Pulpe de pui cu praz si ciuperci

de deliciousflavours in Pui, 28 Feb 2012 | 8967 vizualizari

 

Am vazut aceasta mancarica la o diva in bucatarie :) si am si incercat-o repede repejor. Asta s-a intamplat pe la mijlocul lui decembrie…de atunci am mai pregatit-o de cateva ori, iar acum a venit randul sa o si postez.

 

INGREDIENTE

  • 3 ciocanele de pui
  • 250 gr praz
  • 250 gr ciuperci
  • ulei de masline
  • 1 lingura faina
  • 200 ml supa pui
  • 250 gr smantana pentru gatit
  • patrunjel
  • tarhon
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu praz si ciuperci:

 Incingem putin ulei de masline intr-un vas si prajim ciocanelele de pui pe toate partile, pe care le-am condimentat in prealabil cu sare si piper, mai adaugam ulei daca e cazul. Adaugam ciupercile taiate feliute si lasam sa se caleasca circa 5-10 minute. Dupa acest timp adaugam si prazul taiat rondele, prajim totul la foc mediu timp de aprox 10 minute.

Turnam supa de pui, smantana amestecata cu faina si lasam sa fiarba 10-15 minute, timp in care amestecam din cand in cand. Inainte sa fie gata presaram patrunjelul si tarhonul.

Este un preparat usor de gatit si foarte gustos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu praz si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]