Fasolica facaluita

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2010 | 6103 vizualizari

 

Mie-mi place pe paine prajita ;)

 

INGREDIENTE

Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolica facaluita:

    Fasolea fiarta si scursa de zeama o pasam fine in blender , adaugand cate putina supa de fasole, pentru a obtine o pasta omogena, potrivita pentru a fi intinsa pe paine. Adaugam si putin ulei ( cca. 80 ml, depinde de preferinte si de cantitatea preparata) si mixam in continuare, pentru omogenizare.

    Curatam 2-3 catei de usturoi , ii pisam si-i adaugam in pasta de fasole, apoi adaugam verdeturile tocate si potrivim de sare si piper. Omogenizam totul inca odata si putem servi.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasolica facaluita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu branza de vaci, smantana si marar