A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Felii cu ou

Postat de: alinutzika in Dulciuri

Ouale se bat cu furculita pana se omogenizeaza. Incingem ulei intr-o tigaie si dam pe rand feliile de franzela prin ou, pe o parte si pe alta, apoi le prajim in ulei incins, la foc mediu. Se scot...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata de post

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Amestecam intr-un bol margarina cu zaharul,cu o paleta,cat sa se topeasca putin cristalele de zahar. Adaugam esenta si coaja rasa de lamaie. Incorporam faina si bicarbonatul. Nucile le maruntim...Citeste continuarea

Felii de muschi de vita cu...

Postat de: Dan_Alexandru in Vita

Taiem muschiul de vita felii , il batem putin pe margini  ( atentie , de obicei muschiul de vita nu se bate nu se spala). in fine , eu l-am batut putin , am adaugat pe fiecare felie cate o...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu usturoi la cuptor

Postat de: cocolina in Ficat

Ficatul se curata bine de grasimi si resturi de pielite si se pune intr-un bol. Se spala cu cateva jeturi de apa rece pana cand ramane curat. Se condimenteaza cu putin delicat pui,piper si...Citeste continuarea

Foi cu miere de albine

Postat de: Elena_Daria in Prajituri

Foile: Se freaca spumos oul cu zaharul, apoi se adauga margarina, mierea, laptele si bicarbonatul stins cu otet. Se amesteca toate, apoi punem vasul pe baie de aburi timp de 10 minute. Punem...Citeste continuarea

Friganele din pasca si cozonac

Postat de: sufletista in Dulciuri

Feliile de cozonac care mi-au ramas dupa sarbatori. Se bat ouale bine cu laptele, zaharul vanilat si esenta. Se inmoaie fiecare felie in ou dupa care le prajim in uleiul inchins, pe ambele...Citeste continuarea

Ficatei de pui la tigaie, cea mai...

Postat de: dakris in Ficat

Cum se prepara Ficatei de pui la tigaie, cea mai gustoasa reteta Ficateii se curata de membrane, se spala in mai multe ape, se taie in bucati potrivite, apoi se condimenteaza si se pun intr-o...Citeste continuarea

Friptura de porc cu legume si pireu...

Postat de: carla27carla in Porc

Carnea de porc se taie bucati. Ceapa se curata si se taie pestisori, ardeii se taie rondele, morcovii se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si ciupercile se curata si se taie feliute....Citeste continuarea

Ficat cu mere la cuptor

Postat de: postavaru in Ficat

Taiem feliile de bacon in in jumatate si le prajim putin intr-o tigaie antiaderanta. Punem apoi baconul intr-o tava termorezistenta impreuna cu grasimea din tigaie. Mai adaugam 2 linguri ulei de...Citeste continuarea

Frigărui de Miez de Lapte cu fructe

Postat de: Oana in Salate

Se înfig pe băț alternativ, după gust, Miez de Lapte, căpșuni/ananas și bucățele de pepene galben. Frigăruile se ornează cu frunze de mentă. Se consumă cu cafea sau ceai,...Citeste continuarea

Frigărui de somon cu Miez de Lapte...

Postat de: Oana in Somon

Pentru sosul pesto se amestecă usturoiul zdrobit, cu semințele și cu frunzele de busuioc, sare și piper, se adaugă uleiul de măsline și se amestecă până când devine omogen....Citeste continuarea

Fursecuri arabesti

Postat de: mitinita in Prajituri

Se amesteca ouale cu apa,apoi se adauga zaharul,la fel si cel vanilat.  Se adauga si uleiul si se amesteca ,fie cu lingura fie cu mixerul. Adaugam faina si praful de copt si formeaza un...Citeste continuarea

Friptura de porc la cuptor

Postat de: marinicayou10 in Porc

Spalam carnea si o asezam in tava unsa cu ulei.Punem sare si piper pe ambele parti,iar deasupra oregano,cimbru si busuioc.Cu un cutit cu varf ascutit ,facem cateva gauri unde vom baga bucati de...Citeste continuarea

Friptura de curcan la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Curcan

Pulpa de curcan o spalam si o taiem cam in trei bucati. Ceapa si usturoiul verde le spalam bine si le taiem rondele. Cateii de usturoi ii curatam si ii pisam. Intr-un bolisor punem...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: mamaieelena in Oaie

Cu o zi inainte am pregatit carnea pe care am spalat-o si am curatat coastele de carne. Am condimentat si am pus ulei peste ea, am dat la frigider si a doua zi seara am pus la cuptor cu vin si...Citeste continuarea

Friptură de miel şi ied la cuptor

Postat de: madi_marin in Oaie

Carnea se spală bine, apoi se şterge şi se unge cu ulei. Se împănează cu jumătăţi de căţei de usturoi şi se presară cu condimente. În tava de cuptor se pune ulei, apoi...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: panacris in Oaie

