Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola

de amradu in Pui, 10 Ian 2017 | 3505 vizualizari

 

Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola si cartofi la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 750 g cartofi ondulati pentru cuptor
  • 150 g branza gorgonzola
  • 100 g de smantana
  • 80 g unt
  • sare
  • piper
  • chili
  • usturoi pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola:

Se taie pieptul de pui in bucati medii, se dau cu sare, piper, chili, usturoi pudra; se pun in tigaie antiaderenta, impreuna cu 60 g unt. Se trag la tigaie pana pana se rumenesc.

Intru-un ibric, se topeste untul (20g aprox.), se adauga branza gorgonzola taiata bucatele si se amesteca usor pana cand se formeaza un sos omogen, apoi se adauga smantana, sare si se amesteca usor inca 2-3 minute.

Cartofii ondulati se pun in tava, pe foaie de copt si se lasa aproximativ 25 de min. la 200 de grade C (punga de cartofi pt cuptor de la Lidl).

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui tras la tigaie cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu somon - Super rapidă și gustoasă

ieri la 09:32

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

pe 22.04 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos garam masala