Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker

de Bya Ralu in Pui, 11 Ian 2012 | 23946 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc de pulpe de pui dezosate
  • 1 morcov
  • jumatate de ceapa rosie
  • 1 kg cartofi rosii
  • condimente
  • ulei masline
  • usturoi

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker:

Condimentam carnea cu boia dulce, piper, cimbru, usturoi si vegeta si stropim cu putin ulei de masline. Se lasa jumatate de ora dupa care se pune in tigaia Dry Cooker la prajit. Adaugam apa cat sa acopere carnea, punem un morcov taiat rondele, ceapa taiata fin si usturoi taiat marunt.

Cartofii se taie ca pentru cartofi taranesti, se pun putin la fiert cu apa cu sare, dupa care se pun la cuptor intr-o tava cu putin ulei si apa. Se condimenteaza. Carnea se stropeste cu vin alb si se completeaza cu apa.

Se serveste cald cu muraturi! Pofta mare:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele din piept de pui la dry cooker