A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Farfalle a la bolognese

Postat de: Steffy in Farfalle

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit cu o lingura de ulei de masline. Adaugam carnea tocata de curcan; cand aceasta isi schimba culoarea, punem bulionul de tomate si cana de apa. La sos...Citeste continuarea

Ficatei cu cartofi la cuptor

Postat de: miremirc in Ficat

Pentru inceput curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. Punem uleiul la incins in tigaie, adaugam ceapa curatata si taiata marunt. O calim timp de 2-3 minute,...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan afumat

Postat de: Alinutza80 in Porc

Ciolanul afumat l-am oparit putin, ca sa ii mai iasa din gustul de fum, apoi l-am dezosat si l-am taiat bucati. Ceapa am curat-o, am spalat-o, am  taiat-o marunt, apoi pus-o la calit in...Citeste continuarea

Frittata cu spanac si chorizo

Postat de: gatiticuspor in Aperitive / Garnituri

Taiati ceapa marunt, fierbeti si tocati spanacul si dati cascavalul prin razuitoarea mare. Feliati rosiile, taiati carnatul chorizo in cuburi mici si prajiti-l in putin ulei pentru 2-3 minute la...Citeste continuarea

Fursecuri in 3 culori

Postat de: sufletista in Prajituri

Se amesteca untul cu zaharul si galbenusul de ou. Adaugam faina amestecata cu praful  de copt,esenta si laptele,amestecam bine Impartim aluatul in 3. Una ramane alba, in a 2 a se adauga...Citeste continuarea

Fursecuri cu nuca si cafea

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Cernem faina ,praful de copt si sarea intr-un bol. Untul il mixam la viteza mai mare cu zaharul, pana devine o crema.Peste aceasta crema adaugam amestecul de faina. Apoi punem nuca,ness-ul si...Citeste continuarea

Foi Lica umplute cu crema Panacris

Postat de: panacris in Prajituri

Bundinca de capsuni se pregateste cf. instructiunilor de pe ambalaj. Biscuitii si rahatul colorat se da prin razatoarea Moulinex sau masina de tocat carne. La acest amestec se adauga untul moale,...Citeste continuarea

Foi cu crema de vanilie

Postat de: aziz in Dulciuri

  Aluatul se obtine amestecand ingredientele de mai sus.Daca este nevoie mai adaugam putina faina sau apa astfel incat sa obtinem un aluat elastic nelipicios.Acest aluat il impartim in...Citeste continuarea

Fursecuri duo

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Aluatul alb: Untul moale la temperatura camerei se freaca bine cu zaharul pudra. Adaugam apoi oul si zaharul vanilat bourbon. Incorporam apoi faina amestecata cu praful de copt si framantam...Citeste continuarea

Farfalle cu ton

Postat de: adasev12 in Farfalle

Pastele se pun la fiert in apa cu sare si se fierb 14 minute. Intre timp se curata ceapa si usturoiul, se taie marunt si se pun la calit in putin ulei de masline, apoi se adauga busuiocul verde...Citeste continuarea

Fursecuri nuci cu crema de finetti

Postat de: luminita20_2006 in Dulciuri

Se amesteca toate ingredientele : margarina se framanta cu faina si zaharul+zaharul vanilat pana cand iese un aluat nelipicios. Se da la frigider 30 minute dupa care se scoate se fac niste...Citeste continuarea

File de pui cu verdeturi

Postat de: panacris in Pui

Ceapa, usturoiul si mararul se curata si se toaca marunt. Ceapa si usturoiul se calesc usor in ulei si apa, Se adauga fileul de pui, lasandu/se cca. 5 minute la calit cu verdeturile. Se asezoneaza...Citeste continuarea

Fursecuri cu banane și nucă de cocos

Postat de: elucubratiiculinare in Prajituri

Cernem făina cu praful de copt într-un castron. Bananele se pasează în alt castron. Peste banane adăugăm ouăle, 3 linguri ulei, zahărul, esența de vanilie și un praf de sare....Citeste continuarea

Fursecuri cu cacao si fulgi de...

