A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura Poiana

Postat de: Sidy in Prajituri

  Se separa albusurile de galbenusuri. Inmuiem stafidele in apa calduta cu esenta de rom. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Dupa ce sunt batute bine adaugam zaharul si le...Citeste continuarea

Placinta cu carne de curcan,...

Postat de: alldaycooking in Mancaruri cu carne

 Faina am amestecat-o cu praf de copt, apoi am adaugat untul taiat cubulete, lapte, smantana si oul si am framantat pana cand am obtinut o coca nelipicioasa, elastica. Aam lasat la rece coca...Citeste continuarea

Placinta cu mere

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Aluat. Punem intr-un vas faina. Farmam cu mana drojdia, o adaugam peste faina , apoi punem zaharul, coaja de portocala, oul usor batut si putina sare mare. Intr-un ibric punem laptele in...Citeste continuarea

Paste cu ragu de porc si ciuperci

Postat de: adasev12 in Penne

Sosul de carne: Se taie carnita bucatele mici-mici. se incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si se pune carnita sa se prajeasca usor . Se adauga apoi ciupercile si si ceapa taiata...Citeste continuarea

Pasta de branza

Postat de: Camy_gby in Aperitive / Garnituri

Se sareaza branza, se amesteca bine, si se lasa deoparte pana pregatim maioneza. Galbenusul si mustarul se amesteca cu un praf de sare, dupa care se adauga ulei treptat, amestecandu-se...Citeste continuarea

Pui umplut cu orez

Postat de: bitza in Pui

 Atunci cand cumparati puiul uitati-va sa nu fi taiata pielea la pulpe, al meu asa a fost si l-am cusut cu ata de bucatarie. Cu grija incepem sa separam pielea de carne, fara sa o rupem....Citeste continuarea

Piept de rata sous vide, sos de...

Postat de: Brindusa in Rata

Pregatirea pieptului de rata incepe prin marinarea lui 24 de ore la rece. De aceea reteta se intinde de-a lungul a doua zile. Mai intai se dezoseaza pieptul si se obtin doua bucati...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata

Postat de: miha in Prajituri

Pentru siropul de zahar ars vom carameliza 2 linguri de zahar. Caramelul il "stingem" apoi cu putina apa rece. Lasam la racit, pana se dizolva caramelul. Blat: Albusurile...Citeste continuarea

Prajitura cu cacao, alune si banane

Postat de: Giorgia_gio in Prajituri

Faina cu praful de copt, cacaoa, alunele macinate, ouale,zaharul si untul la temperatura camerei le amestecam bine. Bananele le zdrobim cu furculita si adaugam peste compozitie impreuna cu esenta...Citeste continuarea

Paste cu ton si broccoli

Postat de: Julie in Ton

Pastele se fierb in apa cu sare, timp de 8-10 minute. Se scurg si se clatesc cu apa rece, apoi se stropesc cu putin ulei de masline. Broccoli se spala, se desface in buchetele mai mici si se...Citeste continuarea

Placinta cu branza

Postat de: sufletista in Dulciuri

Branza se amesteca cu ouale batute, zaharul, esenta si amidonul. ALUATUL: Ouale se bat cu zaharul si sarea, adaugam untul racit, laptele batut, esenta. Faina cernuta se pune intr-un lighean,...Citeste continuarea

Patratele de ciocolata pentru aziz

Postat de: sufletista in Prajituri

Sfaramam biscuitii (eu am folosit masina de tocat) adaugam laptele, untul topit si restul ingredientelor. Amestecam bine si turnam intr-o tava compozitia, nivelam bine si dam deoparte cat ne...Citeste continuarea

Prajitura cu mascarpone si blat de...

Postat de: angyb in Prajituri

Se pun intr-un castron biscuitii si piscoturile zdrobite, peste care se adauga untul topit, cacaoa si un sirop facut din zahar si apa si amestecati bine. Intr-o forma de tort (eu am pus folie de...Citeste continuarea

Prajitura stea

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul pe rand, galbenusurile, uleiul, coaja de portocala iar la final faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Se...Citeste continuarea

Piept de pui in crusta de nuci si...

Postat de: postavaru in Pui

Feliile de piept de pui se spala apoi se sterg bine de apa si se condimenteaza cu sare si piper. Eu am folosit un piept de pui, pe care l-am taiat in 4. Punem uleiul intr-o tigaie antiaderenta...Citeste continuarea

Prajitura cu bilute de cocos

Postat de: eduard_09 in Prajituri

Se amesteca branza cu nuca de cocos, 100 g zahar, 2 galbenusuri, 3 linguri fara varf amidon. Formam bilute si le asezam in tava tapetata cu hartia de copt. Amestecam 2 linguri faina, 2 linguri...Citeste continuarea

Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Condimentam carnea cu boia dulce, piper, cimbru, usturoi si vegeta si stropim cu putin ulei de masline. Se lasa jumatate de ora dupa care se pune in tigaia Dry Cooker la prajit. Adaugam apa cat sa...Citeste continuarea

