A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

File de somon cu rozmarin

Postat de: Bunica in Somon

Se spala pestele si se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline. Pestele se sareaza, condimenteaza cu piper ,zeama de lamaie si ulei de rozmarin. Deasupra se toarna vinul alb si se da la...Citeste continuarea

Frigarui de porc cu cartofi la cuptor

Postat de: mikidaniro in Porc

Daca gatiti frigaruile in alt mod decat asa,nu folositi branza,deoarece se va topi si in  cuptor se topeste,dar se topeste peste cartofi si le imbunatateste gustul.   Pasul 1: punem...Citeste continuarea

File de peste la gratar cu orez si...

Postat de: luciancj in Peste

Pregatim marinata pentru fileu de peste: - intai fileul se spala, se curata de eventualele oase, se portioneaza in bucati dupa preferinta, se sareaza si pipereaza dupa gust. - zeama de la...Citeste continuarea

Fragezica cu magiun

Postat de: iri_love in Prajituri

Pentru inceput facem un aluat din: margarina, drojdie ,bors,ulei si faina. Acest aluat se lasa la frigider o ora.   O treime din aluat se da deoparte ,iar din  cealalta se...Citeste continuarea

Fasole scazuta cu afumatura

Postat de: Sim0naWorld in Mancaruri de legume

Fasolea am lasat-o de seara pana a doua zi, in apa rece. A doua zi, am spalat bine fasolea care sa umflat, dublandu-si volumul, si am pus-o la fiert in apa colocotita, schimband 3 ape....Citeste continuarea

File de pui cu sos de portocale si...

Postat de: alldaycooking in Pui

File-urile de pui le-am batut cu ciocanul pentru snitele. Am presarat putina sare si piper alb pe fiecare file de pui. Am prajit in foarte putin ulei pieptul de pui, apoi l-am scos pe o farfurie....Citeste continuarea

Frigarui exotice

Postat de: ianculubita in Pui

Intr-un bol pui pieptul taiat cubulete amestecat cu condimente din belsug,ulei,sosul de soia,laptele,acoperi cu o folie alimentara si lasi la frigider pana a doua zi.Faci frigarui,alternand carnea...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Sim0naWorld in Mancaruri de post

Fasolea am pus-o  in apa rece si am lasat-o o zi (de seara, pana a doua zi seara), schimband apa de cateva ori. Am pus fasolea la fiert schimband 3 ape, iar in ultima am adaugat si un...Citeste continuarea

Friptura de porc cu sos de usturoi

Postat de: antici_gabytza in Porc

Se spala bine carnea si se cresteaza. Amestecam condimentele si se condimenteaza carnea, se aseaza in tava. Se taie portocalele in jumatate. Stoarcem zeama de la portocale peste carne, se adauga...Citeste continuarea

Friptura de iepure la tava

Postat de: mamaieelena in Mancaruri cu carne

Am curatat legumele si le-am taiat mai mare, asezandu-le pe toata suprafata tavii. Deasupra am asezat iepurele pe care l-am taiat in trei bucati mai mar,i dupa ce l-am spalat bine si s-a scurs de...Citeste continuarea

Fasole crema cu usturoi

Postat de: SanatateAcasa in Mancaruri de post

Fasolea se lasa in apa, peste noapte. A doua zi, se pune la fiert. Din pacate, fasolea trebuie sa stea circa o ora pe foc. Cu putin timp inainte sa se faca, lasati cateva minute sa fiarba (4-5...Citeste continuarea

Frigarui de fructe

Postat de: VERONICA2607 in Dulciuri

  Se curata kiwi si portocala, kiwi se taie in sferturi iar portocala se desface in clini. Marul se curata de cotor si taie clinisori. Se baga pe betisorul de frigarui alterniv bucati de...Citeste continuarea

Friptura de porc cu cartofi prajiti

Postat de: VERONICA2607 in Porc

  Cartofii se curata, se spala si se taie pentru prajit, se lasa la scurs si se prajesc.Carnatul se taie in 4  bucati iar carnea in 2. Se asezoneaza carnea cu sare si piper si se pune la...Citeste continuarea

Fazan la cuptor

Postat de: Sim0naWorld in Mancaruri cu carne

Am amestecat toate ingredientele si am pus la marinat fazanul pentru 24 ore. A doua zi am pus putin ulei intr-o tava, am adaugat fazanul si am mai aruncat cativa catei de usturoi (pe care nu...Citeste continuarea

Ficatei cu mazare verde

Postat de: Sidy in Ficat

Ceapa se curata si se taie fideluta apoi se soteaza in putin ulei.Adaugam gogosarul taiat marunt, pasta de ardei, mazarea( vi-o recomand pe cea care se vede in imagine ca este foarte cruda),...Citeste continuarea

Foi fragede cu mere

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Foile: Mixam cele doua oua cu zaharul pana se topeste. Adaugam uleiul,apoi laptele. Bicarbonatul il stingem cu putina zeama de lamaie si il punem in compozitie,apoi praful de sare si coaja...Citeste continuarea

Friptura cu sos de cirese si piure...