Pulpele se curata de grasime, se spala si se aseaza in tava. Se stropesc cu ulei, se presara sarea aromata, rozmarin si putin piper, se adauga foile de dafin si 1 litru de vin merlot. Se lasa...Citeste continuarea

Friptura de miel la cuptor

Postat de: roxanabucataras in Oaie

Carnea de miel o portionez, curat de grasime si spal foarte  bine. Intr-o tava de iena pun putin ulei, asez carnea de miel, pe carne pun ambele soiuri de piper, putina sare, foi de dafin,...Citeste continuarea

Fundite cu nuca

Postat de: iri_love in Paste

pentru inceput  vreau sa specific ca nu am trecut si gramajul la ingrendiente pentru ca eu am folosit din ochii fiecare din ingrendiente.     am fiert funditele in apa cu un pic...Citeste continuarea

Friptura de pui la cuptor

Postat de: SanatateAcasa in Pui

Mod de preparare Pulpele se spala, se inaltura grasimea vizibila. Se ung cu putin ulei, sare, piper si boia iute. Se asaza intr-o tava termorezistenta, se adauga pasta dizolvata in apa si...Citeste continuarea

Friptura de miel la cuptor

Postat de: SanatateAcasa in Mancaruri cu carne

Mod de preparare Carnea de miel se spala, se dezoseaza si se taie in bucati cat pentru o persoana. Se pune intr-o tava termorezistenta, se presara sare si piper boabe, se adauga pasta...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: elucubratiiculinare in Oaie

Carnea se spala, se lasa bucata intreaga (nu se portioneaza pentru ca mielul este si asa prea fraged). Si nu vrem sa avem o friptura uscata, netaind carnea tot sucul va fi in interiorul carnii....Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Untul sa fie la temperatura camerei, se freaca cu zaharul pana se topeste si devine cremos. Se adauga untura si amestecam, dupa care adaugam oule batute usor, praful de copt, esenta si faina cat...Citeste continuarea

Fasole verde cu ciuperci

Postat de: Sidy in Mancaruri de post

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei. Adaugam ciupercile si pasta de gogosari, amestecam. Punem si fasolea verde scursa de apa de pe ea , amestecam din nou si adaugam...Citeste continuarea

Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Postat de: dakris in Dulciuri

Ouale se mixeaza impreuna cu zaharul pana cand acesta se topeste, se adauga uleiul treptat, apoi esenta de vanilie. Se incorporeaza faina amestecata cu nuca de cocos, praful de copt si fulgii de...Citeste continuarea

Friptura de iepure

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Carnea de iepure se spala, se portioneaza. Se "maseaza" bine cu ulei Omega 3 (am renuntat la uleiul de masline!). Se presara sarea aromata, boiaua de ardei dulce, se adauga foile de...Citeste continuarea

Friptură de porc cu cartofi aurii

Postat de: diaconta in Porc

 Friptura se condimenteaza,se pune sosul de soia si o crenguta de rozmarin.Se acopera cu o folie si se lasa la frigider.Eu am lasat pana a doua zi. A doua zi am pus putin ulei intr-o...Citeste continuarea

Ficat de pui cu sos de smantana si...

Postat de: aalliinnaa07 in Ficat

Se pune ulei in tigaie,se taie ceapa marunt si se caleste. Peste ceapa calita se pune ficatul taiat in bucati  impreuna cu 8-10 catei de usturoi taiati marunt,apoi adaugam putina apa si...Citeste continuarea

Friptura de miel

Postat de: marinicayou10 in Oaie

Se spala bine carnea. Se unge o tava cu ulei. Se pune carnea,se condimenteaza si sareaza,se toaca ceapa si usturoiul,se adauga in tava impreuna cu apa si vinul.Se da la cuptor la for mediu spre...Citeste continuarea

FRIPTURA *TIGANEASCA*

Postat de: Zamfira in Pui

Spalam carnea si-o condimentam. (pieptul de pui trebuie sa fie batut; pulpele de pui - dezosate) Calim putin carnea in ulei de masline, apoi il punem pe gratar.  Curatam cartofii, ii...Citeste continuarea

Fripturică la grătar cu legume

Postat de: LadyCrs in Porc

Ciupercile le-am fiert separat cu usturoiul. Legumele le-am călit în unt ...carnea am pus-o pe grătar. Am amestecat legumele cu ciupercile și am asezonat cu puțină brânză..și o...Citeste continuarea

Fish Fingers la cuptor & Orez thai

Postat de: DinDragostePentruGatit in Peste

Se pun fish fingers-urile în cuptor, timp de 20 minute, la temperatură potrivită. Se fierbe orezul în apă + sare (o parte orez şi 2 + 1/2 părţi apă). După ce a fiert se...Citeste continuarea

Fettucine cu somon si feta

Postat de: RuxyRux in Paste

Se fierb pastele...al dente sau nu...inspirati-va dupa intsructiunile de pe cutie...mie imi plac mai moi asa ca mereu le las un minut sau doua mai mult apoi le acopar si le las sa se umfle. Am...Citeste continuarea

