Fasole galbena cu rosii si usturoi

de silvi0ara in Mancaruri de post, 28 Mai 2010 | 6420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2kg fasole galbena
  • 3 rosii proaspete
  • 1 capatana usturoi proaspat
  • 1 legatura marar proaspat
  • 1 lingurita vegeta uscata
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu rosii si usturoi:

Se curate fasolea de ate,se spala si se pune intr-o cratita cu apa calda cat sa acopere fasolea.Se lasa sa fiarba impreuna cu vegeta uscata(se gaseste la plafar)si putina sare.Cand este aproape gata,se adauga rosiile curatate de pielite si seminte,se dau pe razatore si se aduga peste fasole impreuna cu usturoiul pisat.

Fasolea cand este gata se serveste cu marar proaspat tocat sau patrunjel,dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

28.05.2010, 20:42

salivezzzzzzz....k imi plac enorm

silvi0ara 1

28.05.2010, 21:35

Asa este Lia,si mie imi place cel mai mult.Si simpla cu mujdei de usturoi este tare buna.
Ma bucur ca va place.

nadina73 1

28.05.2010, 22:04

si mie imi place mai ai sylvia ca vin5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole pestrita