A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Panettone

Postat de: mimmi in Dulciuri

 Dizolvam drojdia in 30 ml lapte si 100 g faina, amestecam si lasam la crescut, la loc cald, peste noapte. A doua zi, framantam aluatul cu 100 g faina si cca 30 ml apa calduta, apoi il lasam...Citeste continuarea

Pui in sos si cus-cus

Postat de: pusikmea in Pui

Pentru inceput spalam pulpele, le condimentam cu sare, piper, nucsoara si putin busuioc uscat si le punem intr-o tigaie in 3-4 linguri de ulei de masline ( daca nu aveti ulei de masline, se poate...Citeste continuarea

Prajitura Ingerilor - Angels Cake

Postat de: MyFancyCake in Prajituri

Se cerna faina si se amesteca cu zaharul pudra cernut si el. Albusurile se bat spuma cu praful de sare. Se adauga praful de copt, esenta de vanilie si esenta de migdale. Cand compozitia se...Citeste continuarea

Pate din ficat de pasare

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Punem ficatelul sa dea cateva clocote cu lingura de otet. Ceapa se taie si se caleste in putin ulei, iar la sfarsit se adauga si pasta de tomate. Intr-un castron se pun ficateii fierti cu ceapa...Citeste continuarea

Prajiturele "Boabe de cafea"

Postat de: Criss in Prajituri

Se macina biscuitii si nucile si se pun intr-un bol. Se adauga zaharul pudra, cacao, esenta de rom, untul topit si cafeaua. Cafeaua se adauga treptat, in timp ce se framanta un aluat ca de salam...Citeste continuarea

Piftie

Postat de: Retetegg in Aperitive / Garnituri

Piciorul de porc l-am pus la fiert impreuna cu bucata de sorici intr-o oala mare cu apa. Nu am adaugat apa deloc ci am lasat sa fiarba pana ce apa a scazut la jumatate. Daca nu a fiert bine...Citeste continuarea

Piept de pui cu ciuperci

Postat de: Giorgia_gio in Pui

Ciupercile se curata,se spala si se taie feliute si se pun la fiert in lapte,se adauga si usturoiul taiat.Pieptul de pui se feliaza se condimenteaza si se rumenesc.Cand ciupercile au fiert se...Citeste continuarea

Prajitura Regina Maria

Postat de: postavaru in Prajituri

Pregatim primul blat: Batem albusurile spuma cu un praf de sare iar apoi adaugam zaharul si mixam pana devine spuma lucioasa. Adaugam galbenusurile pe rand si mixam dupa fiecare. La final...Citeste continuarea

Platouri de revelion

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

1. platou cu: rosii cherry umplute cu salata de vinete, barcute de ardei cu crema de branza, snitele, chiftele, rulada de curcan cu sunca si cascaval, cascaval, salam uscat, masline negre si...Citeste continuarea

Platou cu branzeturi si struguri

Postat de: carla27carla in Aperitive / Garnituri

Portocala se taie la un capat si se aseaza in mijlocul platoului, din ea facem un arici: pe o scobitoare punem o bucatica de branza si cate o boaba de strugure, apoi infingem scobitoarea in...Citeste continuarea

Placinta cu branza

Postat de: mamaieelena in Dulciuri

Branza sarata am dat-o prin razatoare am amestecat cu branza dulce si stafidele, am adaugat mirodeniile,zaharul,ouale si grisul. Am pus cuptorul la incalzit la 180 de grade.Am pus hartie de...Citeste continuarea

Pogacele

Postat de: MIUTA in Aperitive / Garnituri

Jumarile se dau prin masina de carne cu ciurul mijlociu.Se amesteca cu sare si piper dupa gust.Eu le-am macinat cu robotul de bucatarie si a fost foarte bine dar erau scoase atunci din congelator....Citeste continuarea

Pulpe de curcan umplute

Postat de: laylalala in Curcan

1.        Incinge cuptorul la 180 ° C. 2.        Incinge intr-o tigaie 100 gr unt. Adauga ceapa si caleste-o 3...Citeste continuarea

Prajiturele de Craciun

Postat de: laylalala in Prajituri

incinge cuptorul la 180 ˚ C. 2.        Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scortisoara si coaja de portocala. Intr-un bol...Citeste continuarea

Pulpe de rata pe varza

Postat de: laylalala in Rata

1.        Incinge cuptorul la 180 ° C. Inainte cu 24 ore de a gati pulpele, freaca pulpele cu multa sare si putin piper, acopera-le si lasa-le in frigider...Citeste continuarea

Paine dietetica

Postat de: krinakrina in Piine

Din cantitatile date va iesi o paine de 400 de grame. Apa se incalzeste usor. Intr-un vas se amesteca faina, drojdia si apa pana se formeaza o sfera. La inceput amestecati cu o paleta, iar spre...Citeste continuarea

Prajitura Raffaello

Postat de: pusikmea in Prajituri

Batem albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana devine o spuma densa, lipicioasa. Adaugam apoi faina, nuca de cocos si zaharul...Citeste continuarea

