Frigarui reci

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2012 | 12137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftelute avem nevoie de:
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 cartof mare crudo ceapa mare
  • 2-3 catei de usturoi
  • careva fire de marar
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • mai avem nevoie de:
  • rosii cherry
  • branza telemea de bivolita
  • bete pentru frigarui
  • un praf de cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui reci:

Amestecam carnea tocata cu oul,ceapa taiata marunt,cartoful dat pe razatoarea cu gauri mici si stors de zeama,usturoiul tocat marunt,sare si piper dupa gust si putin marar.Formam cu mana umeda bilute de carne pe care le tavalim prin faina si le prajim in ulei.

Luam cate o chifteluta rece si o bagam pe bat de frigarui,cu branza si rosii.Peste branza presaram un praf de cimbru

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui reci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive reci