A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Fursecuri cu banane

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol mixam margarina cu zaharul,adaugam oul si mixam pana ce se omogenizeaza,adaugam praful de sare,zeama de lamaie,esenta,bicarbonatul,banan pisata si amestecam pana ce se omogenizeaza,...Citeste continuarea

Friganele

Postat de: Nadyne in Dulciuri

Taiem painea felii, nu foarte subtiri. Batem ouale bine intr-un castron, adaugam laptele si pliculetul cu zahar vanilinat si amestecam Punem ulei intr-o tigaie la incins. Feliile de paine,...Citeste continuarea

Focaccia cu struguri

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol adaugam faina,sare,zaharul facem o adancitura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in laptele caldut,2 linguri ulei,amestecam adaugand treptat apa calduta,pana rezult aun aluat...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu carnaciori afumati

Postat de: RuxyRux in Pui

Pieptul de pui se feliaza si se marineaza minim o ora in ulei de masline, condimente si sare. Carnaciorii se taie in bucati, la fel si ardeiul. Se prepara frigaruile, se infig pe rand carnea,...Citeste continuarea

Fluturasi cu gem

Postat de: Nadyne in Dulciuri

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, laptele chiar putin caldut. In cuva masinii de paine punem ingredientele in urmatoarea ordine: 2 galbenusuri, oul intreg, uleiul,...Citeste continuarea

Fursecuri cu branza, ciocolata si...

Postat de: ancutsa in Dulciuri

 Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, se adauga zeama de lamaie si zaharul, zaharul vanilat si se bat in continuare pana se intareste spuma. Se...Citeste continuarea

Flori de mar

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Untul feliat rece se amesteca cu faina cernuta, zaharul pudra, galbenusurile , iaurtul, vanilia, praful de sare si praful de copt. Se amesteca aluatul pana la omogenizarea perfecta, se...Citeste continuarea

Frigarui de porc

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

Portionam carnea in bucati patrate si o condimentam cu sare si piper sau cu condiment special pentru fripturi/ frigarui . Acoperim vasul cu folie alimentara si lasam la rece 15 minute sa se...Citeste continuarea

Floare cu mere, nuca si scortisoara

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Aluatul: Intr-un bol se pune faina.Se adauga sarea, se amesteca, apoi se face in mijloc o gropita unde se pune drojdia zdrobita si se presara 1 lgt de zahar. Se toarna putin lapte caldut si se...Citeste continuarea

Fursecuri cocostar

Postat de: Criss in Prajituri

(Din poza cu ingrediente lipseste cutia de cacao si esenta de rom. Am uitat sa le pun la pozat. :) ) Mai intai se pregateste aluatul pentru fursecuri, urmand ca apoi sa pregatim umplutura....Citeste continuarea

Faguri

Postat de: Dya in Prajituri

Intr-un bol, spargem cele 6 oua si presaram zaharul. Se adauga apoi uleiul, laptele si faina, praful de copt si esentele. Mixam pana aluatul obtinut este omogen. Consistenta este ca cea a...Citeste continuarea

Franzela de casa

Postat de: Nadyne in Piine

     Laptele il incalzim usor, trebuie sa fie doar caldut, nu fierbinte.      Drojdia o amestecam cu o lingura cu zahar si cateva linguri cu lapte, apoi lasam...Citeste continuarea

Fasole pastai carbonara

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Se curata si se spală fasolea.  Fierbeti fasolea 10-15 minute la abur în oala sub presiune. Trebuie sa ramana un pic crocanta.  Intr-o tigaie se pune la prajit baconul taiat...Citeste continuarea

Fursecuri vanilate umplute cu gem...

Postat de: momo121 in Dulciuri

Intr-un vas amestecam untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana la omogenizare, pe urma adaugam esenta de vanilie si oul, amestecam si nou, iar la sfarsit faina cu praful de copt. Trebuie sa...Citeste continuarea

Foietaj impletit cu dovleac placintar

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se decongeleaza aluatul de foietaj. Dovleacul curatat de coaja si seminte se da pe razatoarea mare si se pune la fiert impreuna cu zaharul, amestecand din cand in cand. Daca, dupa ce zeama...Citeste continuarea

Fantezie de toamna

Postat de: claudiaO in Prajituri

Curatam gutuile de cotoare si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. LA fel procedam cu merele, IAR perele, dupa CE le curatam le taiem cubulete mici. Topim.untul  intro tigaie si adaugam...Citeste continuarea

Fasole pastai cu ceafa de porc la...

