Trandafiri din foietaj

de angyb in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 6146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 x 300 g foi de foietaj
  • mortadela felli subtiri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri din foietaj:

Lasam sa se dezghete foile de foietaj.

Intindem foile si le taiem fasii de 4-5 cm .

Punem deasupra feliile de mortadela taiate in jumatate si rulam.

Rulourile obtinute le punem in picioare intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le dam la cuptorul preincalzit 25-30 de minute pana se rumenesc,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Cosulete cu ciuperci