Fasole batuta

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 1 Apr 2012 | 3829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 2 bucati pastarnac
  • 1 cutie pasta tomate
  • 2 morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Se fierbe fasolea impreuna cu ceapa,pastranacul,morcovul si telina.Se scurg de apa,apoi se paseaza(zdrobeste).Se bat cu putin ulei,sare si usturoi.Separat se calesc cepele cu doi catei de usturoi iar la sfarsit se adauga cateva linguri de pasta de rosii.Se condimenteaza cu cimbru si putin patrunjel verde dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa calita