A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Penne in sos pesto cu sparanghel si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Penne

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.  Intre timp, se indeparteaza partea lemnoasa a sparanghelului (2-3 cm de la baza), apoi se taie in bucati nu foarte...Citeste continuarea

Piept de pui marinat la gratar

Postat de: MotanLaOale in

Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi. Se usuca cu servetele absorbante, se bat putin cu ciocanul de snitele si se pun intr-un castron.   Se...Citeste continuarea

Pulled pork-Burger cu fasii din...

Postat de: simona72 in

Se pun toate ingredientele pentru saramura intr-un vas, se amesteca cu o lingura pana se topeste sarea. Se spala carnea si se pune in saramura. Aceasta sa fie suficienta incat sa acopere bucata de...Citeste continuarea

Pui fraged la tigaie cu Delikat-...

Postat de: Satisfyyourcravings in

Puiul intreg (daca se foloseste), se taie in 6-8 bucati. Carcasa se poate folosi la supa. Carnea se usuca bine cu prosoape de bucatarie. Intr-un vas incapator, se amesteca usturoiul pisat, 4...Citeste continuarea

Placinta cu pui, ardei si ciuperci

Postat de: oanapl in

Toci ceapa mărunt și o pui la călit în uleiul încins. Când ceapa s-a înmuiat puțin, adaugi carnea tocată, ardeiul tăiat cubulețe, condiment pentru pui Delikat,...Citeste continuarea

Pastrama de porc la cuptor

Postat de: simona72 in

Intr-un vas in care vom tine carnea in saramura, punem apa si restul ingredientelor. Amestecam cu o lingura pana se topeste sarea. Adaugam in saramura carnea spalata. Acoperim vasul cu folie si-l...Citeste continuarea

Peste alb si creveti cu sos soia

Postat de: ctlina in Peste

Curatati cartofii, taiati-i in 2 si puneti-i la fiert in apa cu sare. Se curata morcovul si se taie în tagliatelle subțiri, cu ajutorul unui cuțit de curățat. Tocati marunt...Citeste continuarea

Paste negre cu fructe de mare

Postat de: oanapl in

Tai usturoiul felii și îl pui la călit în uleiul încins, până când se rumenește puțin. Adaugi roșiile cherry și felii de ardei gras. Când legumele...Citeste continuarea

Pui cu smantana

Postat de: licurici_lra in Pui

Pulpele de pui se sareaza, apoi se pun sa se rumeneasca pe ambele parti, intr-o tigaie cu putin ulei. Intre timp, se pregatesc legumele. Ceapa se toaca marunt, ardeiul se taie bastonase, iar...Citeste continuarea

Peste cu naut si legume la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Peste

Pestele il curatati, il spalati bine si il taiati bucati potrivite. Il stergeti cu niste servetele. Ardeiul rosu curatat de cotor si seminte, il taiati fasii lunguiete. Morcovul decojit il...Citeste continuarea

Paine cu telemea, marar si ierburi...

Postat de: eumimi in

Mai intai framantam aluatul pentru paine. Amestecam laptele cu apa calduta si dizolvam drojdia in el. Punem faina toata intr-un bol, adaugam amestecul de drojdie, 1 lingurita de zahar si...Citeste continuarea

Piept de curcan la grill

Postat de: xana in Curcan

Condimentam carnea cu paprika, 1 catel de usturoi zdrobit, sosul Worcestershire, sare, piper si 2 linguri din cantitatea de ulei apoi o dam la frigider pentru 30 de minute. Incingem...Citeste continuarea

Peste in crusta de sare aromata

Postat de: xana in

Curatam pestele de intestine, dar nu indepartam solzii, apoi il spalam si il uscam bine. Inauntru punem putin piper, un praf de maghiran si 2 felii de lamaie. Batem putin albusurile cu cele 2...Citeste continuarea

Paste cu dovlecei si piept de pui

Postat de: eumimi in

Taiem pieptul de pui si il punem la calit in 2-3 linguri de ulei. Lasam pe foc doar pana cand se patrunde pieptul de pui si devine albicios ( nu prajim). Adaugam ceapa taiata julienne si mai lasam...Citeste continuarea

Pasta de fasole pestrita cu ceapa...

Postat de: Valclaudia in

Ceapa se curata, se spala si se trece prin razatoarea fina. Stoarcem bine ceapa si o punem in recipientul robotului impreuna cu fasolea fiarta, uleiul de masline, sarea, lingurita de boia dulce...Citeste continuarea

Piept de pui cu ierburi aromatice,...