Postat de: alldaycooking in Mancaruri cu carne

Sucul proaspat stors de la jumatate de lamaie l-am amestecat cu 2 linguri de ulei si 1 lingurita condimente 5 arome. Ceafa de porc feliata am acoperit-o cu amestecul de condimente si am lasat...Citeste continuarea

Foietaj cu măr şi sos caramel

Postat de: diaconta in Dulciuri

Incepem cu prepararea aluatului foietaj. Cernem faina,adaugam sarea,galbenusurile,apa minerala si otetul.Framantam un aluat elastic care nu se mai lipeste de mana.Daca e nevoie mai adaugam...Citeste continuarea

Fursecuri cu unt şi untură - La...

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Frecăm untul spumă împreună cu zahărul  cu ajutorul unui tel pară. Adăugam untura la temperatura camerei şi frecăm energic în continuare. Trebuie să avem o compoziţie...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de post

Fasolea o punem in apa si o lasam peste noapte. O clatim si o punem la foc sa dea un clocot, dupa care o scurgem de apa si o punem la fiert. Adaugam si legumele taiate cubulete mici si 1 lingura...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata si vanilie

Postat de: miha in Prajituri

Aluatul cu vanilie: Untul moale, la temperatura camerei, se mixeaza cu zaharul si zaharul vanilat pana devine ca o crema. Se adauga oul si se mixeaza bine. Migdalele macinate, praful de...Citeste continuarea

Fursecuri cu Nutella

Postat de: pusikmea in Prajituri

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana devine spuma, peste care adaugam vanilia ( doar semintele, daca nu aveti pastai de vanilie folositi esenta de vanilie ) . Adaugam oul si...Citeste continuarea

Fudulii de tauras - III

Postat de: Ina in Vita

   Crestam fuduliile pe o parte si  indepartam scrotul  cu mana sau ajutandu-ne de un cutit. Le sectionam apoi pe lung si lasam jumatatile de fudulii in apa rece cu otet, cca...Citeste continuarea

Friptura de porc la cuptor cu...

Postat de: dakris in Porc

Se spala bine carnea, se taie felii si se aseaza in vasul termorezistent/tava. Asezam cateii de usturoi printre feliile de carne, adaugam condimentele, uleiul si apa. Se tine la cuptor la foc...Citeste continuarea

Focaccia cu cascaval

Postat de: diana_k in Piine

Pregatim aluatul: drojdia o dizolvam in apa calduta, adaugam zaharul, doua linguri de faina si lasam sa creasca 10-15 minute. Cernem faina intr-un vas si punem drojdia crescuta, amestecam si...Citeste continuarea

Frigarui din carne de porc si pui,...

Postat de: Sim0naWorld in Mancaruri cu carne

Am format frigaruile alternand legumele cu bucatile de carne. Eu am facut frigarui separate din carne de pui si porc. Am servit frigaruile alaturi de orez cu legume. Citeste continuarea

Frigărui de porc și ciuperci cu...

Postat de: Pur_si_simplu_papa_bun in Porc

Ceapa și ghimbirul le-am tocatMușchiul l-am scos decongelat și apoi l-am curățat de tendoane și piele, apoi l-am tăiat în bucăți potrivite. Ciupercile le-am spălat repede și le-am...Citeste continuarea

Fasole frecata cu castraveti murati

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Fasolea o spalam bine in 2-3 ape. O punem intr-un vas cu apa fierbinte la umflat si o lasati acolo cam 2 -3 ore. Intr-o oala punem apa la fiert. Cand da in clocot punem fasolea cu o...Citeste continuarea

Friptura din muschiulet de porc

Postat de: mamaieelena in Porc

Curatat de pielite si spalat muschiul se sareaza si se pipereaza apoi cu un cutit facem crestaturi in diverse locuri mai groase si in locul lor introducem usturoiul curatat,deasupra am pus...Citeste continuarea

Ficatei trasi la tigaie cu usturoi...

Postat de: marinicayou10 in Ficat

Se pune putin ulei intr-o tigaie. cand este incins se pun ficateii si se lasa la foc mic pana se patrund si isi schimba culoarea. Atentie,nu lasati ficateii prea mult sa se prajeasca pentru ca...Citeste continuarea

Fundite delicioase

Postat de: sabiradu in Farfalle

Punem pastele la fiert in apa clocotita cu putina sare si 1 lingura de ulei .Dupa ce au fiert pastele le clatim cu apa rece ca sa nu se lipeasca . Taiem carnea cubulete si o punem la calit in...Citeste continuarea

Friptura combinata

Postat de: MotanLaOale in Porc

Jambonul de porc se taie bucati potrivite cu sorici cu tot si se scoate osul din centru. Carnea de pe ciolanul afumat se taie fasii potrivite. Costita se taie felii mai groase. Carnatii...Citeste continuarea

Fasole verde cu carne de vitel

Postat de: medioto59 in Vita

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite. O condimentam cu sare. Intr-o cratita incingem ulei si adaugam carnea. Lasam pana cand apa pe care o lasa carnea se evapora, iar apoi aceasta o rumenim...Citeste continuarea

