A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Peste la cuptor cu busioc si tarhon

Postat de: eumimi in Crap / Caras

Pestele proaspat il spalam bine, il crestam pe ambele parti si-l punem intr-o tava. Ceapa o taiem julienne si o punem peste peste. Adaugam si bulionul dizolvat intr-o cana de apa, tarhonul...Citeste continuarea

Plachie de peste

Postat de: sufletista in Peste

Pestele se spala, se sterge cu un prosop, se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se prajesc putin pe ambele parti in uleiul incalzit. Se scot intr-o farfurie pe care o vom acoperi cu...Citeste continuarea

Pulpa de miel la cuptor

Postat de: mirela0911 in Oaie

Se spala bine pulpa de miel, apoi se curata de pielite si grasimea in exces. Se cresteaza apoi pe o parte si pe cealalta in mai multe locuri. Se prepara o marinada din 150 ml ulei, 200 ml vin...Citeste continuarea

Pulpa de miel la tava

Postat de: Adrian2016 in Oaie

       Am spalat carnea de miel sub un jet de apa rece si am curatat-o de pielita. Intr-un castron am pus cele 2 linguri de unsoare si am adaugat celelalte ingrediente. Am...Citeste continuarea

Paine dulce cu stafide

Postat de: panacris in Piine

În recipientul masinii de pâine se pun: laptele, făina cernută, sarea, zahărul, ouăle, untul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească...Citeste continuarea

Pui spaniol cu chorizo si cartofi

Postat de: mihaelar63 in Pui

Curatati si spalati legumele. Ceapa se taie marunt, cubulete. Usturoiul se taie rondele. Cartofii si morcovul se taie cuburi. Carnatul chorizo se taie rondele....Citeste continuarea

Placinte cu varza calita, de post

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Incepeti cu  umplutura  daca vreti sa desarati varza, eu asa am facut. Varza o puneti la desarat in apa si schimbati apa din cand in cand, pana este la gust asa cum doriti. O stoarceti...Citeste continuarea

Pasca traditionala

Postat de: Bucataras in

Adauga faina de cozonac intr-un robot de bucatarie – monteaza atasamentul de plamadit; Pune sare deasupra si amesteca; Dizolva drojdia in lapte caldut si adauga extra zaharul si extra...Citeste continuarea

Pastrav la cuptor, pe pat de...

Postat de: vasimur in Pastrav

Curățăm peștele de solzi și înlăturăm intestinele și capul. Îl spălăm bine și-l tamponăm cu un șervet de bucătărie sau cu prosoape de hârtie. Îl filetăm,...Citeste continuarea

Pasca marmorata ( fara aluat)

Postat de: amalia01 in Prajituri

Punem ouale intr-un castron suficient de mare impreuna cu praful de sare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si mixam pana cand devin spumoase. Adaugam branza sfaramata si margarina la...Citeste continuarea

Piept de rata caramelizat

Postat de: ctlina in Rata

Crestati pielea pieptului - taiati linii cu un cutit fără a ajunge la carne. Pregatiti marinata: amestecati sosul cu usturoiul tocat, mierea si sosul soia. Adaugati piper proaspat macinat...Citeste continuarea

Paine cu maia si fulgi de secara

Postat de: katty in Piine

Intr-un castron cernem ambele tipuri de faina. Amestecam bine, apoi facem o adancitura in care punem maiaua, zaharul, sarea, drojdia uscata. Incalzim apa si laptele batut, cat sa putem tine un...Citeste continuarea

Pastrama de miel

Postat de: Bucataras in

Se curata bine carnea de miel de grasime si de pielite. Se pune intr-un castron incapator impreuna cu ceapa taiata solzisori, condimentele de la kamis, sare si piepr dupa gust, miere, ulei de...Citeste continuarea

Pulpe de rata la cuptor

Postat de: Ela68 in Rata

1. Spalati si uscati bine pulpele cu un prosop de bucatarie. 2. Presarati cu sare pe toate partile si asezati pulpele intr-un vas, cu pielea in jos. 3. Adaugati apa, sucul de portocale,...Citeste continuarea

Paine cu fibre

Postat de: katty in Piine

Cernem intr-un castron mare faina de grau si de secara, adaugam taratele, zaharul, punem sarea intr-o margine, iar in mijloc facem o adancitura in care punem maiaua. Turnam cate putina apa...Citeste continuarea

Pasta de peste

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Se scoate untul din frigider din timp, ca să fie moale, pentru procesare. Feliile de pește se clătesc bine cu apă rece și se pun la fiert, la foc iute, pentru 10-12 minute, din momentul...Citeste continuarea

Papricas de pui cu ciuperci si...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Pulpele de pui se condimenteaza si se pun intr-o tigaie in ulei la prajit. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti se scot pe o farfurie. Intr-o oala pune ceapa verde taiata, morcovul rondele, ulei...Citeste continuarea

