A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort în două culori cu zmeură

Postat de: Satisfyyourcravings in Torturi

Făina se amestecă cu praful de copt. Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat creste tari cu puțină sare,  se adaugă zahărul, uleiul, esențele, iar la final...Citeste continuarea

Tort raw vegan cu mentă și caju...

Postat de: Satisfyyourcravings in Vegan / Raw vegan

Într-un robot de bucătărie, se toacă și amestecă toate ingredientele până devin o pastă omogenă.  Se toarnă compoziția obținută într-o tavă cu fund...Citeste continuarea

Triunghiuri cu ciuperci

Postat de: xana in Aperitive / Garnituri

Cat timp aluatul sta la rece(el l-am tinut doar 30 de minute) pregatim umplutura astfel: ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc usor in putin ulei de masline impreuna cu foaia de dafin. Se...Citeste continuarea

Tartine cu cremă de ridiche neagră

Postat de: CulinaryRainbow in Aperitive / Garnituri

   Ridichile se curăță de coajă și se dau pe răzătoarea mică. Se storc ușor.     Adăugați brânza, sarea și piperul, apoi omogenizați-le cu ajutorul unui...Citeste continuarea

Tort cu mouse de ciocolata si capsune

Postat de: papabundetot in Torturi

Blatul: Am separat galbenusurile de albusuri,albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare,galbenusurile le-am frecat bine cu zaharul pana si-au dublat volumul,am adaugat apoi...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: amayrya in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Se pregateste cafeaua cu ceva timp inainte ca sa se raceasca pana ne apucam de tiramisu. Cantitatea de cafea difera in functie de cat de mult tiramisu vom face. In...Citeste continuarea

Tajine de porc cu fructe uscate

Postat de: papabundetot in Porc

Carnea: Am curatat si tocat marunt ceapa si usturoiul,le-am pus intr-o cratita cu ulei incins,am adaugat toate condimentele,apoi carnea si fructele uscate, pe carele-am taiat cubulete mici,am...Citeste continuarea

Tzatziki

Postat de: rena in Sosuri

Punem iaurtul intr-un castron. Curatam castravetele si il dam pe razatoare il stoarcem de zeama si il punem cu iaurtul,radem si usturoiul punem sare dupa gust adaugam si uleiul cu...Citeste continuarea

Tiramisu cu biscuti cu miere si...

Postat de: nadea68 in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma. Batem bine si frisca.Punem la frigider pentru 10 minute frisca si albusurile. Galbenusurile le frecam cu zaharul.adaugam...Citeste continuarea

Turte de Craciun (poalele Maicii...

Postat de: adasev12 in Dulciuri

Foile de placinta se desfac cu grija si se taie in 4 parti, apoi se ia bucatica cu bucatica si se prajesc pe plita.  Dupa ce se prajesc toate se pun la inmuiat in sirop facut din apa, zahar...Citeste continuarea

Tort de Craciun

Postat de: adasev12 in Torturi

300 ml frisca impreuna cu ciocolata se topesc la bain marine si se lasa la racit. Se adauga apoi esenta de rom si apoi se spumeaza pana devine o crema consistenta. Piscoturile se insiropeaza...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu fructe de pădure

Postat de: Ade200 in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Se prepară o cafea tare și se lasă la răcit, apoi se strecoară. Se separă albusurile de gălbenușuri. Se pun zaharul și gălbenușurile împreună...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: simona72 in Dulciuri

Pt aluat: prima oara punem 200 gr zahar la caramelizat si stingem cu 100 ml apoa calduta. Lasam sa se raceasca. Intre timp amestecam cu un tel galbenusurile cu laptele, zaharul, mirodeniile,...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu zmeura

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Galbenusurile impreuna cu zaharul si laptele pe baie de abur pana se ingroasa.Se lasa la racit.Cand s-au racit le mai mixam cateva minute cu mixerul.Adaugam...Citeste continuarea

Tort cu crema de unt

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Galbenusurile se freaca cu zaharul pana acesta se topeste.Separat se bat albusurile spuma tare.Peste galbenusuri se adauga faina si nuca macinata si se omogenizeaza compozitia.La final...Citeste continuarea

Turte rupte

Postat de: mihaelam90 in Dulciuri

Framantam aluatul pentru turte si le coacem in cuptor pe fundul tavii. Punem la fiert pentru sirop apa impreuna cu zaharul si coaja de lamaie si portocala, pentru a se raci. Pentru a inmuia...Citeste continuarea

Tocanita cu tacamuri de gaina

Postat de: mihaelar63 in Pui

Tacamurile de gaina se curata si sespala bine si se pun la fiert cu putina apa . Ceapa si usturoiul se curata , se toaca si se adauga peste carne + sare+boia . Fierbeti si lasati sa scada...Citeste continuarea

