"Tort" de mamaliga

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2013 | 6356 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1l apa
  • 300g malai
  • sare
  • 400g branza framantata de capra
  • 150g margarina
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Tort" de mamaliga:

1.Am pus apa la fiert cu putina sare.Cand a inceput sa fiarba am pus malaiul in ploaie,mestecand cu un tel ca sa nu faca cocolosi,apoi am lasat la fiert circa 15-20 de minute mestecand din cand in cand cu o lingura de lemn.

2.Am incins cuptorul 200°.Am luat o tava(24cm diametru) si am uns-o cu margarina.Am pus un strat de mamaliga+branza framantata+margarina,ici colo.

Am facut trei straturi si am terminat cu branza si margarina.

3.Am dat la cuptor pentru 15 minute.

4.Intre timp am facut ochiurile si le-am servit cu "tortul" de mamaliga .

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

Tava sa fie inalta,nu cum am eu,cand se topeste margarina picura in cuptor. :D

Daca ti-a placut reteta noastra ""Tort" de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]