Foietaj cu Nutella, Oreo si caju

de - Andreea - in Dulciuri, 4 Mai 2016 | 4258 vizualizari

 

Un desert rapid ... si taaaare bun ! Ideal cand aveti musafiri neasteptati deoarece in jumatate de ora este totul pregatit si servit !
P.S. ... Habar nu am de ce este acea culoare movie, o fi de la Oreo, o fi de la lumina aparatului...prea putin conteaza :D 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj dreptunghiular
  • 4 linguri Nutella
  • 8 biscuiti Oreo
  • 50 gr caju
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu Nutella, Oreo si caju:

Scoatem din timp pachetul cu foietaj din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. 

Intindem foietajul pe masa de lucru. 

Cu un cutit bine ascutit impartim aluatul in doua parti egale. 

Luam prima jumatate si intindem pe intreaga suprafata doua linguri cu Nutella,4 biscuiti Oreo maruntiti si 25 gr caju, la fel, maruntite. 

Rulam aluatul cu grija iar extremitatile le prasam usor cu ajutorul unei furculite,pentru a se lipi bine . 

Procedam astfel si cu cealalta jumatate de aluat. 

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si asezam cele doua foietaje. 

Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 15 minute. 

Cand sunt gata,le scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca dupa care feliem dupa plac. 

Sunt si mai bune lasate pentru ziua urmatoare ! 

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

Nutella poate fi inlocuita cu orice alt tip de crema preferat !

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu Nutella, Oreo si caju" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Galuste cu gem de prune