Felii de ananas in sirop de citrice

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Stoarcem sucul de la 3 portocale, 3 mandarine si 2 rodii. Curatam si taienm feliile de ananas. Intr-un vas ( o tigaie am folosit eu), punem sucul si il dam intr-un clocot, adaugam zaharul si...Citeste continuarea

Fasole batuta, cu carnati

Postat de: Sidy in Porc

Se pune fasolea in apa rece , la inmuiat de seara.  A doua zi se pune fasolea la fiert . Se lasa sa clocoteasca 10 minute dupa care se schimba apa. Se pune iar la fiert cu cateva...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Fasolea  se alege si se pune in apa rece peste noapte. A doua zi se strecoara si se pune la fiert cu legumele curatate. Se fierbe cca. o ora, apoi se strecoara de zeama. Se dau prin mixer sau...Citeste continuarea

Friptura de caprioara cu sos de...

Postat de: alldaycooking in Mancaruri cu carne

Am pregatit marinata amestecand ingredientele enumerate si am turnat deasupra pulpei de caprioara. Am lasat la figider pana a doua zi. Am curatat carnea de caprioara de bobite si am infasurat-o cu...Citeste continuarea

Ficatei de pui la tigaie

Postat de: mirela0911 in Pui

Se spala ficateii bine in mai multe ape. Se lasa sa se scurga apoi se taie in bucatele potrivite. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se pun ficateii si se amesteca la inceput cu miscari ale...Citeste continuarea

Ficăţei în crustă de bacon

Postat de: diaconta in Ficat

Ficateii se spala si se curata de pielite.Se pun in lapte si se lasa peste noapte in frigider. Se scot din lapte si se tamponeaza cu un servetel absorbant.Se condimenteaza cu piper si foarte...Citeste continuarea

Floricele cu mac

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Se cerne faina in vasul de la masina de paine, se adauga laptele cald, ouale, smantana, drojdia, margarina si se programeaza "masinaria" la programul de aluat. Dupa cca. 90 de minute se...Citeste continuarea

Friptura de porc, marinata

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

   Amestecam mierea cu mustarul, uleiul si vinul, apoi adaugam ceapa , usturoiul si celelalte condimente (dupa preferinte).    Ceapa si usturoiul se curata si se feliaza in...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: gaby_d in Mancaruri de post

La reteta asta nu cred ca e nevoie de gramaje. Daca ar fi dupa barbata-miu ar trebui sa fac din 2 kg de fasole :))) Spalati fasolea si-o puneti la inmuiat peste noapte. A doua zi o puneti la...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu rahat si cocos

Postat de: dentistutza in Dulciuri

Se freaca untul cu zaharul. Se cern impreuna faina, cacaoa si praful de sare. Se framanta un aluat (atentie, la inceput va parea moale si lipicios, nu va speriati). Se infasoara in folie si se...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ceapa caramelizata

Postat de: CaroleCuisine in Ficat

Se taie ceapa julienne si se caleste in 2 linguri de ulei,spre final se adauga usturoiul pisat si cele doua linguri de zahar.Se amesteca cu lingura de lemn pana se caramelizeaza ceapa.Turnam totul...Citeste continuarea

Frigarui de pui cu ananas

Postat de: lia in Pui

Taiem pieptul de pui, ardeiul gras si ananasul in cuburi de marimi aproximativ egale. Punem intr-un bol, sosul de soia, vinul de orez, uleiul si restul ingredientelor pentru marinata....Citeste continuarea

File de porc cu sos de ceapa

Postat de: Criss in Porc

Taiem ceapa marunt si o calim in ulei. Feliile de carne le prajim putin in tigaia de teflon, fara ulei, atat cat sa-si schimbe culoarea, apoi le adaigam peste ceapa. Adaugam o cana de apa, pasta...Citeste continuarea

Focaccia umpluta cu ceapa si masline

Postat de: adasev12 in Piine

Drojdia se dizolva in apa calduta amestecata cu zaharul si 2 lg faina. Se amesteca bine si se lasa cateva minute maiaua sa dospeasca, apoi se toarna in mijlocul fainii, care va fi pusa intr-un...Citeste continuarea

Frigarui

Postat de: Mariuka in Porc

Carnea de porc se taie cubulete, cartoful, ceapa, ardeii si ciupercile se curata si se taie tot cubulete. Se aseaza pe frigaruie carne, ardei, cartof, ciuperci, ceapa ( sau in ce ordine doriti)...Citeste continuarea

Flori de ciocolata

Postat de: angyb in Dulciuri

Topiti ciocolata pe baie de abur .Cand este topita luati de pe foc si adaugati mierea ,amestecati bine pana cand se va desprinde de pe oala. Puneti ciocolata intr-o folie alimentara si lasati-o...Citeste continuarea

Ficatei Cleo

Postat de: Sidy in Ficat

Se spala ficateii si se scurg bine de apa.  Se taie fasiute iar apoi se pun intr-un vas si se toarna laptele, care trebuie sa acopere ficateii.  Intre timp, se curata cepele, se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]