A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Frigarui

Postat de: izulika in Mancaruri cu carne

Slanina se taie in feliute subtiri, rosiile se taie feliute mai groase, ardeiul verde si cel rosu se taie dupa cum au dimensiunea si cuburile de carne, ciupercile se curata si se spala iar apoi li...Citeste continuarea

Fasole verde rasol

Postat de: Julie in Salate

Spalam bine fasolea , ii rupem varfurile si o lasam intreaga sau o rupem in doua. Punem apa cu un praf de sare  la fiert.  Cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si o lasam sa...Citeste continuarea

Friptura de porc

Postat de: Corina33 in Porc

Intr-o cratita mare se pune uleiul la incins. Usturoiul se curata si se taie fasii cu care se impaneaza cotletele, apoi se prajesc in ulei cam 3-4 min. pe fiecare parte. Se adauga foile de dafin...Citeste continuarea

Frigarui – vedetele verii

Postat de: Sylvia in Mancaruri cu carne

Preparare: pregatim carnea si legumele taindu-le cubulete  si patrate mici.  Cu rabdare si drag   infigem  alternativ carnea si legume pe bete, eu am avut niste bete de...Citeste continuarea

Fasole galbena scazuta

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Pastaile le curatam la capete, apoi le spalam. Le punem pe o sita sa se scurga de apa.  Daca pastaile sunt prea lungi, le rupem in jumatati. Ceapa o curatam si o tocam marunt....Citeste continuarea

Friganele din covrigi

Postat de: epurasha2bb in Dulciuri

Se tin covrigii putin in lapte , se sectioneaza pe mijloc, se dau  prin ou batut si un praf de scortisoara si de zahar si se prajesc in ulei incins!Se servesc cu dulceata de capsuni si un...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan afumat

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri cu carne

Fasolele se spala bine in multe ape. cu o seara inainte se pun fasolele  la inmuiat, in apa calda ,pentru ca a doua zi sa nu mai fie necesar sa le fierbem prea mult. intr-o oala se pune...Citeste continuarea

Frigarui

Postat de: gaby_d in Pui

Pieptul de pui se taie bucatele mici, costita cubulete, ardeiul spalat, la fel. Pe betisoare pentru frigarui se alterneaza bucatele din piept de pui, costita, ardei, rosii cherry taiate in...Citeste continuarea

Frappe mentolat

Postat de: rocsi_1612 in Bauturi

Intr-un pahar se pune plicul de frappe si zaharul. Se amesteca bine,apoi peste se pune apa plata . Se invarte pana ce zaharul se topeste. Menta se zdrobeste marunt si se pune in pahar. Se...Citeste continuarea

File de pangasius cu mamaliguta.

Postat de: LALY in Pangasius

Se spala pestele si se sterge cu prosop de hartie absorbant. Se pune faina si pesmetul pe o farfurie.Ouale se bat bine cu un praf de sare. Se portioneaza pestele in marimea pe care o dorim....Citeste continuarea

Fasole "batuta"

Postat de: izulika in Mancaruri de post

Fasolea se alege,se pune la inmuiat apoi se scurge de apa si se adauga o alta apa calda si se da la fiert.Ceapa se curata si se toaca marunt,uleiul se pune la incins intr-o tigaie iar dupa ce s-a...Citeste continuarea

Ficatei cu piure de cartofi

Postat de: Ramonaky in Pui

Cartofii se curata,se spala bine si se taie cubulete care se pun la fiert in apa cu putina sare.Cand sunt fierti,se scurg de apa,se adauga untul ,laptele si sarea( dupa gust) si se paseaza....Citeste continuarea

Focaccia

Postat de: articook in Piine

Puneti intr-un bol apa, drojdia, uleiul de masline si sarea, apoi lasati 10 minute. Intr-un vas mare puneti faina si faceti in mijloc un loc pentru a turna compozitia din bol. Incet cu o...Citeste continuarea

Fasolica facaluita

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

    Fasolea fiarta si scursa de zeama o pasam fine in blender , adaugand cate putina supa de fasole, pentru a obtine o pasta omogena, potrivita pentru a fi intinsa pe paine. Adaugam...Citeste continuarea

Floricele cu mac

Postat de: miha in Piine

Aluat: Se prepara un aluat omogen si nelipicios. Faina se cerne intr-in bol, se adauga sarea, apoi drojdia inmuiata in putin lapte cu zahar. Se amesteca incet, se toarna si restul de lapte...Citeste continuarea

Frappe cu frisca si sirop de visine

Postat de: rocsi_1612 in Bauturi

Apa plata se amesteca cu plicul de frappe. gheata se taie bucati si se adauga si ea si  se mai adauga si o lingurita de sirop de visine. se amesteca bine toate acestea. deasupra se...Citeste continuarea

Fructe de mare cu Tagliatelle

Postat de: Bucataria_lui_Tavi in Fructe de mare

Preparare fructe de mare cu tagliatelle: Puneti la fiert apa pentru tagliatelle cu o lingurita de sare si o lingura de ulei. Tocati patrunjelul, dupa care adaugati uleiul de masline intr-o...Citeste continuarea

Fursecuri cu menta

Postat de: janet in Prajituri

Intr--un bol se amesteca margarina cu zaharul, pana devine o crema ,apoi adaugam oul si esenta de vanilie si amestecam bine. Separat amestecam faina cu bicarbonatul si praful de sare, pe care o...Citeste continuarea

Fursecuri cu branza

Postat de: miha in Dulciuri

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine pufos. Se adauga branza si se mixeaza pana totul devine ca o crema. Faina se amestecata cu praful de copt si un praf de sare se...Citeste continuarea

Fasole albă cu pâine prăjită...