Postat de: dakris in Prajituri

Untul moale se mixeaza bine cu zaharul, apoi adaugam   oul batut si amestecat cu esenta de vanilie. Se incorporeaza faina, amestecata cu cacaoa si praful de copt, apoi fulgii de ciocoalata....Citeste continuarea

Fursecuri cu multă ciocolată

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Se amestecă untul cu zahărul pentru câteva minute, apoi se încorporează făina cernută împreună cu cacaoa. Se adaugă şi ciocolata tăiată în bucăţele şi se...Citeste continuarea

Ficat de vitel la gratar cu cartofi...

Postat de: panacris in Vita

Ficatul de vitel se portioneaza si se lasa in lapte cca. 30 de minute la frigider. Intre timp se freaca cartofii noi cu sare sau cu o periuta, sub jet de apa rece. Daca sunt micuti se lasa...Citeste continuarea

Fusilli cu nuca

Postat de: deyutzky in Fusilli

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scurg bine, se clatesc cu apa rece si iar se scurg de apa. Se pune untul, nuca si zaharul (cele 4-5 linguri sau dupa gustul...Citeste continuarea

Fusilli cu branza dulce

Postat de: AndreeaMaria in Fusilli

Puneti pastele la fiert (conform indicatiilor de pe ambalaj). Intr-un vas, amestecati branza cu 7 oua, adaugati apoi zaharul,o lingurita de esenta de rom si zaharul vanilat. Dupa ce s-au...Citeste continuarea

Fasole cu smantana

Postat de: rhapsody in Mancaruri de legume

1. Rumenim costita intr-o tigaie non-aderenta. 2. Calim legumele impreuna cu costita rumena. 3. Adaugam apa si punem un capac. 4. Dupa ce apa s-a evaporat adaugam fasolea si smantana...Citeste continuarea

Fursecuri cu mot

Postat de: cocineraviajera in Prajituri

Intr-un bol se mixeaza untul moale la temperatura camerei, zaharul si ouale pana obtinem o compozitie spumoasa. Se adauga sarea, nuca, romul si faina cate putin mixand in continuare. Se obtine o...Citeste continuarea

Friptura de miel la tava

Postat de: mihaelar63 in Oaie

Pulpa de miel se curata si se spala cu atentie Se amesteca pasta de ardei , boiaua , mierea , otetul balsamic , chimenul , piperul  cimbrul si ulei  ulei . Cu acest amestec se...Citeste continuarea

Fasole cu ciolan si carnati picanti

Postat de: mon in Mancaruri cu carne

Spalam bine fasolea si o lasam la inmuiat 3 ore .Punem fasolea la fiert,schimbam apa  de 2 ori in timpul fierberii. cand este pe jumatate fiarta adaugam ciolanul , patrunjelul si morcovi...Citeste continuarea

Ficăței cu mămăligă

Postat de: LadyCrs in Ficat

Am spălat ficățeii bine de tot și i-am pus în vasul acela care funcționează cu apă pe foc ( nu mâncăm prăjit , ori îl face fript pe un grătar, ori așa). Pentru...Citeste continuarea

Fursecuri duo

Postat de: dakris in Prajituri

Aluatul alb: Untul moale se freaca cu zaharul pudra, apoi se adauga oul si esenta/aroma mixand bine. Se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt nestins si se framanta rezultand un...Citeste continuarea

Friptură de pui

Postat de: elucubratiiculinare in Pui

Spălăm pulpele de pui, se lasă la scurs, se condimentează cu sare și piper. Se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei, se toarnă vinul și apa. Ceapa verde curățată, spalată și...Citeste continuarea

Frigarui reci

Postat de: marinicayou10 in Aperitive / Garnituri

Amestecam carnea tocata cu oul,ceapa taiata marunt,cartoful dat pe razatoarea cu gauri mici si stors de zeama,usturoiul tocat marunt,sare si piper dupa gust si putin marar.Formam cu mana umeda...Citeste continuarea