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Carnea de porc o taiem cuburi si o punem in vasul de Multicooker cu ulei de masline,la functia Fry pentru cateva minute. Punem apa cat sa acopere si setam functia Boil pentru 01:30 -2 ore....Citeste continuarea

Friptura de porc impanata cu usturoi

Postat de: AdrianUdrea in Porc

Crestam carnea din loc in loc, o masam cu putin ulei, o condimentam cu cate un praf din condimentele enumerate si o lasam la rece, acoperita cu o folie alimentara, 45-50 de minute, cel putin....Citeste continuarea

Foi de miere de albine

Postat de: Alepaty in Prajituri

Pe planseta punem faina,bicarbonatul,scortisoara si turnam compozitia fiarta( mierea,untul,zaharul,laptele se pun intr-o cratita cu fund dublu pana se topesc si incepe sa fiarba se opreste si se...Citeste continuarea

Ficatei imbracati

Postat de: stefy_a in Ficat

- se curata ficateii de pielita, se spala si se pun la scurs - intr-un castron se face un amestec din oua si faina si se condimenteaza cu delikat - consistenta amestecului trebuie sa fie ca de...Citeste continuarea

Fursecuri Shortbread

Postat de: Dya in Dulciuri

Intr-un bol, punem untul taiat cuburi, presaram zaharul, coaja rasa de portocala si  adaugam semintele de la pastaia de vanilie. Cernem faina peste ingredientele aflate in bol si framantam...Citeste continuarea

Fursecuri cu lamaie

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Lămâile se spală bine, se taie și se stoarce sucul. Făina se amestecă cu praful de copt. Untul se taie cuburi mici. Într-un vas, se mixează untul moale cu un praf de sare,...Citeste continuarea

Friptura de porc la cuptor

Postat de: Moni_alex in Porc

Am spalat carnea, am condimentat-o bine cu sare, piper, boia si am crestat-o cu cutitul de 4-5 ori. Ceapa am taiat-o solzisori si morcovii i-am taiat rondele. Intr-un vas rotund de yena am...Citeste continuarea

Fasole verde pentru iarna

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Conserve

 Eu am folosit atat fasole fideluta cat si din cea lata, dar le-am facut separat. Fasolea lata am taiat-o pe jumatate pe lungime. Spalam bine fasolea si curatim marginile. Taiem fasolea...Citeste continuarea

Foccacia cu usturoi

Postat de: gurita_ta2005 in Piine

Faina se pune intr-un bol,in mjloc punem drojdia cu putina apa si amestecam. Turnam apa treptat si amestecam,pana devine un aluat elastic. Se lasa la cald cam 1 ora. Se scoate cu pumnul...Citeste continuarea

Fasole verde la borcan

Postat de: merisor67 in Conserve

Punem un vas cu apa la fiert, iar când atinge punctul de fierbere, adăugăm sarea și amestecăm până aceasta se dizolvă. Curățăm fasolea verde de capete, o rupem în...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata si dulceata...

Postat de: ancutsa in Dulciuri

Se incalzeste laptele, se da de pe foc, se pune in el ciocolata neagra rupta in bucatele mici si se amesteca pana se topeste. Se obtine o glazura lichida. Se lasa la racit natural, apoi se da la...Citeste continuarea

Fursecuri cu vanilie, rahat de...

Postat de: ancutsa in Dulciuri

Se preincalzeste cuptorul. Se amesteca bine cu mixerul: margarina, zaharul, zaharul Bourbon, oul, esenta de vanilie, un varf lingurita de sare si iaurtul (eu am folosit Danone Cremosso...Citeste continuarea

Frittata cu creveti

Postat de: madi_marin in Fructe de mare

Încălzim cuptorul la 220 grade. Într-un castron amestecăm ouăle cu un praf de sare şi piper, apoi adăugăm mărarul şi partea albă a cepei verzi tocate, coaja şi zeama de...Citeste continuarea

Fursecurile Anei

Postat de: ancutsa in Dulciuri

Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, se adauga jumatate din cantitatea de zahar, zaharul vanilat si se bat in continuare pana se intareste spuma. Se...Citeste continuarea

Ferrero rocher

Postat de: Meea in Dulciuri

Începem prin a fărâmița napolitanele. Într-un bol punem napolitanele fărâmițate împreună cu nutella și 50g alune măcinate și amestecăm bine, până...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: ancutsa in Mancaruri de post

Se alege fasolea, se spala in mai multe ape si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi, se pune fasolea la fiert cu apa si putina sare, iar cand este aproape fiarta se adauga 1-2 morcovi...Citeste continuarea

Fasole in sos BBQ cu rozmarin si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se toaca ceapa, usturoiul, chiliul si morcovul si se amesteca cu paprika, cuminul, fulgii de chili si ulei de masline. Se soteaza 20 de...Citeste continuarea

Figuri geometrice cu crema de branza

Postat de: ancutsa in Aperitive / Garnituri

Intr-un castron se amesteca bine ceapa tocata foarte marunt (sau data la blender) cu untul, branza rasa si putina sare. Se pun mirodeniile preferate pe farfurioare, apoi cu mainile uscate si...Citeste continuarea

Focaccia cu anghinare, sparanghel,...

