Friptura de porc cu legume si pireu de cartofi

de marcela1979 in Porc, 20 Apr 2012 | 4680 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc. morcovi
  • 100 ml lapte
  • 300 gr ciuperci
  • 50 ml ulei
  • 3 buc. ceapa alba
  • 1 kg cartofi
  • 1 varf busuioc
  • 1 varf sare
  • 1 ceasca apa
  • 1 varf piper
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 3 buc. ardei kapia rosu
  • 500 gr pulpa de porc
  • 1 varf condimente de legume
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume si pireu de cartofi:

Carnea de porc se taie bucati. Ceapa se curata si se taie pestisori, ardeii se taie rondele, morcovii se curata si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari si ciupercile se curata si se taie feliute. Intr-o tigaie se incinge uleiul se pune ceapa la calit, se adauga ardeiul rondele, morcovii razaliti si ciupercile feliute si se calesc. Se adauga carnea de porc se lasa sa se caleasca un pic ,apoi se adauga 1 ceasca de apa . Se lasa sa fiarba inabusit sub capac. Cand toate sunt fierte bine se adauga condiment de legume, piper si o lingura de pasta de rosii. Se mai presara un pic de busuioc.

Se prepara pireul : se curata cartofii ,se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt bine fierti se scurg si se paseaza.Se adauga lapte si se bat bine pana se obtine un pireu fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume si pireu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor cu piure in straturi