Pasta de fasole rosie azuki

de Mitinita in Dulciuri, 11 Ian 2012 | 8868 vizualizari

 

Se foloseste la diverse deserturi asiatice.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de fasole rosie azuki
  • 150 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole rosie azuki:

Peste noapte se pune fasolea la inmuiat. A doua zi,am fiert-o in kukta,oala cu presiune.

Am scurs fasolea fiarta si am pus-o intr-o craticioara cu zaharul. Se zdrobeste cu blenderul vertical sau chiar cu o furculita.

Se poate trece amestecul si printr-o sita ca sa scapati de coaja, mie imi place aceasta textura,dar incerc data viitoare si varianta mai fina.

Se amesteca bine pana se topeste zaharul,eventual puteti pastra din apa in care s-a fiert ca sa mai adaugati daca vreti o consistenta mai subtire.

Se foloseste la diverse deserturi asiatice.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole rosie azuki" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Rocsi 1

12.01.2012, 11:08

Mitinita 1

13.01.2012, 20:38

Bya Ralu 1

03.01.2013, 22:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]