A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pui cu lamaie si unt la slow cooker...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Carnea de pui se curata si se spala. O lamaie se stoarce, iar cealalta se taie felii. Vasul aparatului se unge cu unt si se pune pe fund cateva felii de lamaie si cateva bucati de unt. Se...Citeste continuarea

Perisoare din piept de pui cu marar

Postat de: eumimi in Pui

Fierbem carnea de pui, apoi o tocam la robotul de bucatarie sau o dam prin masina de tocat impreuna cu 2 cepe si cartofii. Adaugam ouale si mararul tocat marunt, sare si piper dupa gust si...Citeste continuarea

Placinte cu urda si marar ca-n...

Postat de: lucy2002 in Dulciuri

Cernem faina intr-un vas, facem o gropita in mijlocul fainii si punem drojdia maruntita cu o lingurita de zahar. Amestecam zaharul cu laptele  si il punem la incalzit. Ouale le batem cu...Citeste continuarea

Pui intreg la punga, gatit la cuptor

Postat de: mirela0911 in Pui

Se spala bine puiul, apoi se lasa sa se scurga de apa. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si condimente pentru pui. Se pune in punga, apoi se toarna uleiul si sosul de soia. Se maseaza bine...Citeste continuarea

Placinte dospite

Postat de: CretuValentina in Mancaruri de post

Cernem faina, facem o gaura in mijlocul fainii si adaugam drojdia amestecata cu sarea,apa calda si incepem sa framantam pana se incorporeaza toata faina, apoi punem putin ulei sa nu se lipeasca de...Citeste continuarea

Penne Rigate cu varza murata, calita

Postat de: vasimur in Penne

Pasul 1. În uleiul încins, călim ceapa cca 1 minut. Punem sucul de roșii (sau rășiile tocate mărunt) și varza tăiată mărunt și o cană cu apă. Amestecăm ingredientele și...Citeste continuarea

Piept de rata cu legume in stil...

Postat de: Ksenya in Rata

Pregatim bucatile de carne, scoatem grasimea care este in exces. Pe partea unde e pielea, crestam cu cutitul in forma de plasa saram si piperam. Intr-o tigaie adanca bine incinsa, asezam...Citeste continuarea

Pulpe de rata pe varza la cuptor

Postat de: trifadalia in Rata

Pulpele de rata se lasa de seara pana dimineata intr-o marinada formata din: ulei de masline, marar, usturoi pisat si putina zeama de lamaie. A doua zi, varza se taie fasii se...Citeste continuarea

Pulpa de miel cu rozmarin

Postat de: mirela0911 in Mancaruri cu carne

Se pregateste carnea de cu seara. Se spala bine si se curata de pielite si excesul de grasime (daca este cazul), se lasa sa se scurga de apa si se mai sterge cu prosoape absorbante. Se asaza in...Citeste continuarea

Pulpe de iepure cu galuste

Postat de: trifadalia in Iepure

Pulpele de iepure se separa cea superioara de cea inferioara si se maseaza cu ulei, piper, boia dulce si cimbru, apoi se pun in tigaie cu puțin ulei si apa cât sa le acopere. Se lasa la...Citeste continuarea

Piept de pui cu coppa si cascaval...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Pieptul de pui se curata, se spala, se usuca cu un servet de bucatarie, se taie si se condimenteaza pe ambele parti. Se pune o frunza de busuioc, felii de coppa si felie de cascaval. Se...Citeste continuarea

Peste prajit in crusta de aluat cu...

Postat de: simona72 in Peste

Pestele daca este congelat, se lasa la dezghetat de seara pana dimineata in frigider. Se clateste cu apa rece, se tamponeaza cu servetele de bucatarie. Se taie bucatile de peste de grosimea unui...Citeste continuarea

Pulpa de porc cu leurda

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Carnea o spalam si o taiem felii, dupa care le batem putin cu ciocanul. Adaugam in tava in care am adaugat uleiul, condimentam cu sare si piper dupa gust. Tocam verdeata si adaugam in tava....Citeste continuarea

Pogacele cu jumari si leurda

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Intr-un pahar dizolvam drojdia cu 1 lingurita zahar,1 lingura faina si 50 ml apa calduta. Intr-un bol cernem faina o amestecam cu sarea,facem o adancitura adaugam jumerile ,ouale batute...Citeste continuarea

Paine cu secara si chimen

Postat de: mihaelar63 in Piine

 Se pregatesc ingredientele . Se masoara cantitatile de faina si de apa . Se pune intai apa ,sarea, zaharul si uleiul  de rapita in cuva masinii de paine ....Citeste continuarea

Paella cu fructe de mare

Postat de: oanapl in Fructe de mare

Într-o tigaie încăpătoare pui uleiul la încins, adaugi bucățile de carne de pui tăiate cubulețe si le călești până când puiul se albește. Împingi...Citeste continuarea

