Pui cu lamaie si unt la slow cooker...
Postat de: MotanLaOale in Slow CookerCarnea de pui se curata si se spala. O lamaie se stoarce, iar cealalta se taie felii. Vasul aparatului se unge cu unt si se pune pe fund cateva felii de lamaie si cateva bucati de unt. Se...Citeste continuarea
Perisoare din piept de pui cu marar
Postat de: eumimi in PuiFierbem carnea de pui, apoi o tocam la robotul de bucatarie sau o dam prin masina de tocat impreuna cu 2 cepe si cartofii. Adaugam ouale si mararul tocat marunt, sare si piper dupa gust si...Citeste continuarea
Placinte cu urda si marar ca-n...
Postat de: lucy2002 in DulciuriCernem faina intr-un vas, facem o gropita in mijlocul fainii si punem drojdia maruntita cu o lingurita de zahar. Amestecam zaharul cu laptele si il punem la incalzit. Ouale le batem cu...Citeste continuarea
Pui intreg la punga, gatit la cuptor
Postat de: mirela0911 in PuiSe spala bine puiul, apoi se lasa sa se scurga de apa. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si condimente pentru pui. Se pune in punga, apoi se toarna uleiul si sosul de soia. Se maseaza bine...Citeste continuarea
Placinte dospite
Postat de: CretuValentina in Mancaruri de postCernem faina, facem o gaura in mijlocul fainii si adaugam drojdia amestecata cu sarea,apa calda si incepem sa framantam pana se incorporeaza toata faina, apoi punem putin ulei sa nu se lipeasca de...Citeste continuarea
Penne Rigate cu varza murata, calita
Postat de: vasimur in PennePasul 1. În uleiul încins, călim ceapa cca 1 minut. Punem sucul de roșii (sau rășiile tocate mărunt) și varza tăiată mărunt și o cană cu apă. Amestecăm ingredientele și...Citeste continuarea
Piept de rata cu legume in stil...
Postat de: Ksenya in RataPregatim bucatile de carne, scoatem grasimea care este in exces. Pe partea unde e pielea, crestam cu cutitul in forma de plasa saram si piperam. Intr-o tigaie adanca bine incinsa, asezam...Citeste continuarea
Pulpe de rata pe varza la cuptor
Postat de: trifadalia in RataPulpele de rata se lasa de seara pana dimineata intr-o marinada formata din: ulei de masline, marar, usturoi pisat si putina zeama de lamaie. A doua zi, varza se taie fasii se...Citeste continuarea
Pulpa de miel cu rozmarin
Postat de: mirela0911 in Mancaruri cu carneSe pregateste carnea de cu seara. Se spala bine si se curata de pielite si excesul de grasime (daca este cazul), se lasa sa se scurga de apa si se mai sterge cu prosoape absorbante. Se asaza in...Citeste continuarea
Pulpe de iepure cu galuste
Postat de: trifadalia in IepurePulpele de iepure se separa cea superioara de cea inferioara si se maseaza cu ulei, piper, boia dulce si cimbru, apoi se pun in tigaie cu puțin ulei si apa cât sa le acopere. Se lasa la...Citeste continuarea
Piept de pui cu coppa si cascaval...
Postat de: gurita_ta2005 in PuiPieptul de pui se curata, se spala, se usuca cu un servet de bucatarie, se taie si se condimenteaza pe ambele parti. Se pune o frunza de busuioc, felii de coppa si felie de cascaval. Se...Citeste continuarea
Peste prajit in crusta de aluat cu...
Postat de: simona72 in PestePestele daca este congelat, se lasa la dezghetat de seara pana dimineata in frigider. Se clateste cu apa rece, se tamponeaza cu servetele de bucatarie. Se taie bucatile de peste de grosimea unui...Citeste continuarea
Pulpa de porc cu leurda
Postat de: sufletista in Mancaruri cu carneCarnea o spalam si o taiem felii, dupa care le batem putin cu ciocanul. Adaugam in tava in care am adaugat uleiul, condimentam cu sare si piper dupa gust. Tocam verdeata si adaugam in tava....Citeste continuarea
Pogacele cu jumari si leurda
Postat de: sufletista in Aperitive / GarnituriIntr-un pahar dizolvam drojdia cu 1 lingurita zahar,1 lingura faina si 50 ml apa calduta. Intr-un bol cernem faina o amestecam cu sarea,facem o adancitura adaugam jumerile ,ouale batute...Citeste continuarea
Paine cu secara si chimen
Postat de: mihaelar63 in PiineSe pregatesc ingredientele . Se masoara cantitatile de faina si de apa . Se pune intai apa ,sarea, zaharul si uleiul de rapita in cuva masinii de paine ....Citeste continuarea
Paella cu fructe de mare
Postat de: oanapl in Fructe de mareÎntr-o tigaie încăpătoare pui uleiul la încins, adaugi bucățile de carne de pui tăiate cubulețe si le călești până când puiul se albește. Împingi...Citeste continuarea
Paine naan
Postat de: licurici_lra in PiineFaina se cerne intr-un bol, se amesteca cu sarea, apoi se face o gaura in mijloc. Se amesteca apa calduta cu zaharul si drojdia, se lasa cateva minute, pana se umfla, apoi se adauga...Citeste continuarea
Peste alb cu crema de dovlecei
Postat de: ctlina in PesteSpalati, curatati si taiati in rondele dovleceii. Rumeniti carcasa de pui in grasimea de rata topita. Adaugati dovleceii, acoperiti cu apa, puneti cimbru uscat si sare. Acoperiti si...Citeste continuarea
Pui cacciatore
Postat de: licurici_lra in PuiPulpele de pui se spala bine, apoi se dau cu sare, piper si amestec de ierburi italiene. Se rumesc, pe ambele parti, in ulei incins. Se adauga cate putina apa, pentru a nu se prinde de...Citeste continuarea
Pizza cu baby spanac si galbiori...