Pasta de avocado

Postat de: ladydi in Sosuri

Curatam cei 2 avocado, le scoatem samburii si ii pasam cu furculita. Tocam marunt ceapa si usturoiul. Amestecam avocado cu crema de branza, ceapa,usturoiul, zeama de lamaie si semintele de...Citeste continuarea

Pui Cajun cu orez

Postat de: Satisfyyourcravings in Pui

Se fierbe orezul conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu sare si cubul concentrat. Se amesteca toate condimentele. Se taie pieptul de pui in cuburi, la fel si ardeii si ceapa....Citeste continuarea

Piure de cartofi cu varza murata si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

O ceapa se toaca, iar restul se taie rondele. Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Se fierb in apa cu sare, 20 de minute. Se incalzesc 2 linguri de ulei intr-o tigaie si se soteaza...Citeste continuarea

Papricas de pui cu galuste de faina

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Pulpele se curata, se spala si se pun intr-un wok cu ulei. Se presara sare si se macina putin piper peste ele. Se acopera wok-ul cu un capac. Se inabuse pulpele si se adauga apa atunci cand este...Citeste continuarea

Pulpe de pui la cuptor in sos de...

Postat de: katty in Pui

Spalam carnea de pui si o scurgem bine. Intr-un castron amestecam mustarul cu restul condimentelor si uleiul. Tavalim pulpele prin acest amestec, acoperim vasul cu un capac sau folie...Citeste continuarea

Paine la tigaie fara framantare, cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Piine

Intr-un bol, se amesteca apa si drojdia.  Se adauga o cana de faina si sarea. Se amesteca cu o lingura de lemn pana la omogenizare.  Se adauga maslinele, busuiocul, oregano si...Citeste continuarea

Paste cremoase la cuptor cu ton si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Fusilli

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se fierb pastele confrom instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare, pana sunt al dente (cu 2 minute mai putin decat timpul...Citeste continuarea

Patatas bravas cu Aioli, carnati si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Porc

Se preincalzeste cuptorul la 220 de grade Celsius. Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi nu foarte mari. Se amesteca cu 1 lingura de ulei, sare, piper si paprika. Se gatesc intr-o...Citeste continuarea

Papricas de peste

Postat de: elucubratiiculinare in Peste

Pestele se curata, se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si pe prajeste in ulei incins pe ambele parti. Cand s-a rumenit pestele un pic, se...Citeste continuarea

Placinta cu carne

Postat de: Bucataras in

  Intinde aluatul cu putina faina, cat sa acopere un diametru de tava de tarta de 24 cm, cu fund detasabil; Tapeteaza tava cu unt si faina; Pune aluatul in tava, inteapa-l cu...Citeste continuarea

Pasta de naut

Postat de: amalia01 in Mancaruri de post

  Scurgi bine nautul din conserva si pastrezi zeama. Pui boabele in vasul pentru blender, adaugi usturoiul taiat felii, semintele si uleiul si blendezi bine. Din cand in cand, adaugi cate...Citeste continuarea

Piept de porc la cuptor cu mazare...

Postat de: trifadalia in Porc

Pieptul de porc se taie felii. Intr-un bol se face din usturoiul maruntit cu sare, un mujdei la care se adauga cimbrul si bulionul. Cu aceasta compoztie se unge carnea pe toate partile si se...Citeste continuarea

Paine cu unt de arahide si banane

Postat de: cristina1985 in Sandvisuri

Feliile de paine se taie in jumatati si se prajesc. Se pune unt de arahide si banana taiate rondele. Cine doreste, poate picura putina miere, dar eu nu am pus, pentru ca mi s-au parut destul de...Citeste continuarea

PRAJITURA MOZAIC CU NUCA SI RAHAT

Postat de: trifadalia in Dulciuri

125 ge de faina se amesteca cu praful de copt, peste care se adauga rahatul taiat cubulete, miezul de nuca prajit, caisele confiate si se amesteca. Albusurile de la cele 7 oua se bat spuma cu...Citeste continuarea

Pizza de casa

Postat de: UrsanMihaela in Pizza

  Se pune intr-o cana mai mare zaharul, drojdia, sarea, 2 linguri de faina si cam 75 ml apa calda.    Se amesteca aceste ingrediente si se pune cana intr-o craticioara cu apa pe...Citeste continuarea

Pulpe de pui marinate in bere la...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Pulpele se cresteaza, se clatesc sub jet de apa si se pun intr-un castron. Le condimentam si le acoperim cu bere. Se acopera cu o farfurie si se dau la frigider pentru 2 ore. Intr-o tava de...Citeste continuarea

Pate de peste

Postat de: Ksenya in Peste

  Pestele preparat si racit se alege atent de oase si se pune intr-un castron. Se adauga crema de branza. Se adauga smantana. Se adauga sucul de lamaie si coaja de lamaie, aici...Citeste continuarea