Postat de: articook in Mancaruri de post

Se pune la fiert fasolea impreuna cu usturoiul intreg si necuratat de coaja, dafin, telina, legatura de patrunjel si cartoful, pentru aproximativ 50 min. {daca nu veti folosi oala sub presiune...Citeste continuarea

Fasii de vita cu legume si sos...

Postat de: laylalala in Vita

Intr-un vas se amesteca Ketchup-ul, mierea cu oetul balsamic, sosul de soia, Sweet&Sour Sauce si zaharul brun.Se adauga carnea, se amesteca si se lasa la rece 1 ora. Legumele se pun in apa...Citeste continuarea

Ficatei pane cu garnitura de legume...

Postat de: ana in Ficat

Ficateii ii tavalim prin faina apoi ii asezonam cu sare si piper ,dupa care ii prajim in ulei incins. Taiem potrivit ceapa,usturoiul si morcovul pe care il calim 2 minute in uleiul in care am...Citeste continuarea

Fitofag " mexican "

Postat de: vero_closca in Peste

se unge o tava termorezistenta cu ulei de masline si se pun legumele mexicane.deasupra se aseaza pestele spalat inainte si impanat cu catei de usturoi.se condimenteaza cu sare,piper,chilli,se...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu sos acru-dulce

Postat de: Bucataria_lui_Tavi in Ficat

Preparare ficatei de pui cu sos acru-dulce: Puneti ficateii intr-un wok, condimentati cu un praf de sare si un praf de piper, dupa care turnati apa peste ficatei pana ii acoperiti. Lasati sa...Citeste continuarea

Farfale in sos, cu piept de pui...

Postat de: Julie in Farfalle

Pieptul de pui se spala se dezoseaza si se taie fasii subtiri. Oul se bate cu faina , apoi cu condimente dupa gust: sare,piper,boia dulce,busuioc si marar uscat,vegeta. Pesmetul il amestecam...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: ana in Mancaruri de post

Fasolea o punem cu 3 ore inainte de preparare la inmuiat.O oparim apoi o punem in apa fierbinte la fiert impreuna cu morcovul si telina. Cand e bine fiarta scurgem si pastram 1 cana de zeama...Citeste continuarea

Ficatei de pui in vin cu legume

Postat de: Sylvia in Ficat

Preparare: spalam si curatam bine ficateii de pui si uscam cu un servet absorbant. Pregatim legumele tocand marunt ceapa verde si prazul si taind feliute subtiri ardeiul rosu.  Intr-un vas...Citeste continuarea

Fursecuri Ovis Molis "esuate"

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se freaca untul spuma cu zaharul apoi se pune galbenusul ,praful de copt,sarea si faina si se framanta bine apoi se lasa la rece 30 minute. Se formeaza bilute rotunde si cu dosul lingurii de...Citeste continuarea

Fasole frecata(batuta)

Postat de: rivka in Aperitive / Garnituri

Fasolea se curata de impuritati, se spala si se alege de boabele atinse, se pune intr-un castron cu apa rece de seara pana a doua zi. A doua zi se arunca apa in care a stat, se aseaza in apa...Citeste continuarea

Friptura de porc cu pasta de leustean

Postat de: camic in Porc

Am pregatit vasul de lut (cu capac) in care am aruncat bucata de carne unsa cu pasta de leustean si presarata cu sare mare, plus cateva firicele din cimbrul proaspat rasarit in ghiveci. Se tine...Citeste continuarea

Ficatei cu mujdei de usturoi si...

Postat de: Julie in Ficat

Spalam ficatul si il lasam sa se scurga bine de apa. Incingem uleiul si punem ficatul la prajit pana se rumeneste putin si pe o parte si pe alta. Oprim focul si abia apoi presaram sarea dupa gust....Citeste continuarea

Ficatei cu ciuperci la tigaie

Postat de: madi_marin in Ficat

Se pune putin ulei la incins intr-o tigaie si se pun la calit ficateii, ciupercile feliate subtirel  si usturoiul. Se adauga o ceasca cu apa si se lasa sa fiarba cam 10 minute la foc iute....Citeste continuarea

Ficatei cu mere caramelizate si sos...

