A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pavlova cu crema de vanilie si zmeura

Postat de: pusikmea in Prajituri

Mixam albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul si mixam pana nu se mai simte si se devine o spuma densa lipicioasa. Adaugam apoi otetul si amidonul si...Citeste continuarea

Pricomigdale

Postat de: dena in Prajituri

Migdalele se prajesc putin in cuptorul incins, amestecand din cand in cand. Se scot se racesc si se macina prin masina de nuca. Albusurile se amesteca cu migdalele macinate si se mixeaza...Citeste continuarea

Placinta cu spanac

Postat de: aziz in Aperitive / Garnituri

Facem aluatul mai intai din ingredientele de mai sus si lasam la crescut cam 30-40 minute la loc caldut sa-i priasca. Spanacul se curata bine si se clateste in multe ape, se pune apoi la fiert cam...Citeste continuarea

Prajitura delicioasa de negresa cu gem

Postat de: dakris in Prajituri

Iata cum se prepara Prajitura delicioasa de negresa cu gem Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga laptele, gemul (eu folosesc, de obicei gem de prune) si...Citeste continuarea

Prajitura cu blat de albusuri si...

Postat de: angyb in Prajituri

Blatul: Bateti spuma albusurile dupa care adaugati nucile, cacao si praful de copt. Puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor aproximativ 30 de minute,pana trece testul cu...Citeste continuarea

Pastrama de pui cu legume la tigaie

Postat de: dena in Pui

Pulpele de pui se portioneaza si se pun in tigaie la prajit.Vor fi gata intrun timp scurt. Separat legumele congelate (morcovi, conopida, brocolli, fasole verde, porumb) se pun intr-o tigaie la...Citeste continuarea

Pastrama de pui

Postat de: dena in Pui

Pulpele de pui se oparesc in apa cu putina sare. Se curata de pene si tulei. Se cresteaza apoi pe fata pulpei. Separat se face un mujdei de usturoi (eu am facut mult pentru ca am facut pastrama...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca de cocos

Postat de: diana_k in Prajituri

pt primul blat: Separam albusurile de galbenusuri si le mixam bine, adaugam zaharul treptat, cand s-a topit punem galbenusurile, apoi uleiul si la urma incorporam faina si praful de copt,...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata si lichior

Postat de: mikidaniro in Prajituri

Pasul 1:Punem untul cu ciocolata intr-un vas la foc mic si le topim,apoi le lasam sa se raceasca. Pasul 2:Punem 100g de zahar cu lichiorul in alt vas la foc mic si lasam pana se topeste...Citeste continuarea

Prajitura Snickers

Postat de: VERONICA2607 in Prajituri

Blat: Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand este gata (cand intoarcem vasul si nu cade compozitia) adaugam zaharul si batem  pana ce se dizolva, apoi adaugam nuca si la...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de cacao si nuci

Postat de: miremirc in Prajituri

Blat : mixam intr-un castron ouale cu zaharul pana se albesc si isi dubleaza volumul, adaugam apoi uleiul iar la final faina amestecata cu praful de copt. Turnam compozitia intr-o tava (22*30...Citeste continuarea

Pui in crusta de mustar si usturoi

Postat de: simo_brkic in Pui

Eu am folosit pulpe dar si piept de pui (care gatit altfel devine sec).Astfel am pregatit o tava cu 2 cani de apa 2 linguri ulei,foaia de  salvie,rozmarinul,berea cca.jumatate de cana ,o...Citeste continuarea

Panzanella (salată italiană cu...

Postat de: sisterskitchen in Salate

1. Pâinea se taie cubuleţe. Se încing în tigaie 2 linguri de ulei şi se prăjeşte pâinea, amestecând-o până devine crocantă. 2. Se spală roşiile,...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca de cocos si crema...

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Am separat ouale. Albusurile le-am mixat impreuna cu un praf de sare, pana au devenit spuma. Am adaugat si zaharul, obtinand o bezea. Am adaugat faina si nuca de cocos, amestecand cu o spatula...Citeste continuarea

Porc aromat

Postat de: alice_ciobanu in Porc

Carnea de porc o taiati bucatele potrivite spre mici. Azvarliti-o in uleiul incins si perpeliti-o pe o parte si pe alta pana se rumeneste frumos.  Adaugati apoi putina apa, cat sa acopere...Citeste continuarea

Prajitura cu branza de vaci si blat...

Postat de: edagia4 in Prajituri

Aluatul: Freci margarina cu zaharul, adaugi oul, cacaua, praful de copt stinscu zeama de lamaie, zaharul vanilat si smantana. Amesteci foarte bine pana se omogenizeaza, apoi adaugi faina cat...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: marinicayou10 in Prajituri

Curatam merele de coaja, dupa ce au fost spalate. Le radem pe razatoarea cu gauri mari si le punem in cratita cu 2 linguri de ulei si zaharul. Calim pana se inmoaie bine. Adaugam scortisoara si...Citeste continuarea

Pudra de portocale

Postat de: miha in Dulciuri

Pana acum foloseam coaja de portocale confiata pentru a aroma divesre prajituri sau aluaturi dulci. Stiti voi... coaja rasa de portocala pusa cu zahar la borcan, asa cum am invatat de la mama...Citeste continuarea

Prajitura Zebra

Postat de: mickyapostu in Prajituri

Intr-un castron bateti ouale spuma cu zaharul pana isi dubleaza volumul cateva minute. Adaugati alternativ laptele si uleiul amestecand pana ce amestecul devine omogen. Puneti apoi vanilia si...Citeste continuarea

Prajitura cu mac

Postat de: alba_zori in Prajituri

Pregatirea pandispanului : este foarte simplu, dam drumul la cuptor la 180 grade si pregatim tava cea mare si joasa de la cuptor tapetand cu hartie de copt. Deci incepem distractia, punem ouale...Citeste continuarea

Prajitura chinezeasca

Postat de: cristi2 in Prajituri

Se separa ouale iar albusurile se bat spuma tare.Se freaca untul cu 250 g de zahar la care se incorporeaza albusurile spuma , apoi praful de copt stins cu zeama de lamaie, faina, nucile macinate...Citeste continuarea

Pui la cuptor

Postat de: panacris in Pui

Puiul se curata, se spala si se zvanta cu un servet absorbant. Untul se omogenizeaza cu sare. piper si boia. Puiul se "maseaza" bine pe toata partile cu amestecul de unt, pe afara si pe...Citeste continuarea

Placinta cu branza

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Drojdia am amestecat-o cu faina. Am incalzit laptele si am topit margarina si le-am lasat sa se raceasca. Stafidele se pun in apa calduta cu esenta de rom. Oul l-am batut un pic,...Citeste continuarea

Pate din ficat de viţel

Postat de: sisterskitchen in Ficat

Pâinea se înmoaie în lapte. Toci ceapa şi baconul, le rumeneşti într-o tigaie împreună cu ardeiul iute tocat mărunt. Se presară sarea, piperul, boiaua şi...Citeste continuarea

Prăjitură cu migdale şi cremă...

Postat de: sisterskitchen in Prajituri

Untul se amestecă cu zahărul, până devine cremă Ouăle se bat timp de zece minute cu mixerul, după care le punem peste unt şi mixăm 5 minute. Se adaugă făina amestecată cu...Citeste continuarea

Pollo alla Valdostana

Postat de: irena in Pui

Se condimenteaza bucatile de piept pui cu sare,piper,cimbru se trec prin faina,se scutura excesul de faina si se prajesc cate 5 min pe fiecare parte in untul topit.Se aseaza bucatile de piept pui...Citeste continuarea

Plăcintă cu brânză de vaci

Postat de: elucubratiiculinare in Prajituri

Cernem făina într-un castron. Adăugăm sarea și untul tăiat cubulețe după care frământăm bine. Adăugăm apa și frământăm în continuare până la...Citeste continuarea

Pui pe sticla

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Puiul il spalam bine si indepartam tot puful de pe el. Curatam usturoiul si il pisam. Ceapa verde o taiem bucatele . Intr-un bol amestecam:uleiul,sare,piper,boia de...Citeste continuarea

Pui inabusit in vin rosu

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui fiert se taie feliute si se pune la prajit in putin ulei de masline timp de 2 minute pe fiecare parte. Se adauga vinul rosu si se lasa cate 5 minute pe fiecare parte. Se poate servi...Citeste continuarea

Pachetele aperitiv

Postat de: irena in Aperitive / Garnituri

Foile de placinta se taie in patrate de 10 cm si fiecare foaie se unge cu ulei de masline pe ambele parti. Se suprapun cate 2 patrate, iar in mijloc se aseaza umplutura si se strang astfel incat...Citeste continuarea

Prăjitură cu cocos şi ciocolată

Postat de: gaby_d in Prajituri

Nu mă duc niciodată în bucătarie afirmând că voi face ceva anume. De cum pun mâna pe mixer , ouă şi castroane orice plăcintă se poate transforma în tort , la...Citeste continuarea

Prajitura televizor

Postat de: ionela2682 in Prajituri

blatului alb : -in albusurile batute spuma  cu putina sare adaugam pe rand lingurile de zahar,  si zaharul vanilat ,mixam pana se topeste zaharul -galbenusurile le amestecam cu...Citeste continuarea

Pilaf cu copanele la cuptor

Postat de: Sim0naWorld in Pui

Ciocănele de pui le-am condimentat, amestecănd bine-bine, apoi le-am dat la frigider pentru 2 ore. După 2 ore am pus ciocanele într-un vas de yena şi am dat la cuptor pentru 1 oră....Citeste continuarea