Postat de: diaconta in

Pieptul de pui l-am taiat în doua pe grosime, obtinând felii mai subtiri. Untul moale l-am amestecat cu ierburile italiene, apoi am uns cu el cele doua felii de piept de pui. Am pus...Citeste continuarea

Pui cu rosii si usturoi

Postat de: privatelaura in

Mai intai, se portioneaza puiul. Se poate folosi si carne cruda. Eu am fiert intai carnea cu legume, pentru o supa. Se curata usturoiul, se preseaza cu un cutit. Rosiile se curata de pielite...Citeste continuarea

Paste cu afumatura, la cuptor

Postat de: diaconta in

Pastele le-am fiert dupa instructiunile de pe ambalaj. Kaiserul l-am taiat bucati si l-am prajit cu putin ulei, apoi l-am scos pe un prosop absorbant. Morcovii i-am taiat rondele subtiri si...Citeste continuarea

Pasta de ton

Postat de: trifadalia in Ton

Se pun conservele de ton la scurs in strecuratoare impreuna cu porumbul. Dupa ce s-au scurs, se stropeste cu zeama de la lamaie.  Ouale fierte se taie sau se rad pe razatoarea mica. Se...Citeste continuarea

Papanasi din iaurt in crusta de...

Postat de: sufletista in Dulciuri

Crusta-maruntim piscoturile cu ajutorul unui robot,topim untul intr-o tigaie, adaugam piscoturile si prajim cateva minute. Intr-o cratita adaugam iaurtul, laptele, untul si zaharul. Punem pe...Citeste continuarea

Prajitura cu piersici si migdale...

Postat de: abetina in Dulciuri

  -Se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se mixeaza la robot la viteza mare cu un varf de cutit de sare pana se obtine o bezea densa,dupa care se adauga zaharul putin cate putin...Citeste continuarea

Prajitura cu rubarba si bezea cu nuca

Postat de: postavaru in Prajituri

Mixam untul moale impreuna cu zaharul, sarea si extractul de vanilie pana devine spumos. Adaugam galbenusurile, pe rand si mixam apoi adaugam laptele. Faina o amestecam cu praful de copt si o...Citeste continuarea

Prajitura cu capsuni, crema de...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Blatul: Spalati capsunile, indepartati coditele, le stergeti bine de apa si le taiati bucatele. Topiti uleiul de cocos, il lasati sa se racoreasca. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana se...Citeste continuarea

Pandispan cu visine

Postat de: trifadalia in Dulciuri

Se spala visinele, se scot samburii si se lasa sa se scurga. Se bat bine spuma albusurile de la oua, se adauga zaharul apoi se bat in continuare pana spuma se intareste. Peste ele se adauga...Citeste continuarea

Prajitura cu jeleu de capsuni, nuci...

Postat de: oanapl in Prajituri

Blat: Într-un bol, bați albușurile spumă, cu un praf de sare. Adaugi zahărul măcinat și mixezi până obții o bezea lucioasă. Nucile le mărunțești cu un blender...Citeste continuarea

Placinta cu pui si legume

Postat de: oanapl in

Pregătești mai întâi aluatul. Cerni făina într-un castron, faci în mijloc o adâncitură în care pui oul bătut, sarea, untul topit, apa și drojdia....Citeste continuarea

Paine neagra cu seminte de floarea...

Postat de: Valclaudia in Piine

Am pus drojdia impreuna cu semintele de floarea soarelui, zaharul si sarea intr-un vas incapator, am turnat apa calduta, apoi am incorporat 1 kg faina neagra proaspat cernuta. Am framantat...Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Mai intai am cules visinele, le-am scos samburii si le-am lasat la scurs. Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul, albusurile cu un praf de sare le-am...Citeste continuarea

Paste mici, cu lapte și stafide

Postat de: RODIMUR in Mancare copii

Se opăresc stafidele și se lasă timp de 5 minute în apa fierbinte, după care se scurg. Pastele se fierb timp de 5 minute în apă clocotită cu sare, după care se clătesc cu...Citeste continuarea

Peste alb cu sos de rosii la cuptor...

Postat de: ctlina in Peste

Incalziti cuptorul la 180°C. Puneti pestele intr-o tava pentru cuptor. Condimentati cu sare si piper. Depuneti deasupra sosul de rosii. Curatati ceapa si usturoiul si...Citeste continuarea

Parjoale rusesti - Kotlietky

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

 Puneti la inmuiat paine intr-un pic de lapte. Mixati ceapa curatata si taiata, cu usturoiul, patrunjel si marar dupa gust,  Intr-un castron amestecati carnea tocata cu oul intreg...Citeste continuarea

Prajitura cu fructe de vara

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Fructele se spala, se scurg, se stropesc cu lamaie si deasupra se pune amidonul, se amesteca usor. Ouale se mixeaza cu praful de sare cateva secunde, se adauga zaharul si vanilia in ploaie, se...Citeste continuarea

Paine aperitiv cu masline si...

Postat de: xana in Piine

Curatam de coaja si seminte dovlecelul, apoi il taiem in bucati potrivite. Indepartam pielea carnatilor si ii taiem in bucati, apoi ii punem impreuna cu dovlecelul in robot si tocam. Adaugam...Citeste continuarea

Plachie de macrou

Postat de: oanapl in Peste

Cureți peștii de solzi, îi speli foarte bine și îi dai cu sare. Îi pui pe grătar și îi frigi. Separat, pregătești sosul: călești ceapa tăiată juliene și...Citeste continuarea

Placinte in aluat fraged cu pui,...

