Friptura de porc cu cartofi noi la...
Postat de: eumimi in PorcTaiem carnea portii potrivite si o punem in tava. Cartofii ii curatam de pielita si daca sunt mici ii putem lasa intregi, daca sunt mai mari ii taiem pin doua. Punem si cartofii impreuna cu...Citeste continuarea
Fursecuri cu fulgi de ovaz, seminte...
Postat de: RuxyRux in DulciuriDin aceasta cantitate ne iese o tava de fursecuri (tava cuptorului). Untul in feliem si-l lasam sa se inmoaie putin, adaugam mierea, untul de cocos, oul, faina, fulgii de ovaz, praful de copt,...Citeste continuarea
Fursecuri pufoase cu menta si...
Postat de: timea in DulciuriMixam untul cu indulcitorul Green Sugar, adaugam pe rand ouale apoi esenta de menta si la final incorporam faina amestecata cu praful de copt. Dropsurile de ciocolata le adaugam la final si...Citeste continuarea
Fantezia fructelor
Postat de: diaconta in DulciuriAm pregatit blatul genoise. De fapt, eu am pregatit un blat mai mare pentu ca îmi închipuisem ca o sa “construiesc” altfel desertul meu. Cantitatile scrise însa...Citeste continuarea
Ficat de iepure cu legume
Postat de: gurita_ta2005 in IepureFicat de iepure se scoate din frigider si se lasa putin la temperatura camerei, se curata de pielite, se spala sub apa rece, se scurge si se lasa deoparte. Morcovii se curata si se taie mai...Citeste continuarea
Fondant de ciocolata
Postat de: Floryella78 in DulciuriSe topeste untul cu ciocolata la foc mic ,amestecam, punem zaharul amestecam bine si lasam un pic sa se racoreasca,apoi adaugam ouale intregi unul cate unul amestecam dupa fiecare iar la final...Citeste continuarea
Fursecuri cu arahide, nuci si...
Postat de: rocsi_1612 in DulciuriUntul (de la temperatura camerei) il mixam impreuna cu pelteaua. Incorporam oul, apoi praful de copt si vanilia. Adaugam anasonul, faina treptat si amestecam cu mana. Trebuie sa obtinem un aluat...Citeste continuarea
File de pangasius cu sos de iaurt
Postat de: gurita_ta2005 in PangasiusFileul de pangasius se taie in bucati potrivite,se condimenteaza pe ambele parti si se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline si putina apa. Se lasa sa scada zeama si sa se rumeneasca...Citeste continuarea
Farfalle cu ciuperci
Postat de: claudiaO in FarfallePunem apa la fiert intro oala mare. Când a început fierberea,adăugam o linguriță de sare si punem pastele. Fierbem cca8-10 minute. Curățăm si spălam ciupercile,apoi le tăiem...Citeste continuarea
Focaccia cu rosii si ceapa...
Postat de: gospodariu in PiineSe framanta un aluat ca de paine.Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia uscata , sarea , zaharul ,iar apoi se adauga apa calduta si uleiul de masline.Se framanta ,apoi se lasa la...Citeste continuarea
Faguri cu dulceata de cirese
Postat de: gospodariu in Mancare copiiSe mixeaza bine ouale impreuna cu un praf de sare, apoi se adauga pe rand indulcitorul Green Sugar, vanilia, uleiul, laptele, amoniacul si la sfarsit faina. Se ia cate o lingurita din...Citeste continuarea
Ficatei de pui cu mazare si smantana
Postat de: gurita_ta2005 in FicatFicateii de pui se spala,se curata de pielite si se pun intr-un castron impreuna cu laptele. Se da la frigider pentru circa 30-40 minute pentru a se fragezii. Se scot din lapte si se pun...Citeste continuarea
Fursecuri vanilate cu crema de...
Postat de: rocsi_1612 in DulciuriIncepem cu crema ca sa o lasam la rece: Intr-un bol de sticla sau de inox, punem ciocolata rupta bucatele impreuna cu frisca lichida. Punem bolul pe baie de aburi, amestecam cu telul...Citeste continuarea
File de pangasius in crusta de malai
Postat de: gurita_ta2005 in PastravBucatile de peste se condimenteaza pe ambele parti. Intr-o farfurie punem faina si malaiul, amestecam bine, punem putina sare si piper in compozitie. Trecem bucatile de file de peste prin...Citeste continuarea
Foietaj cu carne de pui
Postat de: Meea in Mancaruri cu carneDupa cum am scris mai sus,am lasat aluatul la dezghetat in bucatarie apoi l-am intins pe masa infainata. Am impartit aluatul in 2 parti mai mari si 2 mai mici pentru ca din partile mai mici vom...Citeste continuarea
Friptura de porc cu cartofi noi si...
Postat de: mihaelar63 in PorcCartofii noi i-am spalat bine si i-am pus la firt in apa cu sare si patrunjel. Am feliat carnea de porc si costita afumata. Am oparit costita afumata timp de 10 minute prin...Citeste continuarea
Fasole scazuta cu ciolan afumat la...