Prajitura Snickers

Postat de: Julie in Prajituri

Blat: Se mixeaza albusurile cu zaharul, pana cand se obtine o bezea tare. Se adauga esenta, nucile si faina amestecata cu praf de copt si cacao. Se amesteca usor. Compozitia se toarna in tava...Citeste continuarea

Pui frantuzesc cu ciuperci si smantana

Postat de: Sidy in Pui

Dezosam puiul si taiem cuburi carnea. Punem la topit 2-3 linguri unt in care vom praji carnea de pui . Adaugam si uleiul de masline si amestecam in carne sa se rumeneasca bine pe toate...Citeste continuarea

Pipote de curcan la tigaie cu...

Postat de: medioto59 in Mancaruri cu carne

Pipotele se curata, se spala si apoi se lasa sa se scurga bine. Le condimentam simplu cu sare si piper. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem pipotele adaugam putina apa (circa 1/2 pahar),...Citeste continuarea

Prajitura Sumegy

Postat de: gaby_d in Prajituri

Foi. Bateti albusurile spuma. Adaugati treptat zaharul si mixati/bateti pana se dizolva complet. Adaugati nuca macinata, cacaua si nuca tocata si incorporati usor, usor . Tapetati o tava cu...Citeste continuarea

Portofele cu cascaval si parizer

Postat de: angyb in Aperitive / Garnituri

Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei. Cascavalul si parizerul le-am taiat cubulete si le-am amestecat . Nu am adaugat sare pentru ca era sarat cascavalul. Daca e nevoie adaugati si...Citeste continuarea

Pui condimentat (India Style)

Postat de: alinutza1983 in Pui

Am luat aceste condimente indiene acum ceva vreme..si evident ca aproape uitasem de ele..treaba e simpla: praful respectiv ( care are aceasta culoare frumoasa- portocalie, caramizie) se amesteca...Citeste continuarea

Placintele cu vita si ghimbir

Postat de: alinutza1983 in Vita

1.Tocam marunt ghimbirul si usturoiul, apoi le amestecam cu carnea tocata matunt si ceapa taiata fasii subtiri.Incorporam garam masala,praful de curry si le final, le prajim intr-o tigaie cu...Citeste continuarea

Prajitura Tosca (in haine de...

Postat de: alinutza1983 in Prajituri

1. Albusurile se bat cu zaharul intr-un bol (bine degresat), apoi cand acestea capata consistenta spumei de bezea adaugam nuca de cocos, macul si, la final, faina (cernuta si amestecata cu praful...Citeste continuarea

Prajitura Tosca

Postat de: alinutzika in Prajituri

Batem albusurile spuma ,adaugand pe rand zaharul. Adaugam apoi  nuca de cocos si macul. La urma punem si praful de copt si faina, amestecand usor. Se da la copt la 180 grade, pt aproximativ...Citeste continuarea

Pizza cu blat pufos

Postat de: pusikmea in Pizza

Pregatim aluatul astfel: Intr-un vas punem faina, facem o gaura in mijloc, unde vom pune drojdia dizolvata in putina apa calda, acoperim cu faina si lasam asa 10 minute. Dupa care incepem sa...Citeste continuarea

Prajitura cu foi si crema de cacao

Postat de: miremirc in Prajituri

Pentru foi : amestecam cu mainile, intr-un bol faina, praful de copt si untul , apoi adaugam zaharul, galbenusurile cate unul pe rand, iar la final laptele; framantam pana cand coca se...Citeste continuarea

Prajitura martipan

Postat de: miremirc in Prajituri

Pentru blat : Mixam intr-un bol albusurile spuma tara, adaugam zaharul treptat, iar la final dupa ce s-a topit zaharul incorporam nucile macinate. Blatul il intindem intr-o tava (d=39*26 cm)...Citeste continuarea

Prajitura indragostita

Postat de: alinutzika in Prajituri

Se face un blat cu ingredientele de mai sus. Se bat albusurile spuma, se adauga pe rand zaharul, apoi galbenusurile frecate cu ulei, apoi praful de copt, faina, iar la urma, cacoa. Se da  la...Citeste continuarea

Prajitura cu crema spumoasa de vanilie

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Mixam albusurile spuma,impreuna cu zaharul,pana ce devin o spuma. Adaugam uleiul si laptele,si le incorporam usor. Apoi punem praful de copt,esenta si jumatate din cantitatea de...Citeste continuarea

Prăjitura Snickers (2)

Postat de: diaconta in Prajituri

Preparare foi: Se separa albusurile de galbenusuri la 8 oua.Pentru foi folosim albusurile,galbenusurile urmand sa le folosim la crema. Albusurile se bat spuma cu 2 linguri de apa,o lingura de...Citeste continuarea

Prajitura Acoperis (casuta)

