Ficatei trasi la tigaie cu ceapa

de AndrutzaP in Ficat, 22 Apr 2016 | 4164 vizualizari

 

Ficatei de pui reprezinta un fel de mancare usor de preparat si gustos. Personal, am inceput sa ii prefer si sa-i mananc acum vreo 10 ani, cand mi-i gatea iubitul meu. 

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 300 ml lapte
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei trasi la tigaie cu ceapa:

Ficatei se spala si se curata de pielite si se acopera cu lapte pentru 15 minute.

Dupa cele 15 minute, se scot cu un cleste din lapte si se pun in tigaia unsa cu ulei si incinsa.

Tigaia acoperita cu un capac, se lasa la foc mic pana se evapora toata apa lasata de ficatei. Cand ficatei sunt aproape facuti, adaugati in tigaie ceapa taiata julienne si mai lasati cateva minute.

Asezonati cu sare si piper.

Se servesc fierbinti cu sos de usturoi cu smantana.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei trasi la tigaie cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ficatei de pui si ciuperci