Flan cu ton, spanac si somon afumat

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Punem pe foc intr-o craticioara laptele, 125 ml, amestecat cu doua oua batute si apoi spanacul dezghetat. Lasam pe foc cateva minute pana se leaga compozitia amestecand usor.  Adaugam si...Citeste continuarea

Foietaj cu magiun de prune

Postat de: panacris in Prajituri

Foietajul se dezgheata, atentie, nu se intinde, se lasa exact cum se dezgheata, se taie patratele. Pe fiecare patratel se pune o lingura de magiun de prune, optional cate un miez de nuca, se...Citeste continuarea

Fusilli bolognese cu soia

Postat de: DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post

Se fierb pastele în multă apă cu sare. Se trec printr-un jet de apă rece după care se stropesc cu puțin ulei de măsline. Sosul: Se călește ceapa (tocată mărunt)...Citeste continuarea

Fasole făcăluită cu morcovi şi...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post

Fasolea se alege şi se pune într-un bol mare cu apă timp de 6-7 ore (sau se lasă peste noapte); după acest timp se fierbe schimbându-i apa de două ori iar în a 3-a apă se...Citeste continuarea

Fake Nems (Pachețele de...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post

Varza se dă la răzătoare. Morcovii se spală, se curaţă, se dau la răzăroare. Nu aveam timp să le tai frumos julien. Într-o tigaie wok se călesc legumele în ulei de susan,...Citeste continuarea

Fasole făcăluită & Cremă de...

Postat de: DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post

- Se pune la fiert fasolea împreună cu morcovii, țelina și ceapa. Se adaugă foi de dafin, crenguțe de cimbru și sare. - După ce au fiert se pisează toate legumele (se scot...Citeste continuarea

Fructe in sirop marocan

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Siropul:  Punem la fiert pe foc o cana de apa apoi adaugam zaharul, aromele si condimentele.  Amestecam bine si lasam pe foc cateva minute. Lasam la racit. Taiem fructele dupa...Citeste continuarea

Frigarui cu piept de pui

Postat de: oana_pisicutza16 in Pui

Se taie pieptul de pui in bucati potrivite. Se amesteca ingredientele pentru marinata si se pune carnea, se lasa la frigider cel putin o ora Se curata ciupercile si se taie pe jumatate sau in...Citeste continuarea

Fasole batuta

Postat de: Monica1997 in Mancaruri de post

Se fierbe fasolea impreuna cu ceapa,pastranacul,morcovul si telina.Se scurg de apa,apoi se paseaza(zdrobeste).Se bat cu putin ulei,sare si usturoi.Separat se calesc cepele cu doi catei de usturoi...Citeste continuarea

Fursecuri" Ochisele"

Postat de: Maria68 in Prajituri

Se face o coca bine framantata din: 250g margarina Unirea, 50g zahar pudra, 4 galbenusuri(2 crude si 2 fierte, date prin sita), 380g faina, esenta de rom. Intindem o foaie ca de coltunasi si...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata de post

Postat de: ana77 in Prajituri

- se amesteca margarina la temperatura camerei cu zaharul si esenta - se adauga faina,bicarbonatul si sarea si se incorporeaza apoi migdalele/nuci am pus eu rupte bucati nu macinate, am zis sa...Citeste continuarea

Fasolica groasa cu carnati oltenesti

Postat de: jolygina in Mancaruri de legume

Punem sa fiarba fasolea impreuna cu morcovul taiat rondele si ceapa , le lasam sa fiarba bine ,adaugam putin delicat sau sare si piper cum doreste fiecare  Cand este fiarta bagam de 3 -4...Citeste continuarea

Friptura de miel cu salata de cartofi

Postat de: Zamfira in Oaie

Pregatim carnea cu o seara inainte (este cel mai important lucru). Spalam carnea, o stergem putin si incepem impanarea. In primul rand frecam bine, bine carnea cu un amestec din condimentele de...Citeste continuarea

Fursecuri fragede cu untură

Postat de: LadyCrs in Dulciuri

Pentru preparare am pus untura și oul într-un vas , după care am amestecat cu zahărul pudră până ce acesta s-a topit. Adăugăm coaja de portocale tocată cubulețe sau dată prin...Citeste continuarea

Fasole galbenă cu sos provensal

Postat de: elucubratiiculinare in Mancaruri de post

Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se călește ușor în ulei. Adăugăm fasolea galbenă curățată și înlăturăm codițele (în cazul în care este proaspătă),...Citeste continuarea

Fusilli cu bilute de carne tocata

Postat de: MotanLaOale in Fusilli

Din ingrediente, fara paste, rosii si arome seface o pasta ca de parjoale si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac bilute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se...Citeste continuarea

Ficatei in sos de smantana

Postat de: marinicayou10 in Ficat

Tocam ceapa si o punem cu putin ulei la calit. Dupa 5 minute adaugam ficateii pe care ii vom lasa sa se caleasca bine cu ceapa pana isi schimba culoarea. Adaugam o cana si jumatate de apa si lasam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]