Prajiturele cu ciocolata si migdale

Postat de: miha in Prajituri

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana devine pufos ca o crema. Se adauga oul si se mixeaza bine bine. Separat amestecam faina cu migdalele...Citeste continuarea

Pasta de fasole rosie azuki

Postat de: mitinita in Dulciuri

Peste noapte se pune fasolea la inmuiat. A doua zi,am fiert-o in kukta,oala cu presiune. Am scurs fasolea fiarta si am pus-o intr-o craticioara cu zaharul. Se zdrobeste cu blenderul vertical...Citeste continuarea

Prajitura din foi umplute cu frisca

Postat de: Brindusa in Prajituri

Incalzeste cuptorul la 180 C Primele 5 ingrediente se pun intr-o craticioara si se fierb la baia de aburi 5 minute.  Se ia craticioara de pe foc si se pun bicarbonatul si coaja de la...Citeste continuarea

Pandispan cu mascarpone, crema de...

Postat de: Brindusa in Torturi

Incalzeste cuptorul la 180 C. Pe fundul unei forme rotunde, detasabila, de 26 cm pune foaie de copt. Unge peretii formei cu putin unt. Bate albusurile bine, pana ce devin tari. Adauga zaharul...Citeste continuarea

Piept de pui in crusta de cascaval...

Postat de: medioto59 in Pui

Pieptul de pui se dezoseaza , apoi indepartam pielea  dupa care  taiem fiecare bucata de carne in doua, pe lungime. Crestam din loc in loc fiecare bucata de carne si o asezam intr-un vas...Citeste continuarea

Patratele de ciocolata

Postat de: aziz in Prajituri

Sfaramam biscuitii, ii linsam cu sucitorul sau ciocanul pentru snitele ..da da stiu o sa ma intrebati daca n-am blender...ei bine n-am ca l-am stricat cand am facut gem ...da nu ma deranjeaza sa...Citeste continuarea

Pui Tandoori

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Pieptul de pui trebuie sa fie dezosat si fara piele. Il spalam,il tamponam cu un servet si il taiem bucati potrivite. Intr-un bol facem amestecul de condimente. Punem mai intai iaurtul cu...Citeste continuarea

Peste file cu piure de brocoli

Postat de: mimmi in Pangasius

Intr-o oala punem 1 litru apa la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot adaugam buchetele mici de brocoli(spalate in prealabil),pe care le lasam la fiert cam 10 minute. Fileul de peste il...Citeste continuarea

Pulpă de porc umplută cu carne...

Postat de: botcrina in Porc

Desfacem pulpa cu un cuţit astfel încât să o putem rula după aceea. Pregătim carnea tocată amestecând-o cu usturoi pisat, sare şi piper. Apoi o întindem peste...Citeste continuarea

Prajitura cu iaurt si mere reteta...

Postat de: bylaura in Prajituri

Cum se prepara Prajitura cu iaurt si mere reteta cu cana Se freaca galbenusurile cu un praf de sare si cu uleiul.  Albusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilinat. Se...Citeste continuarea

Piftie de curcan

Postat de: anomisana in Curcan

Am curăţat legumele şi carnea şi le-am pus la fiert cu sare, foi de dafin şi boabe de piper. La foc mic, cu multă apă, fără capac, preţ de vreo 4-5 ore, aşa cum am fost...Citeste continuarea

Pastă de peşte cu migdale

Postat de: anomisana in Aperitive / Garnituri

Am curăţat peştele de oase şi pieliţă, apoi l-am sfărâmat cu furculiţa. Într-un alt vas am bătut spumă untul cu smântâna, am adăugat migdalele, apoi zeama de...Citeste continuarea

Prajitura Sah-Mat (for Miruna)

Postat de: alice_ciobanu in Prajituri

Asa.... mai intai procedam la fabricarea blaturilor . Astfel ca intr-un bol curat frecati spuma untul la temperatura camerei, cu zaharul pudra. Adaugati treptat ouale mixate bine cu un praf de...Citeste continuarea

Pui cu legume la Dry Cooker

Postat de: Criss in Pui

Am pus capacul, am asezat tigaia pe aragaz, pe flacara mica si am lasat-o vreo 35 minute. Foarte simplu, rapid, gustos si sanatos. Cu siguranta am sa folosesc foarte des aceasta tigaie, poate am...Citeste continuarea

Piept de pui cu cartofi -la tigaia...