Postat de: Ionutza in Prajituri

Se amesteca toate ingredientele pt foi,faina se pune putin cate putin,pe urma se framanta.Compozitia se imparte in 2.Din prima parte se fac 2 foi care se intind pe fundul unei tavi si dupa ce s-au...Citeste continuarea

Prajitura "Pesti Habos"

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza bine cu 6 lg zahar pana ce devin ca o spuma, se adauga apa fiarta si seamesteca in continuare. Se pune coaja de lamaie si pe rand cele 6 lg de faina...Citeste continuarea

Prajitura de iarna

Postat de: krinakrina in Prajituri

Morcovii se rad pe razatoarea fina. Nuca se macina mica, dar nu praf. Se bat ouale impreuna cu zaharul pana isi dubleaza volumul, iar peste ele se adauga uleiul treptat. Se muta compozitia...Citeste continuarea

Placinta cu mere( aluat cu amoniac)

Postat de: nico15 in Prajituri

Merele se spala, dupa aceea se rad, pentru a nu oxida si asi schimba culoarea, se stoarce zeama de lamaie peste si se vor cali in tigaie in putin unt, se va adauga peste zaharul, scortisoara cand...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: Steel79 in Prajituri

Tava de copt se unge cu putin ulei si apoi se pudreaza cu faina. Merele se curata de coaja si se dau prin razatoare, apoi se amesteca intr-un vas cu zaharul, zaharul vaniliat ,scortisoara. Se...Citeste continuarea

Penne Rigate con pancetta e funghi...

Postat de: adasev12 in Penne

Se taie ceapa , usturoiul si prazul marunt si se pun la inmuiat in ulei de masline, la foc mic. Se pun pastele la fiert in apa sarata. Cand ceapa si prazul s-au calit punem pancetta taiata...Citeste continuarea

Painici cu varza

Postat de: bylaura in Mancaruri de post

Se cerne faina intr-un castron si se face o adancitura in mijlocul ei in care se pune drojdia frecata cu zaharul si sarea. Se adauga apa calduta cate putin, si se framanta bine pana se obtine o...Citeste continuarea

Pachetele cu cascaval

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu niste servete. Il taiem bucatele mai mari(eu am avut un piept mare ,asa ca am taiat 6 bucati). Il batem putin cu ciocanul de snitele,apoi il...Citeste continuarea

Prajiturele cu alune, caramel si...

Postat de: bitza in Prajituri

Strat 1: Untul usor topit   se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga galbenusuri si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in amestecul de unt. Bila de...Citeste continuarea

Piroşte moldoveneşti cu carne

Postat de: anomisana in Paste

Pentru aluat se bat bine ouăle cu un praf de sare apoi de adaugă făină până se obţine un aluat pootrivit, să se poată întinde şi decupa. Pentru umplutură se toacă o...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si scortisoara

Postat de: Ubulika in Prajituri

Umplutura: Merele se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pun la calit impreuna cu  zahar si scortisoara amestecand continuu  pana se inmoaie . Aluatul:...Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce si bezea

Postat de: alldaycooking in Prajituri

Din ingredientele mentionate pentru coca am facut un aluat elastic pe care l-am intins si l-am asezat intr-o tava peste hartia de copt. Branza dulce am amestecat-o cu ouale, zaharul vanilat...Citeste continuarea

Paste cu pui și ciuperci

Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Paste

Pulpele de pui se rumenesc în puțin ulei de măsline, apoi se scot pe o farfurie și se păstreză la cald. În același ulei am călit ceapa și usturoiul tocate, peste care am...Citeste continuarea

Piept de pui cu cascaval si...

Postat de: ela in Pui

Punem ciupercile intr-o sita,la scurs,le taiem marunt,le stoarcem putin si le stergem cu un prosop de hartie Taiem marunt ceapa si ardeiul si le punem la calit in putin ulei,cateva...Citeste continuarea

Paine pentru sandwichuri

Postat de: postavaru in Piine

Dizolvam drojdia impreuna cu zaharul in putin lapte caldut si lasam 5 minute sa creasca. Intr-un castron cernem faina. Facem o gropita in mijloc si adaugam drojdia activata. Incepem sa...Citeste continuarea

Paste cu nuca si sos caramel

Postat de: brunetica in Penne

Fierbem pastele dupa instructiunile de pe pachet , cu un pic de sare. Cat timp fierb pastele macinam miezul de nuca. Siropul : intr-o craticioara punem zaharul pentru a se topi si...Citeste continuarea

Paine la tava

Postat de: RuxyRux in Piine

  Eu am dublat reteta pentru doua paini. 1. Se cerne faina in vasul de framantat 2. Se face o mica gropita la mijloc, se pune drojdia si deasupra se presara zaharul. 3. Se pune...Citeste continuarea

Paine cu faina de secara, faina...

Postat de: Ina in Piine

    Punem in masina de facut paine ingredientele, in ordinea inscrisa, mai putin semintele.  Se alege meniul de paine taraneasca si apasam butonul start.  Cand masina scoate...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]