A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Orez cu lapte si miere

Postat de: ionela2682 in Mancare copii

am pus laptele la fiert iar in mom in care a inceput sa fiarba am adaugat orezul si am continuat sa amestec pana s-a umflat de tot, am adaugat zaharul  ,dupa gust si zaharul vanilat am...Citeste continuarea

Omleta de post

Postat de: pusikmea in Mancaruri de post

se spala cartofi  si dovlecelul, se dau pe razatoare, se scurg de zeama, se condimenteaza si se pun intr-o tigaie cu putin ulei, se intoarce omleta pe ambele parti de mai multe ori cu...Citeste continuarea

Omleta cu cartofi

Postat de: valentinalaur in Aperitive / Garnituri

Se spala si se curata cartofii, se taie rondele. Se prajesc in tigaie. Intre timp se bat ouale bine. Dupa ce cartofii capata o culoare aurie, se adauga ouale batute. La sfarsit, cand omleta...Citeste continuarea

Oua rascoapte cu cascaval

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

se pun ouale la fiert, dupa ce au fiert le taiem pe jumatate si punem deasupra cascaval, dupa care bagam la cuptor cca 10 min. Citeste continuarea

Orez rosu si alb cu legume si creveti

Postat de: susu in Aperitive / Garnituri

Se pune orezul rosu in 4 cantitati de supa, se adauga  putin cardamon, sare, piper si cand incepe sa fiarba se acopera cu o folie de aluminiu si se strange etans la gura. Se pune deasupra un...Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: nadina73 in Mancare copii

Se pune orezul sa fiarba cu putina sare-10 minute intr-o cana de apa Laptele se pune la fiert si cand orezul a scazut nu mai are apa se pune in oala in care fierbe laptele, dar aveti grija,...Citeste continuarea

Omleta cu mamaliguta prajita

Postat de: dicarmencitta1957 in Aperitive / Garnituri

Mamaliga care ne ramane de pe o zi pe alta,daca cumva am facut mai multa,o taiem cubulete si o prajim in 4 linguri de ulei de masline extravirgin. Amestecam 5 oua intr-un bol dupa care adaugam...Citeste continuarea

Omleta cu cartofi

Postat de: ionela2682 in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii cruzi si se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se adauga ouale, sarea, piperul, mararul. Se amesteca compozitia dupa ce au fost scursi cartofii de zeama, si se rastoarna...Citeste continuarea

Omleta cu cartofi pai

Postat de: ionela2682 in Aperitive / Garnituri

Se curata cartofii si se taie in rondele care se prajesc in ulei. Se bat ouale, sareaza si pipereazase adauga cartofii, salamul taiat cubulete, cascavalul razuit sau cubulete si se prajeste ca...Citeste continuarea

Orez cu lapte

Postat de: pusikmea in Mancare copii

Orezul se alege de corpuri straine si se spala. Laptele se fierbe, iar cand da in clocot se adauga orezul, amestecand continuu. Se continua fierberea la foc moderat. Cu 10 minute inainte de...Citeste continuarea

Orez la wok - de post

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de post

ceapa curatata si taiata solzisori am calit-o in ulei la wok. am pus si  orezul  , sare+3 cani cu apa si am lasat la fiert 20 min. am adaugat amestecul de legume chinezestisi am...Citeste continuarea

Orez integral cu ciuperci

Postat de: ANCA in Mancaruri de post

Ciupercile taiate felii, prazul  rondele, ardeiul cubulete, cimbru si usturoiul tocat marunt se inabuse cu capac in vinul alb si o lingura de ulei de masline. Cand sosul scade se pune sucul...Citeste continuarea

Orez prajit cu ou

Postat de: epurasha2bb in Mancaruri de post

1 cescuta de mix orez orez salbatic cu orez rosu si cu orez Basmati se fierbe in apa cam 20 de minute apoi se raceste bine. Apoi trebuie incins wokul/ o tigaie teflonata antiaderenta,se picura 2...Citeste continuarea

Ostropel din carne de pui

Postat de: medioto59 in Pui

Pulpele se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si marar. Se aseaza intr-o tava, se pune apa si vinul si se da la cuptor. Cand carnea este rumenita se adauga...Citeste continuarea

Oua umplute cu ton

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale tari apoi se taie in doua ,se scot galbenusurile care se amesteca cu tonul scurs de ulei si pisat,4-5 linguri din pasta de tomate,untul ,3-4 linguri de maioneza,sare si piper.Se...Citeste continuarea

Orez cu legume si ou

Postat de: susu in Aperitive / Garnituri

  Se incinge un wok si se caleste in ulei la foc rapid morcovul taiat cubulete mici apoi se adauga ghimbirul si mazarea decongelata dinainte. Orezul se fierbe in supa pentru 15 minute...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: crisad in Mancaruri de post

se curata legumele ceapa se toaca marunt iar retul se taie cubulete .se pun in tigaie cam 2 linguri ulei si se calesc putin legumele  .apoi se adauga orezul spalat si se adauga o cana de apa...Citeste continuarea

