Ficat de pui la wok

de Constelatialeu in Ficat, 14 Iul 2016 | 4968 vizualizari

 

Pe repede-nainte sa ne potolim foamea care este sau nu este, caldura mare moncher......

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g ficat de pui
  • 5 cepe albe
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 rosie mai maricica
  • sare
  • piper
  • cca 60 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui la wok:

Mai intai spalam ficatul si-l tamponam cu un servetel , apoi curatam ceapa si morcovul. Ceapa o taiem solzisori iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Asezam pe foc tigaia wok o lasam sa se incinga, adaugam uleiul, ceapa si morcovul si le calim cca 15 min, pana se inmoaie si ceapa se face aurie. Apoi adaugam ficatul si mai lasam cca 20 min, la final punem rosia curatata de coaja si taiata cubulete. Amestecam si lasam pe foc 10 min. Apoi servim cu cartofi prajiti si ardei copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui la wok" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de vitel cu otet si capere