Postat de: anuta in PizzaIn apa calduta se dizolva sarea si drojdia proaspata si apoi se framanta un aluat elastic, bine framantat care se lasa la odihnit, acoperit cu un prosop. Se taie cubulete sunca si afumatura,...Citeste continuarea
Perisoare de pui cu tortelloni in...
Postat de: merisor67 in PuiTocăm pieptul de pui împreună cu ceapa. Adăugăm condimentele, orezul și încorporăm ouăle. Omogenizăm bine compoziția de perișoare din piept de pui. Punem apa la fiert, iar...Citeste continuarea
Pulpe de gaina in sos de rosii cu...
Postat de: Bunica in Slow CookerSpala pulpele si aripile. Taie pulpele in doua. Curata, spala si toaca marunt usturoiul verde. Ia vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot si pune in el carnea, usturoiul, gogosarul in sos...Citeste continuarea
Pui cu sos de portocale la cuptor...
Postat de: gurita_ta2005 in PuiPuiul se spala, se sterge cu prosoape de hartie, se cresteaza, se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline. Punem intr-o tava de ceramica, cu putina apa, si...Citeste continuarea
Painici Laugenbrot
Postat de: lucy2002 in PiineIntr-un vas cernem faina si adaugam drojdia uscata, zaharul, sarea si apa calduta. Framantam bine pana aluatul se dezlipeste de pe mana. Adaugam untul si iar framntam. Lasam aluatul sa...Citeste continuarea
Peste in crusta de verdeata si...
Postat de: anuta in SalauSe prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare bucata de peste se unge cu ulei de...Citeste continuarea
Pizza rapida
Postat de: Constelatialeu in PizzaAsezam aluatul in tava si intindem peste niste ketchup. Intr-un castron punem cubuletele de bacon, rulada o taiem cubulete si o adaugam in castron, taiem si cascaveaua cubulete si o amestecam cu...Citeste continuarea
Painici umplute cu muschi file si...
Postat de: Pungasa_Rogue in PiineSe cern 200 g faina intr-un castron si se presara cu sare. Intr-un alt castron se freaca drojdia cu zaharul pana cand drojdia devine lichida, apoi se toarna peste faina. Se adauga iaurtul si...Citeste continuarea
Pui Shanghai
Postat de: mihaelar63 in PuiCarnea de pui se spala si se taie felii inguste de lungimea unui deget mic. Carnea se condimenteaza cu sare, piper, usturoi granulat si mixul de 5 arome chinezesti. Se bat...Citeste continuarea
Paine cu seminte si mac
Postat de: mihaelar63 in PiineSe pregatesc si se cantaresc cantitatile de faina. Se masoara apa. Apa trebuie sa fie usor calduta [nu fierbinte ]. Faina atrebuie sa fie la temperatura camerei....Citeste continuarea
Pulpe de pui cu sos de soia si bere...
Postat de: mirela0911 in PuiSe spala bine carnea si se sterge de surplusul de apa. Intr-un bol se amesteca uleiul cu condimentele (sare, piper, boia, ghimbir). Se ung pulpele de pui pe toate partile cu acest amestec....Citeste continuarea
Poppy Seed Dressing
Postat de: mihaelar63 in Pt salateSe pun toate ingredientele intr-un bol. Amestecati bine totul. Veti obtine un sos care aspect de maioneza cu seminte de mustar. Cantitatea obtinuta am folosit la doua salate....Citeste continuarea
Pastrav la tigaie cu legume si Vermout
Postat de: Satisfyyourcravings in PastravCeapa se taie rondele, iar feniculul si morcovul in felii. Se calesc in 1 lingura de ulei, la foc mare, intr-o tigaie incapatoare, 4 minute. Se adauga rosiile, usturoiul feliat, chilliul,...Citeste continuarea
Paste cu sos de iepure
Postat de: sufletista in PasteIncalzim uleiul si adaugam bucatile de iepure, le prajim pe ambele parti la foc moderat. Intre timp curatam legumele si le tocam marunt. Scoatem carnea intr-un bol acoperim cu un capac....Citeste continuarea
Pulpa de miel la cuptor
Postat de: dantes in OaiePulpa de miel se spala bine, se sterge de apa si se impaneaza cu usturoi, apoi se unge bine cu ulei si se asaza in tava. Usturoiul verde si patrunjelul se taie marunt si se presara peste pulpa....Citeste continuarea
Pulpe de rata cu varza rosie calita...