Postat de: ela in Pui

Punem tigaia hot pan sa se incalzeasca la 190 grade,este gata cand se stinge becul rosu. Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Carnea o condimentam cu condimente de pui. Punem feliile de...Citeste continuarea

Prajitura Yugoslavia

Postat de: miremirc in Prajituri

Pentru blat : mixam albusurile spuma tare, adaugam zaharul treptat, galbenusurile pe rand, lingurile cu apa tot pe rand iar la final faina amestecata cu praful de copt si nucile. Turnam...Citeste continuarea

Prajitura Snickers

Postat de: angyb in Prajituri

Pt.blat: Separam albusurile de galbenusuri si batem albusurile spuma. Adaugam zaharul treptat si batem pana se topeste. Adaugam nuca macinata, faina si praful de copt. Se da la cuptor 180 de...Citeste continuarea

Prajitura cu blat de biscuiti

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Biscuitii se rup cu mana bucati potrivite si se amesteca cu nuca taiata bucati si migdalele macinate. Topim ciocolata impreuna cu untul intr-un vas la foc mic. Cacao o amestecam cu...Citeste continuarea

Prăjitură Margareta

Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Prajituri

Albușurile le-am bătut spumă împreună cu cele 6 linguri de zahar până se formeză un moț pe paletele mixerului :)) apoi se adaugă gălbenușurile frecate cu 2 linguri de...Citeste continuarea

Prajitura din albusuri cu nuca

Postat de: ionela2682 in Prajituri

Peste albusurile batute spuma tare cu putina sare adaugam zaharul , zaharul vanilat si esenta de vanilie ,mixam pana se transforma intr-o bezea fina -incorporam uleiul,praful de copt si...Citeste continuarea

Plăcintă cu iaurt şi merişoare...

Postat de: madi_marin in Prajituri

Foile se dezgheaţă la tempertura camerei. Ouăle se bat bine cu zahărul, apoi se amestecă cu iaurtul, coaja rasă de citrice, merişoarele confiate şi seminţe de vanilie. Se amestecă...Citeste continuarea

Pufoshenie cu unt de arahide si...

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Blat: Mixam untul bine cu zaharul si untul de arahide, apoi adaugam ouale, pe rand, apoi laptele, esenta si la final, faina amestecata cu praful de copt. Fulgii de ciocolata ii inglobam cu...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca oparita :)

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Blat: Albusurile batute spuma se mixeaza cu zaharul, apoi punem galbenusurile, esenta si la final faina amestecata cu praful de copt. Turnam intr-o tava de 25cm x 35cm 3 sferturi din...Citeste continuarea

Prajitura "Iugoslavia"

Postat de: Anamaria7 in Prajituri

Eu am folosit o tava mare de 30cm x 40cm cu hartie de copt. Blaturile: Pentru fiecare blat, batem bine albusurile cu zaharul, punem eventualele esente, apoi inglobam amestecul de faina,...Citeste continuarea

Prajitura cu lapte condensat

Postat de: Sidy in Prajituri

  Cele doua cutii cu lapte condensat le punem la fiert in apa, acoperite, o ora si jumatate, la foc mic, adaugand apa daca aceasta scade. Lasam apoi sa se raceasca laptele condensat,...Citeste continuarea

Pastrav cu miez de nuci

Postat de: mirela0911 in Pastrav

Se curata pastravul, se clateste sub un jet de apa rece si se usuca cu hartie absorbanta. Se condimenteaza cu sare si piper, se dau prin faina si se scutura usor, tinandu-l de coada pentru a...Citeste continuarea

Prajitura cu cocos

Postat de: Ionutza in Prajituri

  Avem nevoie de 4 foi.Ca sa facem o foaie avem nevoie de 2 oua 2 ling zahar si 2 ling de faina.Se face o foaie de pandispan si se intinde pe fundul unei tavi in mod egal.Se coace pana se...Citeste continuarea

Pasta de peste cu branza de vaci

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Pestele se scurge bine, bine de ulei. Branza de vaci se pune la scurs intr-un tifon. Trebuie sa fie scursa bine, bine. Se pune in robotel pestele, branza si untul si se mixeaza pana devine o...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de vanilie

Postat de: Mariuka in Prajituri

Blatul : Se bat ouale cu zaharul, dupa care se adauga iaurtul si uleiul treptat. Se adauga sarea, zaharul vanilat si praful de copt stins cu zeama de lamaie. Se adauga faina cat sa se...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca si caramel

Postat de: miha in Prajituri

Mai intai vom prepara caramelul, pentru care vom folosi 1 cutie de lapte condensat pe care o turnam intr-un vas termorezistent. Acoperim vasul cu folie de aluminiu, apoi il punem intr-un alt vas...Citeste continuarea

Prajitura Snickers

Postat de: mimmi in Prajituri

Pentru blatul cu nuca: Albusurile se bat spuma  cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se bat pana se obtine o spuma tare si lucioasa, ca pentru bezea. Faina o amestecam cu nuca macinata...Citeste continuarea

Prajitura Tosca

Postat de: mimmi in Prajituri

Blatul: Mixam albusurile cu un praf de sare,adaugand zaharul treptat. Se adauga, macul, nuca de cocos, faina cernuta impreuna cu praful de copt. Amestecam compozitia cu dosul lingurii, de sus in...Citeste continuarea

Prajitura Albinita

Postat de: mimmi in Prajituri

Punem la fiert laptele, mierea, margarina, oul batut cu zaharul si lasam la fiert pana se topeste margarina si zaharul. Cand compozitia este racita se adauga faina cernuta impreuna cu praful de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]