Ciocanele cu lamie in Dry Cooker

de babi5 in Pui, 8 Ian 2015 | 5202 vizualizari

 

Bune rau... si atat! Scuzati pozele, nu sunt prea reusite

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 6 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 1/2 lingurita boia
  • 1 lingurita vegeta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele cu lamie in Dry Cooker:

Am spalat bine ciocanele de cu seara, am pus peste ele: sarea, piperul, vegeta, boiaua, usturoiul pisat, sucul de la lamaie si uleiul. Le-am amestecat bine si le-am lasat la marinat pana a doua zi. Apoi le-am scos, le-am asezat in tigaia Dry Cooker. Baitul l-am strecurat si l-am pus peste pulpe si le-am pus la prajit. Le intoarcem pe toate partile sa se rumenrasca bine.

Sunt foarte gustoase si le puteti asocia cu ce garnitura doriti. Sa va fie de folos.

TIPS-URI

1

Langa ciocanele puteti pune garniturile dorite: mazare, piure, cartofi natur, cartofi taranesti, orez, varza calita, fasole verde, cartofi prajiti.

2

Eu am ales cartofii taranesti fiindca se pot servi si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele cu lamie in Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker