Panna cotta cu banane si capsuni

de Dana_Retetegg in Dulciuri, 3 Mar 2012 | 4594 vizualizari

 

Best dessert ever!!

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte dulce,
  • 200 ml frisca lichida (sau smantana dulce),
  • 150 gr zahar,
  • 2 plicuri gelatina (20 gr),
  • 1 zahar vanilat,
  • 1 banana,
  • esenta de vanilie,
  • capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu banane si capsuni:

Am pus intr-un vas laptele si l-am incalzit (doar cald nu fiert). Am pus zaharul si am amestecat pana s-a topit.

Am adaugat si banana pasata in blender.

Am dat vasul deoparte si am adaugat frisca lichida, gelatina hidratata, esenta si zaharul vanilat.

Am pus pe foc din nou, am omogenizat cu un tel si am lasat pana s-a incalzit din nou compozitia (fara sa fiarba).

Am umezit cu apa rece formele de silicon si am pus budinca in ele.

Am lasat in frigider 3-4 ore inainte de servire.

Am servit cu sirop de fructe si capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu banane si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panacotta cu zmeura si fructul pasiunii