Postat de: simona72 in

Pentru aluat: in robotul de bucatarie se pune faina, sarea, boiaua, cimbrisorul. Se dau cateva pulsatii sa se amestece ingredientele. Se adauga untul, se porneste robotul si se lasa pana obtinem...Citeste continuarea

Papricas de pui cu galuste

Postat de: mirela0911 in

Papricasul: Se spala carnea si se portioneaza, apoi se lasa sa se scurga de apa sau se sterge cu prosoape absorbante. Se lasa deoparte. Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Intr-o...Citeste continuarea

Pui pe sticla cu ostropel

Postat de: eumimi in

Pregatim mai intai puiul. Il ungem pe toata suprafata si in interior cu condiment pentru pui de la DELIKAT. Umplem o sticla de 500 ml cu apa si cu 2 linguri de ulei. Asezam puiul pe sticla si il...Citeste continuarea

Pateuri cu carne

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Aluatul se lasa la dezghetat. Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in ulei 3-4 minute. Se adauga carnea tocata, pasta de tomate si se amesteca sa nu se prinda pana lasa zeama. Se...Citeste continuarea

Placinta cu fasole si carne tocata

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Carnea tocata se gateste la foc mare 15 minute, pana devine bruna si crocanta. Se toaca frunzele rozmarinului si se adauga, impreuna cu fasolea scursa de apa, peste carne. Se mai lasa 8...Citeste continuarea

Paine impletita

Postat de: momo121 in Piine

Intr-un bol punem laptele caldut impreuna cu plicul de drojdie uscata, amestecam putin si lasam sa actioneze timp de 10 minute. Dupa acest timp, peste lapte punem zaharul, sarea si uleiul de...Citeste continuarea

Paine impletita cu dovlecei si...

Postat de: Oana in Piine

Apalati dovlecelul si taiati capetele, apoi dati-l pe razatoarea cu ochiuri mici, cu tot cu coaja. Puneti in vasul robotului dovlecelul ras, cu tot cu apa lasata, parmezanul ras, sarea, laptele...Citeste continuarea

Paine de casa cu seminte de floarea...

Postat de: mirela0911 in Piine

Se prepara maiaua. In cca 200 ml apa calduta se pune zaharul, cele 2 lg de faina si drojdia si se amesteca bine. Se lasa 10 minute sa se activeze drojdia. Intr-un bol larg se cerne 1 kg de...Citeste continuarea

Porc si cartofi cu mirodenii la cuptor

Postat de: ancutsa in

  Se curata si se spala cartofii, apoi se taie pe lungime. Se spala carnea de porc, se portioneaza si se asaza intr-o tava in care am pus un strat subtire de ulei. Se asaza printre...Citeste continuarea

Pate din alune/nuci caju si ciuperci

Postat de: panacris in Mancaruri de post

Nucile sau alunele de caju, se prăjesc într-o tigaie la foc mare cca. 5 minute până se rumenesc. Se scot din tigaie și se lasă deoparte, apoi se adaugă uleiul de cocos,...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu galuste si sos de...

Postat de: trifadalia in Pui

Se rade ceapa pe razatoarea cea mare si se pune la calit in uleiul incins, se adauga boiaua de ardei dulce, apoi pulpele si se amesteca pana ce isi schimba culoarea. Se adauga apa cat sa le...Citeste continuarea

Pulpe superioare si garnitura de...

Postat de: mirela0911 in Pui

Se dezoseaza pulpele. Se spala, se scurg bine de apa si se bat usor cu ciocanul de snitele. Intr-un bol se pune uleiul si condimentele (sare, piper, boia, ghimbir, usturoi). Se amesteca bine...Citeste continuarea

Pulpe de pui marinate

Postat de: Mutulica in Mancaruri cu carne

  Amestecati bulionul cu o lingurita de boia ( dulce cu iute ), miere, sosul de soia, tarhon si oregano, apoi ungeti pulpele de pui cu acest amestec. Puneti carnea de pui la marinat...Citeste continuarea

Paste cu midii in sos de rosii...

Postat de: Satisfyyourcravings in Paste

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare, pana sunt al dente (cu 2 minute mai putin decat timpul recomandat). Ceapa si usturoiul se toaca in bucati mai mari. Se...Citeste continuarea

Pate din ficat de pui

Postat de: licurici_lra in Ficat

  Ficateii se spala si se curata bine, apoi se lasa 30 min in lapte. Se scurg bine de lapte si se pun pe foc, impreuna cu 50 g unt, pentru cateva minute, pana se albesc pe ambele parti....Citeste continuarea

Paine de casa, umpluta

Postat de: ancutsa in Piine

    Mai întâi se pregăteşte o pâine rotundă ţărănească: se amestecă drojdia uscată cu puţină făină, se adaugă apa caldă, sarea, cimbru şi oregano,...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]