Terina cu somon

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2014 | 5605 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si sanatos vreti ???

 

INGREDIENTE

  • 100 gr somon afumat
  • 1 avocado
  • 1mar
  • 2 morcovi fierti
  • 10 gr gelatina
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa mica rosie
  • zeama de la jumate lamaie
  • o lingura ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina cu somon:

 Morcovii ii fierbem in apa cu sare , sau daca aveti fierti din supa sunt foarte buni si aceia,si ii lasam la racit

 Curatam restul legumelor si le taiem cubulete mici

 Avocado il desfacem si il stropim cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze

 Somonul il taiem si pe el fasii sau patratele

 Cand morcovii s-au racit ii taiem ca si pentru salata de boeuf

 Toate ingredientele le punem intr-un bol si le amestecam cu sare si piper , si o lingura ulei masline

 Gelatina o inmuiem conform instructiunilor de pe plic , si o incalzim pana se dizolva

 Turnam gelatine peste legumele taiate si asezam compozitia in forme

 Dam la frigider si lasam sa se inchege gelatina .

 Scoatem din forme si servim cu felii de lamaie

 

TIPS-URI

1

se poate pune intr-o singura forma de chec pe care o tapetati cu folie alimentara

2

eu am folosit forme mai mici de silicon

Daca ti-a placut reteta noastra "Terina cu somon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

anca_rm 1

08.01.2014, 13:14

Dana

laura_n 1

09.01.2014, 09:25

grozave, biig like!

anca_rm 1

09.01.2014, 13:51

Laura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta de briose sarate