Frigarui

de izulika in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2010 | 6002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc taiata cubulete
  • 1 piept de pui taiat cubulete
  • slanina afumata
  • rosii
  • ciuperci
  • ardei gras verde si rosu
  • ulei
  • cimbru
  • delicat
  • piper
  • sare
  • bete pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Slanina se taie in feliute subtiri, rosiile se taie feliute mai groase, ardeiul verde si cel rosu se taie dupa cum au dimensiunea si cuburile de carne, ciupercile se curata si se spala iar apoi li se ia piciorusul.

Se aseaza pe bete dupa cum vreti, iar apoi se ung cu ulei se condimenteaza si se pun pe gratar. Dupa ce s-au fript se servesc alaturi de salata sau alte garnituri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Adinacarla 1

24.06.2010, 15:05

yam, yam ce bine arata...ma inscriu si eu la o portie...

nadina73 1

24.06.2010, 18:13

sant grozave pitici mei sant inebuniti cand mergem la gratat ei zic "pincio"asa se zice in spaniola ,la fel le fac si eu numai ca mai pun si putin rozmarin,super 5 furcu

elena1988 1

19.01.2011, 10:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc cu ganitura de ciuperci si dovlecei si cartofi