Postat de: panacris in Piine

Pentru blat mărturisesc că m-am folosit de ajutorul meu din bucătărie, Maricica bis, mașina de frământat și copt pâine. În recipientul masinii de pâine se pune...Citeste continuarea

Foi de brick tunisiene

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Se spală prazul și se taie marunt.  Rumeniti prazul într-o tigaie cu un pic de ulei de măsline. Lasati sa se raceasca.  Fierbeti cartofii cu tot cu coaja in apa cu...Citeste continuarea

Foietaj cu ciocolata amaruie

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Aluatul foietaj se dezgheata complet. Se scoate din folia in care este impachetat, se intinde pe masa de lucru, se taie cu ajutorul unui pinten in 30 patratele. Preincalzim cuptorul la 200...Citeste continuarea

Frittata

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Mai intai taiem toate legumele si carnatul in rondele. Amestecam ceapa cu ardeiul, cu vanata tocata si cu carnatul si le punem la calit in untul topit. Lasam 7-8 minute sa se inmoaie bine....Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu migdale...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Untul la temperatura camerei se pune impreuna cu ouale, migdalele macinate, coaja de lamaie,zaharul brun, smantana, sarea, praful de copt intr-un castron incapator. Amestecam, apoi adaugam...Citeste continuarea

Foietaj de casa cu unt si ricotta...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Am pus apa minerala cu faina si sarea intr-um bol incapator si am framantat un aluat felm. I-am dat elasticitate adaugand cca 50 ml ulei. Am intins pe masa de lucru aluatul in foaie...Citeste continuarea

Friganele cu sirop de artar, coaja...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Ouale se mixeaza cu un tel cu siropul de artar.  Laptele se incalzeste usor si se amesteca cu vanilia si coaja de portocala. Fiecare felie de toast alb se inmoaie in compozitie si se...Citeste continuarea

Friganele sarate cu mozarella si...

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Laptele caldut se toarna usor peste ouale batute cu mozarella si parmezan. Feliile de paine se inmoaie cateva secunde in compozitie, se scurg rapid si se prajesc in ulei pe ambele parti. Se...Citeste continuarea

Foietaj cu rahat

Postat de: stefy_a in Dulciuri

- se lasa la dezghetat pachetul de foietaj - se taie bucatele mai lungi (baghete) rahatul - cand s-a dezghetat foietajul, se taie patratele si se pune rahat pe fiecare bucata (eu am pus cate 2...Citeste continuarea

Ficat de pui la wok

Postat de: Constelatialeu in Ficat

Mai intai spalam ficatul si-l tamponam cu un servetel , apoi curatam ceapa si morcovul. Ceapa o taiem solzisori iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Asezam pe foc tigaia wok o lasam sa se...Citeste continuarea

Fursecuri cu unt de arahide

Postat de: roxana_simona in Dulciuri

Punem untul, untul de arahide și zahărul și amestecăm bina. Adăugăm oul și esenţa de vanilie si continuam sa amestecam. Adăugăm faina, praful de copt și bicarbonatul. Apoi...Citeste continuarea

Fasole verde cu sos de usturoi si...

Postat de: AdrianUdrea in Aperitive / Garnituri

Se curata fasolea verde de capete, se spala bine, se rupe in doua si se pune la fiert in apa clocotita, cu o lingurita de sare. Intre timp se prepara sosul de usturoi. Se curata usturoiul,...Citeste continuarea

Ficat de vitel cu ceapa

Postat de: panacris in Vita

Ficatul se curăță, se spală și se  taie felii  potrivite. Se topește untul într-o  tigaie , se adaugă bucațile de ficat și se lasă la prajit, acoperit la foc mic...Citeste continuarea

Fresh din piersici, mango, banane...

Postat de: panacris in Love Smoothies

Fructele se spală, se curăță de coajă, se mărunțesc, apoi se pun în blender împreună cu apa. Se mixează până ce se obține o pastă fină, în două, chiar trei...Citeste continuarea

Friptura de miel la cuptor

Postat de: mirela0911 in Oaie

Se spala bine pulpa de miel apoi se sterge cu prosoape absorbante. Se presara peste pulpa sare, piper si condimente pentru friptura. Intr-un bol se prepara marinada. Se pune vinul, se amesteca...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan afumat la slow...

Postat de: Dya in Slow Cooker

Curăţăm fasolea, o spălăm foarte bine şi o punem într-o oală încăpătoare. Turnăm apă atât cât să o cuprindă şi o lăsăm peste noapte să se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]