Pastrav la gratar cu sos de patrunjel

de katty in Pastrav, 30 Dec 2016 | 7588 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de pastrav cu piele 
  • 2 legaturi patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • zeama de lamaie
  • 1 lingura samburi de pin
  • 50 ml ulei de masline aromat cu piper rosu si ardei iute
  • 1 lingura ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar cu sos de patrunjel:

Presaram fileurile de pastrav cu sare si piper si le crestam pe partea cu piele, usor din loc in loc. Le ungem cu putin ulei si le dam la rece 15 minute. Incingem gratarul si le punem pe gratar, mai intai cu pielea in jos, apoi le intoarcem pe partea cealalta. Pentru sos, punem intr-un vas adanc patrunjelul spalat, fara cozi, sare, piper, usturoiul, zeama de lamaie si semintele de pin. Adaugam cate putin ulei de masline si mixam. Servim pestele fierbinte cu sos de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar cu sos de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]