Postat de: Oana in MulticookingCurata pulpele de rata de grasimea in exces si pune-o deoparte. In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pune uleiul de masline, cubuletul de unt si grasimea oprita...Citeste continuarea
Plachie de crap
Postat de: vasimur in Crap / CarasPas 1. Curățăm peștele de solzi, îl eviscerăm (scoatem intestinele, branhiile și osul amar de la baza capului, cu un cuțit ascuțit), îl spălăm foarte bine și-l marinăm,...Citeste continuarea
Pilaf cu supa de pasare, la...
Postat de: Ina in MulticookingAm pus in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune un piept si doua pulpe intregi de pasare de curte peste care am adaugat doi litri de apa . Am adaugat un praf de...Citeste continuarea
Pui cu ciuperci in sos cremos
Postat de: madi_marin in PuiCarnea se porţionează şi se condimentează cu sare, piper, cimbru, oregano şi boia. Bucăţile se pun la prăjit la foc mic şi se întorc pe toate părţile până sunt bine...Citeste continuarea
Paste in sos picant
Postat de: RODIMUR in PasteMai întâi se face sosul. Se curăță ceapa și usturoiul, se spală, se mărunțesc și se călesc ușor în ulei suficient și la foc mic. Se spală roșiile, se taie...Citeste continuarea
Pastrav la cuptor
Postat de: dantes in PastravSe curata si se spala pestele, apoi se sterge de apa cu un servetel absorbant si ungem bine cu ulei pesti si ii umplem cu felii de lamaie, patrunjel verde tocat si cateii de usturoi. Ii asezam in...Citeste continuarea
Placinta cu carne si mozzarella
Postat de: Constelatialeu in PorcNe pregatim ingredientele, ceapa verde o taiem marunt, radem cartoful pe razatoarea mica, mozzarella o taiem cubulete mici (oprim cateva feliute subtiri pentru decorat). Am folosit o tava de...Citeste continuarea
Prajitura rasturnata cu mere, un...
Postat de: momo121 in PrajituriIata cum se prepara Prajitura rasturnata cu mere, un deliciu parfumat Pentru inceput ne ocupam de mere, le curatam de coaja si le taiem felii grosute. ...Citeste continuarea
Pui in stil mediteranean
Postat de: simona72 in PuiCarnea se portioneaza, pieptul se lasa intreg si se cresteaza usor pentru a patrunde mai bine aromele. Pentru marinare: toate ingredientele se amesteca intr-un castron. Se pune carnea, se...Citeste continuarea
Paine cu faina si malai
Postat de: lucy2002 in PiineIntr-un vas incapator amestecam faina de grau cu cea de porumb si sarea. Facem o gropita in faina si adaugam drojdia dizolvata ( cu cateva linguri de apa si cu zahar) lasam sa se...Citeste continuarea
Placinte basarabene (foioase) de...
Postat de: RODIMUR in Mancaruri de postMai întâi se pregătește umplutura. Cartofii se spală și se fierb ”în coajă”. Când sunt fierți (sau aproape fierți) se strecoară de apă și se lasă la...Citeste continuarea
Pizza cu spanac si sos Alfredo
Postat de: mirela0911 in PizzaBlatul: Pentru aluat m-am folosit de masina de paine cu programul pentru pizza. In caz contrar, din ingredientele enumerate se framanta un aluat omogen si elastic. Cat timp sta aluatul la dospit...Citeste continuarea
Picior de miel confiat, cu condimente
Postat de: ctlina in OaieCuratati si spalati legumele. Tocati marunt usturoiul si ghimbirul, taiati ardeii in lamele. Incalziti cuptorul la 110°C. Sarati si piperati carnea. Intr-o cocota pentru cuptor...Citeste continuarea
Pofta pescarului - dorada cu ardei...
Postat de: Ksenya in PestePestele il curatam de solzi, il evisceram, il spalam bine si-l filetam. Scoatem atent cu ajutorul unei pensete de bucatarie toate oasele. Il saram si-l piperam. Adaugam crenguta de rozmarin...Citeste continuarea
Pilaf cu urzici si leurda
Postat de: RODIMUR in Mancaruri de postSe îndepărtează rădăcinile urzicilor, se spală foarte bine, în 5-6 ape, după care se pun la fiert, cu o linguriță de sare. Când sunt gata fierte, se strecoară și se...Citeste continuarea
Pizza taraneasca
Postat de: ancutsa in PizzaMai întâi se pregatește aluatul: se dizolvă drojdia în apă călduță, se adaugă uleiul, sarea și făină în ploaie, treptat, amestecând și...Citeste continuarea