Postat de: gurita_ta2005 in PorcFasolea se pune la fiert in 3 ape. Ciolanul il punem la fiert separat pentru circa 1 ora. In vasul roman punem fasolea, ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele si frunzele de ceapa verde...Citeste continuarea
Ficat de pui cu cartofi noi la cuptor
Postat de: Constelatialeu in FicatSpalam cartofii noi, am ales din cei micuti,ii asezam intr-un vas de lut, presaram sare si verdeturi de Provance si cca 50 ml ulei. Separat calim, cca 5 min in tigaia wok, ficatul de pui, apoi il...Citeste continuarea
Friptura de miel la cuptor cu oregano
Postat de: eumimi in OaieMai inatai spalam bine carnea de miel si o punem la foc sa dea intr-un clocot. Dupa ce a dat in clocot, mutam carnea intr-un vas de yena. Curatam si taiem cartofii felii si ii punem in...Citeste continuarea
Friptura de vitel cu legume
Postat de: aliliana in VitaCarnea se spala, se portioneaza, se usuca. Se pune intr-un bol peste care se pune sare, piper, cimbru, marar si uleiul de masline. Se lasa la rece. Intre timp legumele se curata, se...Citeste continuarea
Friptura 3 R
Postat de: Constelatialeu in PorcDin bucata de jambon ramasa am taiat bucatele mai mici. Separat am curatat, spalat si taiat usturoiul verde. Intr-un castron am scos rosiile din conserva, le-am taiat mai mici, am adaugat...Citeste continuarea
Foietaj cu Nutella, Oreo si caju
Postat de: caroline in DulciuriScoatem din timp pachetul cu foietaj din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. Intindem foietajul pe masa de lucru. Cu un cutit bine ascutit impartim aluatul in doua...Citeste continuarea
Faguri cu nutella
Postat de: Criss in PrajituriToate ingredientele se pun intr-un bol si se mixeaza 2 minute si cam asta e tot. Nici ca se putea ceva mai simplu. :) Placile aparatului de waffles se ung cu putin ulei. Eu le-am uns cu o pensula....Citeste continuarea
Felii de iaurt inghetat cu cocos si...
Postat de: RuxyRux in DulciuriSe amesteca iaurtul cu untul de cocos, mierea, vanilia, apa de flori de trandafir. Intr-o tavita punem o foaie de copt si pe ea asezam fructele, deasupra turnam compozitia de iaurt. Punem...Citeste continuarea
Fursecuri vanilate, decorate cu...
Postat de: Pungasa_Rogue in DulciuriSe da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se amesteca untul cu zaharul si un praf de sare cu ajutorul unei linguri. Se adauga galbenusurile si esenta de vanilie si se omogenizeaza. Se pune...Citeste continuarea
Friptura de ied
Postat de: Dya in OaieSe curata pulpele de iedut si se spala foarte bine in apa rece. Se asaza intr-un vas cat mai incapator (de preferat, cu capac) si se ung cu ulei. Se condimenteaza foarte bine, se adauga...Citeste continuarea
Friptura la cuptor
Postat de: susu in Mancaruri cu carneAnul asta am pregatit carnea un pic altfel. Am crestat carnea de miel și am impanat-o cu slanina și usturoi. Am făcut un bait din ingredientele de mai sus. Am pus carnea într-un vas...Citeste continuarea
Friptura de pui cu ciuperci
Postat de: Zamfira in PuiAşezăm pulpele de pui într-o tavă tapetată cu hârtie pentru copt. Dacă folosiţi pulpe întregi vă recomand să crestaţi pulpele pe ambele părţi ale osului, astfel carnea...Citeste continuarea
Fursecuri colorate
Postat de: gurita_ta2005 in DulciuriUntul moale se amesteca cu zaharul,esenta de vanilie si un praf de sare. Se mixeaza totul cu un mixer,se adauga si galbenusul de ou. Faina se amesteca cu parful de copt si se adauga peste...Citeste continuarea
Fructe de mare
Postat de: Bunica in Fructe de mareFructele de mare se lasă la decongelat. Ia o cratiță 2l.și pune o o lingură de ulei,fructele de mare,zucul de portocală. Lasă la fiert 5 minute după ce incepe să clocotească....Citeste continuarea
Fusilli la cuptor cu branza de...
Postat de: Satisfyyourcravings in FusilliPastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie , se încălzește uleiul de măsline la foc mediu și se adaugă ceapa, ardeiul...Citeste continuarea
Fursecuri colorate
Postat de: privatelaura in DulciuriUntul moale se amesteca cu un praf de sare si cu zaharul. Se despica pastaia de vanilie, se scot semintele cu ajutorul unei lame, unui cutit, se adauga peste unt. Se mixeaza bine totul cu...Citeste continuarea
File de crap la drycooker cu pireu...