Tort de cafea

Postat de: gabrielacuisine in Torturi

Mod de preparare: Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare apoi se adauga zaharul lingura cu lingura, mixand bine dupa fiecare...Citeste continuarea

Turtă dulce pentru Crăciun

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Acum eu o sa contrazic putin ce a spus domnul Bucatar maniac, dar nu este regula. Dansul spune ca aluatul trebuie pregatit cu o seara inainte pentru ca este cam greu de lucrat, fiind un pic...Citeste continuarea

Toba de casa

Postat de: Constelatialeu in Mezel de casa

Pentru ca am facut mai multa, sa impartim, cu mama, cu surorile, am mai cumparat organe, fata de cele ale porcului sacrificat. Se pun organele la fiert intr-un tuci mare, se adauga si sare....Citeste continuarea

Toba

Postat de: ralu_ca in Mezel de casa

Intr-un vas cu apa am pus capatana si am spalat fb pana a iesit sangele. Apoi se pun toate la fiert cu cateva foi de dafin (10-12). Dupa ce s-au fiert pe jumatate se scoate carnea de pe oase si se...Citeste continuarea

Tort cu lamaie Dukan

Postat de: deyutzky in Torturi

Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spume cu praful de sare. Galbenusurile se mixeaza separat cu indulcitorul, se adauga quarkul, budinca de lamaie, praful de...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si crema de unt

Postat de: AlexandraOrdean in Torturi

BLATUL: Se separa albusele de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Separat se freaca galbenusurile cu praful de copt....Citeste continuarea

Tocana la cuptor

Postat de: bylaura in Porc

Se taie carnea si cartofii cubulete, apoi ceapa fasii si se amesteca toate cu condimente dupa gust. Se pun in tava unsa cu ulei si se adauga 100 ml apa. Se acopera tava cu folie de aluminiu...Citeste continuarea

Tort cu crema de iaurt

Postat de: pushaa in Torturi

 Mod de preparare:      Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Se bate bine albusul pana devine o spuma tare, se adauga zaharul in ploaie si se bate in continuare....Citeste continuarea

Tort crema de zahar ars

Postat de: Toamna07 in Torturi

Ne apucam de crema de zahar ars. Se pun 8 linguri de zahar intr-o forma sau cratita cu diametrul de 26 cm si se caramelizeaza,fara sa se arda.Se rasuceste cratita ,in asa fel incat zaharul...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si crema de sampanie

Postat de: miha in Torturi

Blatul este un blat clasic de pandispan . Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa. Galbenusurile...Citeste continuarea

Tigaie picantă (de post)

Postat de: portiadelumina in Mancaruri de post

Totul este foarte simplu. Am fiert cuburile de soia cu sare, apoi le-am scurs şi le-am presat uşor pentru a scoate apa din ele. Între timp am curăţat legumele şi le-am tocat,...Citeste continuarea

Tort cu crema de nectarine si prune

Postat de: rhapsody in Torturi

Blat 1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem galbenusurile cu 6 lg zahar pana cand capata volum si se deschid la culoare. Adaugam cele...Citeste continuarea

Tarta rustica cu ciocolata de casa...

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Blatul se prepara simplu amestecand toate ingredientele si framantand un aluat de tarta( nu dureaza mult, in jur de 5 minute), pe care-l vom infaina cu amidon si-l vom pune la rece in folie pentru...Citeste continuarea

Tartine cu branza, rosii si rucola

Postat de: Bucataras in Sandvisuri

Am pregatit intai crema de branza. Am amestecat intr-un bol crema de branza Ceva fin cu putina branza cu mucegai, pentru a-i da un gust mai deosebit. Rosiile si rucola le-am spalat si le-am...Citeste continuarea

Taietei lati cu ratatouille si...

Postat de: Angelica in Paste

1.Punem intr-o tigaie mai mare ulei de masline. 2.Luam carnatul si tragem cu mana din membrana bucatele mici de carne de marimea unor chiftelute.Le punem la prajit in tigaie la foc mediu pana se...Citeste continuarea

Tocăniţă de ciuperci

Postat de: portiadelumina in Mancaruri de post

Totul este foarte simplu. Am curăţat toate legumele şi le-m tocat. Menţionez că rădăcinoasele le-am dat pe răzătoarea mare pentru că se "topesc" mai repede şi crează  un...Citeste continuarea

Turta dulce 3

Postat de: timea in Dulciuri

Sa ne apucam de treaba pentru ca o sa dureze ceva. E si mai bine daca aveti si ajutoare, mai ales la partea finala asa cum am avut eu :). Mai intai punem cele 200 gr de zahar la caramelizat...Citeste continuarea