Postat de: Bucataria_lui_Tavi in Ficat

Preparare ficatei de pui cu mere caramel si sos de afine: Preparati ficateii de pui ( preparare ficatei de pui ), iar dupa ce sunt gata puneti-i la scurs intr-o strecuratoare....Citeste continuarea

Ficatei de pui la tigaie

Postat de: Bucataria_lui_Tavi in Ficat

Prepararea ficateilor de pui la tigaie este foarte simpla si rapida. In primul rand ficateii de pasare se curata, se spala si se scurg. Se pun ficateii de pasare in tigaie, se adauga sare si...Citeste continuarea

Fasole galbena cu rosii si usturoi

Postat de: silvi0ara in Mancaruri de post

Se curate fasolea de ate,se spala si se pune intr-o cratita cu apa calda cat sa acopere fasolea.Se lasa sa fiarba impreuna cu vegeta uscata(se gaseste la plafar)si putina sare.Cand este aproape...Citeste continuarea

Ficat de rata in crusta crocanta

Postat de: Julie in Ficat

Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina. Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine. Trecem fiecare bucata de ficat prin faina apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet....Citeste continuarea

Farfalle cu " petale" de salam picant

Postat de: vero_closca in Farfalle

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet. Salamul se taie felii si se prajeste pe ambele parti,rezultand niste cosulete pe care apoi le tai in doua,ca niste petale. Ardeiul se taie...Citeste continuarea

Ficatei de pasare in corset-retata...

Postat de: nadina73 in Aperitive / Garnituri

Se pregatesc ficateii ,marul se taie feliute Se ia o bucata de bacon se pune 1 ficatel de pui apoi o frunza de salvie si o feliuta de mar dupa care se ruleaza si se stange bine cu o scobitoare...Citeste continuarea

File de pangasius cu legume in vas...

Postat de: ela in Peste

Se dezgheata fileul de peste la temperatura camerei.Se face o saramura din uleiul de masline,2lingurite zeama lamaie si condimentul de peste si se unge fileul cu ea,se da la frigider...Citeste continuarea

Friganele cu gem de fructe de padure

Postat de: janet in Aperitive / Garnituri

Punem intr-un bol ouale si laptele,amestecindu-le bine .Pesmetul ,il punem pe o farfurie.Feliile de piine le ungem cu gem si le lipim cite doua. Asa lipite ,le trecem prin amestecul de lapte si...Citeste continuarea

Frigarui de peste cu marinata de...

Postat de: laylalala in Peste

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele pentru marinata.Se adauga pestele taiat cubulete, apoi se pune la marinat in frigider 12 ore. Dupa ce pestele a stat la marinat, se incalzeste o...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata

Postat de: bitza in Prajituri

Untul se freaca cu zaharul pana ce acesta se topeste,se adauga oul si se mixeaza in continuare.Ingredientele uscate se amesteca si se cern peste amestecul umed.Se omogenizeaza. Aluatul...Citeste continuarea

Ficăţei cu lămâie

Postat de: ionix in Ficat

  Se pune la încins uleiul cu două linguri cu apă. Ficăţeii se spala bine, se şterg de apa iar apoi se pun în uleiul încins. Se lasă 2-3 minute...Citeste continuarea

Farfalle cu pui si rosii

Postat de: miha in Farfalle

Paste: Se amesteca oul cu faina si putina sare . Trebuie sa obtinem un aluat compact si tare. Daca mai este nevoie se mai adauga putina faina. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute,...Citeste continuarea

Fondant marshmallow

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Pt inceput puneti 80 ml de apa la fiert cu zaharul si fierbeti cam 6-8 minute ,trebuie sa iasa un sirop lipicios cand dati cu degetul pe fundul lingurii sa ramana curat . Batem albusurile circa...Citeste continuarea

Foietaj cu branza si parizer

Postat de: Julie in Aperitive / Garnituri

Mai intai se pregateste umplutura: Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare dupa gust,piper asemenea.Se amesteca bine sa iasa o pasta. Intindem...Citeste continuarea

Ficatei sotati cu piure

Postat de: epurasha2bb in Mancare copii

Se curata si se spala legumele.Se toaca marunt.Se incinge tigaia Doubletta si se unge cu putin unt.Se adauga cepa tocata marunt si ardeiul rosu .Se adauga 2 linguri de zeama clara de supa.Se lasa...Citeste continuarea

Fleica cu legume la cuptor

Postat de: pusikmea in Porc

Prajim carnea la foc iute, pe toate partile, cate 2 minute pe fiecare parte, in  ulei de masline. Carnea capata o crusta usor maronie. Intr-o tava termorezistenta punem legumele....Citeste continuarea

Friptură în ulei cu garnitură de...

Postat de: gaby_d in Porc

răsfoind zilnic blogosfera culinară , îmi fac cu ochiul foarte multe reţete. dacă ieri m-am oprit la fasolea scăzută cu cârnăcior, pentru astăzi am ales o combinaţie ce...Citeste continuarea

Fasole scazuta

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Fasolele se spala in multe ape. Apoi se pun la inmuiat 3-4 ore in apa calda(intre timp apa se mai schimba). Intr-o oala se pune pe 3 sferturi cu apa,se pune pe aragaz si cand incepe sa...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]