Piftie

de silvianart in Porc, 8 Ian 2017 | 3720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Bucati din porc :
  • adidasi
  • frunte
  • urechi
  • obraz
  • bucati carne
  • 1 ceapa
  • 3 foi dafin
  • ienibahar
  • 4 capatani usturoi
  • 100 ml. otet
  • sare
  • boia
  • hrean
Portii: 40
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie:

Am lasat bucatile din porc, de seara in apa rece cu sare si otet. A doua zi, se spala in 2-3 ape reci. Le-am pus la fiert, la foc mic, impreuna cu ceapa, dafinul si ienibaharul, intr-o oala de 17 L, cam 8-9 ore. Am oprit focul si am lasat sa se raceasca, dupa care am scos bucatile din oala, am indepartat oasele si am strecurat zeama. Bucatile le-am impartit pe casolete. Usturoiul l-am pasat cu un polonic din zeama, am amestecat cu restul de lichid si am potrivit de sare. Am turnat-o in casolete.
Piftia mea din 27 decembrie 2016.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu carne de porc