Trebuie sa intram in joc ca asa este frumos! Pizza motaneasca mai incolo, acum cele clasice.! :))) Desi pizza originala nu are decat branza, nu am rezistat si am pus si putin salam uscat! :))))
Aluatul se lasa la dezghetat.
Se unge o tava cu ulei, se taie 1/2 din aluat si se pune in tava potrivind cu mana sa acopere toata tava.
Se unge cu ketchup Univer pe toata suprafata.
Se presara oregano si piper.
Salamul se feliaza subtire si se pune in tava.
Se rade un strat subtire de cascaval pe toata suprafata.
Se imparte din ochi tava in patru si in fiecare parte se pune cate un fel de branza sau cascaval, rase sau sfaramate.
Deasupra se mai rade un strat de cascaval.
Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.
Este gata cand se rumeneste frumos.
Se consuma cu ketchup UNIVER si o bere rece!
Pofta Buna!
1
Salamul crud uscat este optional. Pizaa originala are doar branza si cascaval.