Turte cu cascaval

Postat de: AnyCostescu in Aperitive / Garnituri

Faina, drojdia, sare, oul si smantana se pun toate intr-un bol impreuna cu apa calduta si se framanta un aluat molicel dar nelipicios. Daca este nevoie adaugati apa. Se acopera aluatul cu un...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: Criss in Dulciuri

Intr-o cratita se pun 2 linguri din cantitatea de zahar data si se lasa  sa se caramelizeze usor.  Se toarna apoi 125 ml apa rece si se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul. Cand...Citeste continuarea

Tort festiv

Postat de: claudiaO in Torturi

Blat 1: Topim ciocolata cu untul si nessul, dupa care o lasam sa se raceasca putin;adaugam zaharul, apoi ouale pe rand si mixam dupa fiecare. Punem faina amestecata cu sarea si la sfarsit...Citeste continuarea

Tort cu cremă de Coca-Cola

Postat de: panacris in Torturi

Feliile de cozonac, tăiate de cca. 3 cm se așează pe fundul și pereții unui vas de sticlă, intercalându-se cu pișcoturi și se stropesc cu coca cola, ca să se însiropeze bine....Citeste continuarea

Tort cu mere

Postat de: ella87 in Torturi

Pe masura ce curatati merele, stropiti-le cu putin suc de lamaie ca sa nu se oxideze. Puneti pe fundul formei de copt 3 linguri de zahar, avand grija ca intreg fundul sa fie acoperit, apoi...Citeste continuarea

Tort cu mascarpone si lamaie

Postat de: Zamfira in Torturi

Blatul: frecam galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, albusurile le batem spuma cu cealalta jumatate de zahar si un praf de sare. Adaugam uleiul si apa la galbenusuri. Adaugam la...Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: papabundetot in Prajituri

Intr-o cratita am pus untul,mierea si zaharul si le-am incalzit usor pana cand zaharul s-a topit complet,am dat apoi cratita la rece cateva minute.Am rasturnat apoi continutul cratitei intr-un...Citeste continuarea

Trandafiri cu mere

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Foietajul il scoatem din frigider si-l lasam la temperatura camerei. Merele le spalam,le taiem in doua,scoatem miezul si fiecare jumatate o taiem in felii cat mai subtiri. Intr-o tigaie mica...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carne de porc

Postat de: deyutzky in Porc

Se spala bine carnea si se taie cubulete mici. Curatam si spalam ceapa, morcovul, usturoiul si cartofii. Cartofii ii taiem cuburi, iar restul legumelor le taiem marunt. Punem ulei intr-o...Citeste continuarea

Tort cu crema de oua, frisca si fructe

Postat de: pusikmea in Torturi

Pregatim blatul: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, peste care se pune laptele si se omogenizeaza compozitia....Citeste continuarea

Turta dulce

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

Intr-un bol punem ouale, zaharul si mierea si le mixam pe toate pana se omogenizeaza. Apoi adaugam bicarbonatul stins cu otet, scortisoara si esenta de rom si mixam in continuare. La sfarsit...Citeste continuarea

Turte - Pelincile lui Isus

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Cu cateva zile inaintea Ajunului,coacem pe o tabla sau pe tava de la aragaz,jumatati de foi de placinta cu mare atentie pentru ca fiind foarte subtiri se ard repede;le punem una peste alta pe o...Citeste continuarea

Tort “Dark Night” crema...

Postat de: nico15 in Torturi

Se separa ouale, albusurile la robot se bat pana prind volum dupa care se adauga treptat zaharul tos si cel vanilat.  Se bate bine sa faca bezeaua moate, dupa care se scoate si se pune...Citeste continuarea

Tartă cu brânză și ciuperci

Postat de: CulinaryRainbow in Aperitive / Garnituri

Se frământă untul împreună cu oul și sarea. Peste pasta obținută cernem făina, apoi frământăm din nou până la omogenizare. Întindem aluatul, îl punem...Citeste continuarea

Tartă cu lobodă, ricotta și...

Postat de: CulinaryRainbow in Aperitive / Garnituri

Pregătim un aluat fraged din toate ingredientele, frământându-le bine. Odată format îl punem la rece, timp în care ne vom ocupa de umplutură. După ce le spălăm,...Citeste continuarea

Tort Cora cu mousse de ciocolata si...

Postat de: nico15 in Torturi

Se separa ouale, albusurile la robot se bat pana prind volum dupa care se adauga treptat zaharul tos. Se bate bine sa faca bezeaua moate, dupa care se scoate si se pune intr-un castron de plastic....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]