Frigarui cu cartofi

Postat de: angelika in Mancaruri cu carne

Pentru inceput trebuie sa ne taiem  ingredientele in marimile pe care le dorim pentru a le pune pe  tepuse.Cate 5 bucati de carne pe fiecare frigaruie.Incepem sa le punem...Citeste continuarea

Fursecuri

Postat de: Silvioara in Prajituri

Frecam bine ouale cu zaharul, coaja de lamaie si zaharul vanilat pana devine o compozitie spumoasa. Se adauga treptat uleiul, apoi amoniacul stins cu otet/zeama de lamaie. La sfarsit incorporam...Citeste continuarea

Friptura de vitel in vasul roman!

Postat de: panacris in Vita

Vasul Roman se scufunda in apa rece, cca. 20 de minute. Ceapa se curata, se taie rondele si se aseaza pe fundul vasului. Carnea se portioneaza in felii, nu prea subtiri ca sa nu se usuce, apoi se...Citeste continuarea

Fasole cu carnati

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de legume

Fasolea se lasa peste noapte in apa. A doua zi se fierbe in 2 ape. Intr-un ceaun se pune ceapa tocata marunt si morcovul ras in ulei de masline, se stinge cu vin rose, se adauga fasolea scursa,...Citeste continuarea

Fursecuri alb-negru

Postat de: Toamna07 in Prajituri

Untul se freaca cu zaharul farin pana devine spuma.Adaugam oul ,sarea,faina cernuta,vanilia si coaja de lamaie. Aluatul se imparte in doua bucati, una mai mare si una mai mica. Bucata mai mica...Citeste continuarea

Ficatei de pui la cuptor cu cartofi...

Postat de: adasev12 in Ficat

Ficateii ii spalam bine si curatam, ii lasam intregi, doar ii crestam putin. Aprindem cuptorul la 200 g. intr-o tava punem putin ulei de masline, asezam apoi ceapa taiata fideluta si nu foarte...Citeste continuarea

Fursecuri cu ciocolata , cu aroma...

Postat de: adasev12 in Prajituri

untul si margarina, la temperatura  camerei,se freaca spuma cu zaharul( se poate pune si zahar normal, ca oricum se topeste, nu e nevoie de praf neaparat). apoi se adauga cate un galbenus...Citeste continuarea

Fursecuri cu lămâie şi nucă

Postat de: madi_marin in Prajituri

Untul la temperatura camerei se freacă cu zahărul şi vanilia. Se adaugă apoi nuca măcinată,coaja rasă de lămâie, gălbenuşul şi făină. Se formează o bilă de aluat nelipicios...Citeste continuarea

Ficatei de pui trasi la tigaie

Postat de: MotanLaOale in Pui

Ficateii se curata de pielite si se spala foarte bine. Se pun la scurs intr-o strecuratoare. NU se usuca cu hartie absorbanta. Se pune uleiul intr-o tigaie pe foc si cand este incins se pun...Citeste continuarea

Felie de lapte

Postat de: sufletista in Dulciuri

Pregatim crema- mixam toate ingredientele pana obtinem o crema fina,dam la rece pana facem blatul Mixam galbenusurile cu zaharul,mierea si esenta de rom,pana isi dubleaza volumul,adaugam...Citeste continuarea

Fursecuri umplute cu rahat

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Ouale impreuna cu zaharul le mixam spuma,pana ce ,acesta din urma se topeste. Incorporam treptat si uleiul. Punem praful de copt,esenta si coaja rasa de lamaie. La urma adaugam faina...Citeste continuarea

Friptură de miel cu rozmarin și...

Postat de: elucubratiiculinare in Oaie

Carnea se condimentează cu sare și piper, după care se pune într-o tavă împreună cu firele de rozmarin și usturoiul zdrobit ușor cu lama unui cuțit. Se toarnă vinul și apa...Citeste continuarea

Ficatei cu ciuperci gratinati cu...