Pui umplut

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Cu grija incepem sa desfacem puiul,putem sa ne ajutam de un cutit luand pielea de pe carne,ramanad  copanelele si aripile. Toata carnea o fierbem cca 10 min in apa cu sare si foi de dafin....Citeste continuarea

Paine impletita

Postat de: Sim0naWorld in Piine

Am pus apa la incalzit. Drojdia am amestecat-o cu zahărul, iar când amestecul a devenit fluid, am pus un pic de apă călduţă. Făina am pus-o într-un vas mai mare, am adaugat sarea...Citeste continuarea

Prajitura Brilias

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blatul 1: Se separa ouale. Se mixeaza bine galbenusurile cu zaharul iar albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se incorporeaza spuma peste galbenusuri usor, iar la final se adauga...Citeste continuarea

Papanasi cu dulceata de zmeura

Postat de: Dya in Dulciuri

Brânza, se amesteca impreuna cu zaharul, ouale, sarea, esentele si coaja de lamaie, atat cat sa se omogenizeze toate ingredientele. Adaugam apoi, faina cernuta impreuna cu praful de...Citeste continuarea

Prajitura cu 11 oua, pentru luna...

Postat de: VERONICA2607 in Prajituri

Blatul:    Se bat/mixeaza albusurile cu un praf de sare, spuma. Se adauga zaharul si se bate in continuare, apoi adaugam si galbenusurile si batem pana ce acestea se amesteca bine...Citeste continuarea

Prajitura Tosca

Postat de: Bunica in Prajituri

Pregatim o tava 30/40cm. tapetata cu hartie de copt. Pentru blat se bat ouale cu zaharul pana stau pe teluri. Uleiul se adauga cate putin mestecand usor de jos in sus. Se pune apoi cacao...Citeste continuarea

Pizza de casa

Postat de: iri_love in Pizza

pentru inceput facem un aluat care il lasam la crescut.   separat taiem cubulete salamul si muschiul de porc,ardeiul il spalam si il taiem fidelute.    dupa ce a...Citeste continuarea

Prăjitură cu bezea şi aromă de...

Postat de: diaconta in Dulciuri

Preparare blat: Sfecla curatata(ramane 500 gr dupa ce am curatat-o) o taiem felii si o punem intr-o tava pe care am asezat o hartie de copt.Punem la cuptor si o lasam pana cand se inmoaie.Mai...Citeste continuarea

Paine frageda de casa

Postat de: cristi2 in Piine

Se varsa faina in castronul in care se va framanta si se lasa 10 minute la temperatura camerei dupa care se aduga drojdia apoi sarea amestecand foarte bine.Intre timp se fierb cartofii si se...Citeste continuarea

Panna cotta cu vanilie

Postat de: sisterskitchen in Prajituri

Laptele se pune la fiert împreună cu smântâna. Între timp punem foile de gelatină la înmuiat în apă rece. Păstăile de vanilie se desfac pe...Citeste continuarea

Pui cu susan

Postat de: Elenakiko in Pui

cureţi cartofii, îi speli şi îi tai felii subţirele speli bine pieptul de pui, îl crestezi din loc în loc, îl sărezi un pic pui hârtie de copt în...Citeste continuarea

Pui Mediterraneo

Postat de: Elenakiko in Pui

1. Spălaţi bucăţile de pui bine şi tăiaţi-le cubuleţe. Presăraţi sare peste ele şi puneţi-le într-un vas de yena. 2. Curăţaţi cartofii şi morcovii de coajă, spălaţi-i...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu ciuperci

Postat de: ela in Pui

Spalam pulpele,le stergem cu un servetel,le ungem cu putin ulei de masline si le condimentam cu condimente pentru pui.Le punem in tigaia hot pan preincalzita,la temperatura de 150grade si le lasam...Citeste continuarea

Pachetele cu telemea coapte pe plita

Postat de: iri_love in Dulciuri

din ingrendientele pentru aluat formam o coca elastica ,pe care o lasam la crescut pana isi dubleaza volumul .     separat amestecam ingrendientele pentru amestecul de...Citeste continuarea

Poale-n brau cu telemea

Postat de: iri_love in Dulciuri

pentru inceput preparam maiaua astfel:drojdia o sfaramam si o amestecam cu 2 lingurite de zahar tos peste care adaugam jumatate din lapte care a fost un pic incalzit,iar apoi adaugam o lingura de...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca ("Chinezoaica")

Postat de: dakris in Prajituri

Untul, zaharul si faina se mixeaza. Peste compozitia rezultata adaugam albusurile batute spuma, cacaoa, esenta de rom, nuca macinata si praful de copt stins. Mixam bine aluatul si asezam intr-o...Citeste continuarea

Platica prajita ın ulei de masline

Postat de: kukibella in Peste

se curata peştele, se cresteaza, se usuca cu un şervet de bucatarie se da prin malai şi se prajeşte ın ulei de masline . Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]