Friganele sarate cu mozarella si parmezan

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2016 | 5735 vizualizari

 

Numai bune cu o bere rece! Va invit cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 12 felii de paine toast( miez vezi foto)
  • 3 oua
  • 1 cana si 1/4 lapte caldut
  • 3 linguri mozarella fin razuita
  • 3 linguri parmezan razuit
  • ulei pentru prajit( vegetal)
  • o cana de parmezan pentru tavalit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele sarate cu mozarella si parmezan:

Laptele caldut se toarna usor peste ouale batute cu mozarella si parmezan.

Feliile de paine se inmoaie cateva secunde in compozitie, se scurg rapid si se prajesc in ulei pe ambele parti.

Se scot friganelele pe un servet absorbant si se tavalesc in parmezan.

Mancati-le calde....sunt incredibile!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele sarate cu mozarella si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Oana 1

03.08.2016, 11:37

Mmm, o sa fac si eu! Ce bine arata!

RuxyRux 1

04.08.2016, 00:45

Multumesc, merita probata reteta

kytz 1

30.08.2017, 16:09

Așa ceva aș mânca acum.....

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]