Oua cu cascaval la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2010 | 5645 vizualizari

 

potrivit pentru o cina

 

INGREDIENTE

  • 300gr cascaval,
  • 100gr telemea,
  • 2cremvursti,
  • 4felii salam uscat,
  • 4oua,
  • 100gr smantana,
  • sare,
  • piper,
  • vegeta,
  • unt,
  • putin parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu cascaval la cuptor:

Se rade cascavalul,separat se rade si telemeaua.Se unge un vas mic termorezistent cu unt.Cacavalul ras se imparte in trei parti,prima parte se pune in vas,se adauga cremvurstii taiati feliute,apoi branza rasa,se pune salamul feliat,din nou o parte de cascaval peste care se sparg ouale cu grija  sa nu se desfaca.Smantana se freaca cu putina sare si piper si se pune cu lingura printre oua.La sfarsit se adauga cascavalul ramas si se da la cuptor.Dupa 20minute se scoate si se presara putin parmezan si se mai da la cuptor 10-15minute.Se serveste cald.Este un deliciu alaturi de salata verde sau rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ela 1

26.03.2010, 14:00

multumesc Nicky,incearc-o,nu o sa-ti para rau,sotul meu a fost incantat,i-a placut la nebunie

Teo 1

26.03.2010, 22:39

mai , ce m-ai ademenit !si ce decor!am venit cam tarzior?

ela 1

26.03.2010, 23:13

Teo niciodata nu este prea tarziu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]