Orez cu piept de pui

Postat de: silvi0ara in Pui

Intr-un bol se pune uleiul de susan, sosul Dijonnaise, soia, sare si piper dupa gust. Se amesteca totul si se adauga pieptul de pui taiat bucatele. Se amesteca totul bine si se da la frigider cel...Citeste continuarea

Orez cu legume si pui la cuptor

Postat de: pusikmea in Mancaruri cu carne

Se spala orezul bine, se pune la fiert impreuna cu 3 cani de apa. Separat se pun pulpele la fiert cu sare. Dupa ce s-a fiert orezul se clateste cu apa rece (ca pe spaghete), se strecoara si se...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale, dupa ce au fiert se taie pe jumatate, se scot galbenusurile si se amesteca cu toate celelalte ingrediente( cu mixerul ). Cu compozitia formata se umplu jumatatile de ou. Citeste continuarea

Ostropel de pui

Postat de: pusikmea in Pui

Incingem uleiul si prajim pulpele de pui. Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, le scoatem si le tinem la cald. Apoi in uleiul in care s-a prajit carnea, calim morcovul ardeiul si ceapa,...Citeste continuarea

Omleta cu cascaval

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Se bat ouale, se adauga sarea, piperul si boiaua dupa gust si se pun intr-o tigaie cu putin ulei. Omleta se rumeneste pe ambele parti, iar cand aceasta este aprope gata punem cascavalul ras si mai...Citeste continuarea

Omleta cu cartofi

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Dam cartoful pe razatoare, amestecam cu oul, sarea, piperul, boiaua si punem peste uleiul incins, lasam pana se rumeneste pe ambele parti, spre sfarsit adaugam cascaval ras si verdeata. Citeste continuarea

Orez cu fructe de mare

Postat de: silvi0ara in Fructe de mare

Intr-o cratita se incinge uleiul, la foc mic,apoi se adauga firisoarele de sofran si se lasa cateva secunde sa iasa culoarea. Se adauga ardeiul si se gateste 3 minute, amestecand frecvent pana ce...Citeste continuarea

Orez cu legume si piept de pui la...

Postat de: bitza in Mancaruri cu carne

Am pus orezul si legumele l-a fiert(fara sa fac prajeala)cu apa si le-am lasat l-a foc potrivit pana au fiert,am potrivit de sare si am servit alaturi de snitelul facut pe gratar!   POFTA...Citeste continuarea

Orez cu ciuperci si curry

Postat de: susu in Aperitive / Garnituri

Se spala si se taie ciupercile felii subtiri. Se caleste ceapa toccata marunt in untul incins dupa care se adauga orezul si se caleste si el iar la sfarsit ciupercile in doua transe calindu-se...Citeste continuarea

Orez cu legume

Postat de: susu in Aperitive / Garnituri

Se incinge un wok. Se pune uleiul la incins dupa care se adauga ceapa taiata marunt si se caleste cateva minute. Se adauga apoi morcovul taiat cubulete, ardeiul rosu tocat si la sfarsit mazarea....Citeste continuarea

O idee de cina

Postat de: bitza in Pui

Piept de pui la cuptor: Pieptul de pui se feliaza(feliile trebuie sa fie mai groase)se condimenteaza,se pune pe piecare bucata cate 2 lg din compozitie.Intr-o tava se pune folie de aluminiu unsa...Citeste continuarea

Orez prajit indonezian

Postat de: pansy1 in Aperitive / Garnituri

-se spala orezul bine,pana ramane apa curata. -se pune la fiert in apa cu sare si curcuma,acoperit cu capac,intai la foc mare,pana incepe sa fiarba,apoi la foc minim ,cam 15 minute,pana incep...Citeste continuarea

Orez salbatic cu miez de floarea...

Postat de: dicarmencitta1957 in Pui

Copanele bine curatate si spalate le punem intr-o tava de teflon.Peste copane eu am pus vegeta fara sare,piper boabe roz(acest piper nu este foarte iute,sau cel putin eu asa l-am nimerit),am...Citeste continuarea

Ostropel de pui

Postat de: Bucataria_Portocalie in Pui

Condimentam bine puiul, il punem intr-o cratita, adaugam uleiul de masline, cimbrul, usturoiul, apa, punem capacul la cratita si-l lasam pe foc mic aprox o ora pana se rumeneste bine si scade...Citeste continuarea

Orez cu lapte pane

Postat de: madi_marin in Prajituri

Se pune orezul spalat la fiert. Cand e gata se da de pe foc si se adauga zaharul,coaja rasa de portocala si laptele praf. Se amesteca bine si se mai lasa pe foc 5 minute. Se da la racit...Citeste continuarea

Orez cu legume si carne

Postat de: bitza in Pui

Taiati legumele dupa preferinta si le puneti la calit intr-un vas cu 2 linguri de ulei.Dupa 5 min puneti si orezul si lasati 1 min,apoi adaugati 3 cesti de apa. Mai mestecati din cand in cand...Citeste continuarea

