Reteta preluata de pe siteul e-retete.ro .
Taiem pieptul de pui in doua bucatele si il punem la fiert impreuna cu  sarea, piperul boabe si frunzele de dafin. Lasam la fiert cca 45 de  minute. Strecuram supa, zeama o pastram iar pieptul de pui il taiem  fasii.
Turnam 1/3 cana supa peste felia de paine si o lasam 5 minute la inmuiat.
Punem  intr-un blender nuca, 1 fir de ceapa verde, 3 fire patrunjel (sau 1/2  ceapa mica uscata), usturoiul si felia de paine inmuiata in supa. Mixam  bine pana totul devine o pasta nu foarte moale.
Intr-un vas punem la incalzit uleiul, adaugam ghimbirul (eu nu am avut  turmenic asa ca am folosit ghimbir), chilli, boia si sarea. Se amesteca  rapid. Acest amestec il turnam in blender si se mai mixeaza de cateva  ori. Se mai adauga cateva linguri de supa daca mai este nevoie.
In  alt vas se amesteca acest sos cu pieptul de pui taiat fasii iar la final  se adauga zeama de lamaie si sare. Se toaca restul de ceapa si  patrunjel si se amesteca si ele.
Servim alaturi de paine prajita.