Postat de: adela1981 in Ficat

Se curata si se spala ficateii, ciupercile se curata, se spala si se taie felii, ceapa se toaca marunt. Calim ceapa in doua linguri de ulei, apoi adaugam ciupercile si lasam pana ce scade apa...Citeste continuarea

Fasole verde cu maioneza

Postat de: adasev12 in Salate

Mai intai fasolea se curata, daca e luata varsata, daca e gata curatata se trece direct la oparit...Eu intotdeauna oparesc fasolea verde inainte  de a o pune la fiert. Asta de la mama ...Citeste continuarea

Flanc cu capsuni

Postat de: Toamna07 in Prajituri

Mod de preparare al cremei : Punem laptele la incalzit impreuna cu vanilia. Frecam galbenusurile cu zahar, amidon si putin lapte caldut. Cand laptele incepe sa firba adaugam putin cate...Citeste continuarea

Fairy Cakes

Postat de: gatiticuspor in Prajituri

Intr-un bol incapator puneti margarina si zaharul si mixati bine pana margarina devine pufoasa si zaharul sa topit. Adaugati ouale si esenta de vanilie si mixati pana obtineti o compozitie...Citeste continuarea

Friptura de miel cu plante aromate...

Postat de: Sidy in Oaie

Pulpele de miel le crestam din loc in loc si introducem in locasul format cate un catel de usturoi. Restul usturoiului il zdrobim si il amestecam cu oregano, verdeturi italiene, sare si piper....Citeste continuarea

Frigarui aperitiv cu Miez de lapte

Postat de: Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri

Legumele le-am spalat, apoi castravetele l-am taiat rondele, ridichiile jumatati. Cascavalul l-am taiat patratele de cca 2/2 cm. Am format frigaruile in urmatoarea ordine: 1. ridichie,...Citeste continuarea

Foi de napolitana cu crema de biscuiti

Postat de: iri_love in Prajituri

Mai intai am zdrobit bine cu sucitorul jumatate din biscuiti, iar o parte i-am rupt bucati. Am pus apa intr-o cratita mai mare, am adaugat margarina si zaharul si am lasat pana s-a topit. Am...Citeste continuarea

Ficatei de pui cu legume si sos de...

Postat de: gurita_ta2005 in Ficat

Se curata ficateii de pielite si se taie in bucatele mai mici, se spala si se pun in tigaia wok cu ulei de masline. Adaugam vegeta, busuioc, piper si putin cimbru. Rosia se face cubulete, iar...Citeste continuarea

Foi de napolitane cu crema de cafea

Postat de: alexa_elena in Prajituri

Se freaca untul cu zagarul, galbenusurile. cafea si cacaoa pana se obtine o crema tare (nu se fierbe). Cu aceasta crema se ung foile si se preseaza apoi cu o greutate. Stratul de crema poate fi...Citeste continuarea

Friptura de miel la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Oaie

Carnea de miel se spala foarte bine in multe ape si se indeparteaza toate impuritatile. Se taie bucati potrivit de mari. Intr-un bol punem otetul si circa 2 cani de apa si dam drumul bucatilor...Citeste continuarea

Frigarui de creveti

Postat de: SanatateAcasa in Fructe de mare

Intr-un bol, se amesteca sucul de la lime (se trece printr-o strecuratoare), sarea, piperul, boiaua, uleiul de masline si coriandrul. Cu sosul obtinut se stropesc crevetii si dovleceii (dovlecelul...Citeste continuarea

Fasole verde scazuta, cu muschi de...

Postat de: cocolina in Mancaruri cu carne

Ceapa se curata se taie marunt si se pune sa se caleasca in putin ulei.Carnea se spala si se taie cuburi  dupa care se adauga peste ceapa si se lasa putin sa se caleasca. Ardeiul se spala...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]