Pasta de branza

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 6933 vizualizari

 

Pasta aceasta de branza are mare trecere la casa noastra. O mancam cu maaaare pofta, dimineata la micul dejun, la pranz sub forma de aperitiv, si ori de cate ori trecem pe langa bolul cu minunea asta care ne face ademenitor cu ochiul. E tare buna, si v-o recomand din suflet!

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaca
  • un galbenus
  • o lingurita de mustar
  • sare
  • ulei
  • o ceapa mica taiata marunt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza:

Se sareaza branza, se amesteca bine, si se lasa deoparte pana pregatim maioneza.

Galbenusul si mustarul se amesteca cu un praf de sare, dupa care se adauga ulei treptat, amestecandu-se incontinuu si in acelasi sens. Se adauga ulei pana se obtine o maioneza tare.

Se amesteca usor maioneza cu branza pana devine o pasta cremoasa.  La final se adauga ceapa taiata marunt. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:34

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

pe 14.05 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pasta de branza