Parjoale rusesti - Kotlietky

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2018 | 5646 vizualizari

 

Astazi va prezint o reteta ruseasca familiala si asemanatoare daca nu chiar identica cu reteta noastra.de parjoale moldovenesti.
 O reteta pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018 :)
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/06/parjoale-rusesti-kotlietky.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de carne de vita tocata (sau combinatie porc -vita)
  • 1 ceapa
  • patrunjel, marar
  • 2 felii de paine alba
  • lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • ulei
  • sare, piper, pesmet fin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale rusesti - Kotlietky:

 Puneti la inmuiat paine intr-un pic de lapte.

Mixati ceapa curatata si taiata, cu usturoiul, patrunjel si marar dupa gust, 

Intr-un castron amestecati carnea tocata cu oul intreg si legumele mixate.

Puneti sare si piper.

Intr-o farfurie intinsa varsati un pic de pesmet fin.

Formati parjoalele cu mainile trecute in  apa rece.

Le-am facut rotunde de 5 cm.

Le treceti prin pesmetul fin pe toate partile.

Incalziti intr-o tigaie cateva linguri de ulei.

Puneti parjoalele si prajiti-le la foc potrivit pe ambele parti.

Colorati-le frumos si depuneti-le pe o hartie absorbanta.

Se pot reincalzi la cuptor la 80 °- 100° C.

Serviti-le dupa dorinta cu piureu, salata de cartofi, salata verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale rusesti - Kotlietky" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]