Omleta

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Se taie marunt ardeiul,salamul si cabanosul si se pune la prajit in putin ulei.Intre timp se rade cascavalul si telemeaua.Se bat ouale intr-un castron si se adauga branza topita,cascalul si branza...Citeste continuarea

Omleta

Postat de: bitza in Aperitive / Garnituri

Batem ouale cu o lingurita de apa si mezelurile+rosia le taiem bucati mici. Intr-o tigaie incinsa cu o lingura de ulei turnam ouale condimentate si salamul cu rosile pe care le repartizam pe...Citeste continuarea

Oua umplute cu sunca

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

10 oua de spala si se fierb 10 min. sa fie tari . dintr-un galbenus se face maioneza cu ulei . ouale se curata , se taie in doua si se scot galbenusurile care se pun intr-un...Citeste continuarea

Orez salbatic cu legume

Postat de: Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri

Fierbem orezul aprox 20 min. Punem intr-o cratita uleiul de masline si adaugam legumele congelate. Noi am avut un mix de morcovi, brocoli, porumb si ardei gras. Cand sunt aproape gata legumele...Citeste continuarea

Orez arabesc

Postat de: Brindusa in Pui

Pune puiul la fiert cu legumele, si sarea in apa cat sa-l acopere, pina cand e fiert bine. Scoate carnea din supa si dezoseaz-o. Tai-o in fasii (daca ti se pare prea multa carne, foloseste cat...Citeste continuarea

Oua umplute cu ton

Postat de: luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri

Se fierb tari , apoi se curata de coaja si se taie pe lung.Galbenusurile de ou se marunteste si se amesteca cu tonul maruntit si el. Se taie marunt mararul(optional patrunjel), castraveti se taie...Citeste continuarea

Orez cu pui si legume

Postat de: Dana2010 in Pui

Se pun la fiert bucatile de pui cu putina vegeta.Dupa ce s-au fiert se scot din oala si se lasa la racit apoi le dezosam. In supa ramasa adaugam legumele taiate mari, piperul boabe si orezul. Cand...Citeste continuarea

Omleta cu rosii si cascaval

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

ouale se bat spuma impreuna cu sarea si piper dupa gust , se adauga smantana si faina . intr-o tigaie se pune putin ulei si se prajeste 30 secunde rosia taiata cubulete se...Citeste continuarea

Omleta Cu Masline si Cascaval

Postat de: Adinacarla in Aperitive / Garnituri

Am batut bine ouale cu-n praf de sare. Am adaugat maslinele si apoi am turnat compozitia intr-o tigaie unsa cu ulei si bine incinsa. Dupa ce s-a copt am pus pe ea feliile de cascaval si am...Citeste continuarea

Orez chinezesc cu legume

Postat de: Sylvia in Mancaruri de post

       Se pun legumele la calit in wok-ul unde am incins in prealabil uleiul si dupa ce le condimentam bine cu condimentele enumerate mai sus le lasam la calit timp de...Citeste continuarea

OUA UMPLUTE 2

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale cat mai tari, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, se adauga iaurtul, smantana si se condimenteaza cu sare...Citeste continuarea

Oua umplute-cu de toate...

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Se fierb ouale tari si se curata de coaja,se taie in doua si se scot galbenusurile.Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si 2-3 galbenuse fierte,cu ulei,condimentata cu sare si piper dupa gust...Citeste continuarea

Orez cu lapte si ananas

Postat de: ela in Dulciuri

Se fierbe orezul cu zaharul vanilat si zahar dupa gust.se lasa la racit.Se scurge ananasul si se taie marunt. Se bate frisca si se toarna peste orezul racit, se adauga zeama din compot, apoi...Citeste continuarea

Oua umplute cu curry indian

Postat de: rivka in Aperitive / Garnituri

Ouale se fierb cca 10 minute se lasa sa se raceasca sub jet de apa rece, se curata si se taie in 2 de-a lungul cu un cutit ascutit.Se amesteca galbenusurile zdrobite cu furculita cu maioneaza cu...Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de: miha in Aperitive / Garnituri

Umplutura: Ceapa taiata solzisori se caleste in unt. Ficateii curatati si spalati se adauga in cratita si se fierb inabusit.Cand a scazut toata zeama se dau deoparte de pe foc si se lasa la...Citeste continuarea

OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Rosia,ardeiul,ceapa,ciupercile,morcovii se taie marunt si se distuie in putin ulei si apa cu sare si vegeta,putin piper,timp de 15min.Separat se fierb pulpele,in apa cu un cub de vegeta de...Citeste continuarea

Oua romanesti

Postat de: gusti in Mancare copii

Se pune apa intr-o tigaie, se adauga otetul, foaia de dafin si se lasa pina incepe sa fiarba. Se sparg ouale si se pun in tigaie, se acopera cu un capac si se urmareste pina se "fac"....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]