Postat de: carla27carla in Crap / CarasPiureul de legume l -am avut gata facut de ieri.Fileul de crap l-am uns cu ulei de masline ,l-am presarat cu sare si piper si l-am pus in drycooker la prajit.L- am intors o data si l-am lasat sa...Citeste continuarea
Ficatei trasi la tigaie cu ceapa
Postat de: AndrutzaP in FicatFicatei se spala si se curata de pielite si se acopera cu lapte pentru 15 minute. Dupa cele 15 minute, se scot cu un cleste din lapte si se pun in tigaia unsa cu ulei si incinsa. Tigaia...Citeste continuarea
Ficatei lionezi
Postat de: mihasara in FicatSpalam foarte bine ficateii, ii curatam de pielite si ii taiem in doua. Punem intr-o tava ficateii cu uleiul,piperul si sarea si dam la cuptor pentru 5 minute. Intre timp tocam ceapa julien...Citeste continuarea
Frigarui de peste cu piure de morcovi
Postat de: licurici_lra in PesteSe incepe cu marinada peste peste. Se amesteca zeama de lime cu uleiul de masline, usturoiul (zdrobit cu lama cutitului), sare si piper, apoi se adauga pestele taiat cubulete,...Citeste continuarea
Foi cu frisca si nuca
Postat de: sufletista in DulciuriFoi-intr-un bol adaugam 500 g faina,zaharul,un praf de sare,facem gaura in mijloc adaugam laptele,untura,oul batut,bicarbonatul stins cu putin otet,incepem sa framantam un aluat omogen si...Citeste continuarea
Furnica
Postat de: adela81 in DulciuriIncingem cuptorul la 180 grade C. Punem o cratita cu apa pe foc sa se infierbante, pentru ca galbenusurile se fac pe abur. Incepem cu blatul de nuca, albusurile se mixeaza cu un praf de sare...Citeste continuarea
File de crap cu limete si legume
Postat de: panacris in Crap / CarasZarzavaturile și legumele se curăță, se toacă mărunt, apoi se așează într-o tavă termorezistentă, apoi se așează artistic file-ul de pește peste ele, se asezonează de...Citeste continuarea
Frigarui din carne tocata de...
Postat de: CulinaryRainbow in OaieAm tocat verdețurile, am tăiat rondelele de ardei iute și am presat cu podul palmei cățeii de usturoi. Le-am pus în caserola pentru marinat împreună cu carnea tăiată cuburi,...Citeste continuarea
Frigarui de miel pregatite cu...
Postat de: madi_marin in OaieCarnea o spălăm şi o ştergem. O condimentăm cu sare, piper, condimente speciale şi o punem cu foaia de dafin, ceapa tocată, vin şi apă la marinat în caserola pentru marinat Food...Citeste continuarea
Frigarui de miel marinate cu...
Postat de: gaby_d in OaiePregateste carnea de miel. Tai-o bucatele numa' bune de bagat in bete de frigarui. Pune-o in caserola pentru marinare Food Saver . Eu am pus si un ficat de miel :) Amesteca intr-un bol...Citeste continuarea
Fusilli in sos de dovleac copt
Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie OliverSe adauga dovleacul, ceapa, fenicului si salvia in vasul unui bleder si se transforma in pasta. Se adauga intr-o tigaia impreuna cu supa, nautul si apa in care a fost conservat, se acopera si se...Citeste continuarea
Friptura de vita cu sos de ciuperci...
Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie OliverSe hidrateaza ciupercile porcini in apa fierbinte. Se fierb cartofii si varza feliata in apa sarata. Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie si se adauga ciupercile proaspete...Citeste continuarea
Fusilli in sos de ciuperci si...
Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie OliverSe hidrateaza ciupercile porcini in apa fierbinte. Se incalzesc 2 linguri ulei de masline intr-o tigaie si se adauga usturoiul pisat, chiliul, ciupercile proaspete, feliate, crengutele de...Citeste continuarea
Fursecuri cu crema de unt
Postat de: Constelatialeu in DulciuriFursecuri : Este compozitia de la piscoturile de sampanie doar ca le-am dat alta forma. Albusurile cu un praf de sare se bat spuma tare, se adauga zaharul in ploaie si se mixeaza bine pana obtinem...Citeste continuarea
Friptura de miel cu ghimbir si...
Postat de: diaconta in OaiePentru început, am marinat carnea. Pentru aceasta am pregatit aparatul de vidat si caserola pentru marinare. Am spalat si uscat carnea, apoi am taiat-o în doua pentru a putea s-o...Citeste continuarea
Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza
Postat de: mirela0911 in FusilliSe pun pastele la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se strecoara dar nu se clatesc. Ciupercile se spala si se curata, la fel ceapa si usturoiul. Ciupercile se taie feliute, iar ceapa se taie...Citeste continuarea
Friptura de miel la cuptor...
Postat de: gaby_d in OaiePregateste caserola de marinare Food Saver. Intr-un bol amesteca mustarul cu putina bere. Omogenizeaza. Adauga restul de bere, sosul de de soia, rozmarinul, menta, sare si piper dupa gust....Citeste continuarea
Fursecuri fragede, cu nesquick
Postat de: privatelaura in DulciuriUntul moale se amesteca cu un praf de sare, zaharul, pudra de nesquick. Se mixeaza spuma, cu ajutorul unui mixer. Se adauga galbenusul si se incorporeaza in crema de unt. Nota: avand in vedere...Citeste continuarea