Ostropel din carne de pui

de Bucataras Medi in Pui, 4 Mar 2010 | 8507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -8 buc pulpe superioare de pui
  • -3-4 rosii (eu am folosit rosii cherry)
  • -200 ml vin alb sec
  • -1 cana apa
  • -sare, piper
  • -boia
  • -marar uscat
  • -7-8 catei de usturoi
  • -patrunjel
  • -ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din carne de pui:

Pulpele se spala, se lasa la scurs si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia si marar. Se aseaza intr-o tava, se pune apa si vinul si se da la cuptor. Cand carnea este rumenita se adauga rosiile taiate cubulete si se mai da la cuptor pana cand aceste se inmoaie. Se scoate tava din cuptor si cu ajutorul unei furculite se paseaza cubuletele de rosii.

Se adauga un catel de usturoi taiat si un mujdei de usturoi preparat din 6-7 catei de usturoi zdrobiti, la care se adauga putina sare, putin ulei si se freaca bine ca la maioneza iar apoi se dilueaza cu putina apa. Se mai da la cuptor cateva minute, pana cand sosul scade apoi se scoate tava si se aromeaza cu verdeata. Se serveste cald cu mamaliguta sau alaturi de o garnitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de pasare in sos de smantana