Papricas de pui

Postat de: licurici_lra in Pui

Carnea se spala bine, apoi se rumeneste, pe ambele parti, in ulei incins. Se adauga cate putina apa, pentru a nu se prinde de cratita. Cand este rumenita pe ambele parti, se scoate din cratita...Citeste continuarea

Piftie de porc/ Racituri de porc

Postat de: gaby_d in Porc

Pune rasolul de porc in apa rece si lasa-l pentru 2-3 ore. Arunca apa. Pregateste un vas inalt in care asezi rasolul si cotletul de porc, apoi torni apa care sa ajunga cu aproximativ 6 cm...Citeste continuarea

Piure de telina cu afumatura

Postat de: eumimi in Porc

Curatam telina, cartoful si ceapa. Telina o taiem cuburi, la fel si cartoful. Ceapa o taiem in doua. Le punem impreuna la fiert. Cand au fiert, le scurgem o parte din apa si le pasam cu...Citeste continuarea

Parjoale moldovenesti

Postat de: Ksenya in Mancaruri cu carne

Inabusim ceapa in unt si ulei, iar cand devine sticloasa, dam deoparte pana se raceste complet. Amestecam carnea cu usturoiul, cartofii, painea inmuiata in lapte si stoarsa de surplusul de...Citeste continuarea

Portofele cu varza calita

Postat de: vasimur in Mancaruri de post

Prepararea aluatului: Se face un aluat elastic, potrivit de moale și nelipicios din: făină, zahăr, sare, drojdie, două linguri de ulei și apă caldă. Se lasă la dospit 30 minute, la...Citeste continuarea

Piure de cartofi cu lapte de migdale

Postat de: CameliaComan in Mancaruri de legume

Punem intr-o oala, apa la fiert. Adaugam si o lingurita de sare. Curatam bine cartofii, apoi ii spalam. Cand apa a inceput sa clocoteasca, adaugam cartofii taiati cuburi. Ii lasam la fiert...Citeste continuarea

Pui pe pat de sare cu legume si sos...

Postat de: trifadalia in Pui

Se pune un strat gros de sare pe tava ( cam de un deget grosime), se condimenteaza puiul cu sare si piper. Legumele se curata, se spala si se condimenteaza dupa care se pun intr-o punga pentru...Citeste continuarea

Pui cu ciuperci in sos

Postat de: katty in Pui

Spalam pulpele si le taiem in bucati mai mici. Punem carnea in uleiul incins si amestecam pana se albeste bine pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin, un praf de sare si acoperim cu un capac....Citeste continuarea

Pizza cu blat din faina integrala...

Postat de: katty in Pizza

Punem faina intr-un castron. Intr-o cescuta punem drojdia, zaharul si putina apa. Amestecam pana drojdia se dizolva. Facem o adancitura in mijlocul fainii in care punem drojdia, oregano, uleiul...Citeste continuarea

Pulpe de pui la cuptor in vin alb

Postat de: katty in Pui

Curatam pulpele, le spalam si le crestam din loc in loc, daca sunt mai mari. Presaram sarea si piperul si le masam usor. Le asezam intr-o tava, turnam vinul si stropim cu uleiul. Dam tava la...Citeste continuarea

Piept de pui cu ananas

Postat de: UrsanMihaela in Pui

Se ia pieptul de pui, se spala si se taie ca pentru snitel.    Se bat bucatile de carne, usor ca pentru snitel pe amandoua partile.    Se pun in tigaia de teflon...Citeste continuarea

Pulpe de pui la gratar, cu ciuperci...

Postat de: vasimur in Pui

  Pregătire pulpe: Spălăm bine pu lpele și l e tăiem în două, dacă sunt prea mari . De data aceasta am folosit grătarul pe ochi de aragaz, deoarece pulpele se fac...Citeste continuarea

Pulpe cu ciuperci si salata

Postat de: mihaelar63 in Pui

Carnea de pasare se curata, se spala bine. Usturoiul se curata si se piseaza. Sarati carnea si amestecati cu usturoi, boia, piper si mirodenii. Lasati sa se odihneasca...Citeste continuarea

Painite de post, cu chimen

Postat de: RODIMUR in Piine

Se pune făina cernută (amestecată cu sare) într-un vas pentru frământat, iar în mijloc se face o adâncitură în care se pun drojdia mărunțită și...Citeste continuarea

Paine cu mozzarella si cartofi

Postat de: rocsi_1612 in Piine

Curatati cartofii si ii taiati cuburi. Ii puneti la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert, ii scurgeti bine de apa, ii pasati ca pentru piure, ii acoperiti si ii lasati sa se raceasca....Citeste continuarea

Piure de cartofi la cuptor cu...

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Spalam bine cartofii si ii curatam de coaja. Ii spalam din nou si ii taiem cuburi. Ii punem la fiert 15 minute in apa cu putina sare. Scurgem apa, apoi ii presam si i amestecam cu untul si lapte...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]