Trandafiri din foietaj

de angyb in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 6454 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 x 300 g foi de foietaj
  • mortadela felli subtiri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din foietaj:

Lasam sa se dezghete foile de foietaj.

Intindem foile si le taiem fasii de 4-5 cm .

Punem deasupra feliile de mortadela taiate in jumatate si rulam.

Rulourile obtinute le punem in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le dam la cuptorul preincalzit 25-30 de minute pana se rumenesc,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]