Paine naan

Postat de: licurici_lra in Piine

Faina se cerne intr-un bol, se amesteca cu sarea, apoi se face o gaura in mijloc. Se amesteca apa calduta cu zaharul si drojdia, se lasa cateva minute, pana se umfla, apoi se adauga...Citeste continuarea

Peste alb cu crema de dovlecei

Postat de: ctlina in Peste

Spalati, curatati si taiati in rondele dovleceii. Rumeniti carcasa de pui in grasimea de rata topita. Adaugati dovleceii, acoperiti cu apa, puneti cimbru uscat si sare. Acoperiti si...Citeste continuarea

Pui cacciatore

Postat de: licurici_lra in Pui

Pulpele de pui se spala bine, apoi se dau cu sare, piper si amestec de ierburi italiene. Se rumesc, pe ambele parti, in ulei incins. Se adauga cate putina apa, pentru a nu se prinde de...Citeste continuarea

Pizza cu baby spanac si galbiori...

Postat de: anuta in Pizza

In apa calduta se dizolva sarea si drojdia proaspata si apoi se framanta un aluat elastic, bine framantat care se lasa la odihnit, acoperit cu un prosop. Se taie cubulete sunca si afumatura,...Citeste continuarea

Perisoare de pui cu tortelloni in...

Postat de: merisor67 in Pui

Tocăm pieptul de pui împreună cu ceapa. Adăugăm condimentele, orezul și încorporăm ouăle. Omogenizăm bine compoziția de perișoare din piept de pui. Punem apa la fiert, iar...Citeste continuarea

Pulpe de gaina in sos de rosii cu...

Postat de: Bunica in Slow Cooker

Spala pulpele si aripile. Taie pulpele in doua. Curata, spala si toaca marunt usturoiul verde. Ia vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot si pune in el carnea, usturoiul, gogosarul in sos...Citeste continuarea

Pui cu sos de portocale la cuptor...

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Puiul se spala, se sterge cu prosoape de hartie, se cresteaza, se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline. Punem intr-o tava de ceramica, cu putina apa, si...Citeste continuarea

Painici Laugenbrot

Postat de: lucy2002 in Piine

Intr-un vas cernem faina si adaugam drojdia uscata, zaharul, sarea si apa calduta. Framantam bine pana aluatul se dezlipeste de pe mana. Adaugam untul si iar framntam. Lasam aluatul sa...Citeste continuarea

Peste in crusta de verdeata si...

Postat de: anuta in Salau

  Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare bucata de peste se unge cu ulei de...Citeste continuarea

Pizza rapida

Postat de: Constelatialeu in Pizza

Asezam aluatul in tava si intindem peste niste ketchup. Intr-un castron punem cubuletele de bacon, rulada o taiem cubulete si o adaugam in castron, taiem si cascaveaua cubulete si o amestecam cu...Citeste continuarea

Painici umplute cu muschi file si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Piine

Se cern 200 g faina intr-un castron si se presara cu sare. Intr-un alt castron se freaca drojdia cu zaharul pana cand drojdia devine lichida, apoi se toarna peste faina. Se adauga iaurtul si...Citeste continuarea

Pui Shanghai

Postat de: mihaelar63 in Pui

Carnea de pui se spala si se taie felii inguste de lungimea unui deget mic. Carnea se condimenteaza cu sare, piper, usturoi granulat si mixul de 5 arome chinezesti. Se bat...Citeste continuarea

Paine cu seminte si mac

Postat de: mihaelar63 in Piine

 Se pregatesc si se cantaresc cantitatile de faina. Se masoara apa. Apa trebuie sa fie usor calduta [nu fierbinte ]. Faina atrebuie sa fie la temperatura camerei....Citeste continuarea

Pulpe de pui cu sos de soia si bere...

Postat de: mirela0911 in Pui

Se spala bine carnea si se sterge de surplusul de apa. Intr-un bol se amesteca uleiul cu condimentele (sare, piper, boia, ghimbir). Se ung pulpele de pui  pe toate partile cu acest amestec....Citeste continuarea

Poppy Seed Dressing

Postat de: mihaelar63 in Pt salate

Se pun toate ingredientele intr-un bol. Amestecati bine totul. Veti obtine un sos care aspect de maioneza cu seminte de mustar. Cantitatea obtinuta am folosit la doua salate....Citeste continuarea

Pastrav la tigaie cu legume si Vermout

Postat de: Satisfyyourcravings in Pastrav

Ceapa se taie rondele, iar feniculul si morcovul in felii. Se calesc in 1 lingura de ulei, la foc mare, intr-o tigaie incapatoare, 4 minute. Se adauga rosiile, usturoiul feliat, chilliul,...Citeste continuarea

Paste cu sos de iepure

Postat de: sufletista in Paste

Incalzim uleiul si adaugam bucatile de iepure, le prajim pe ambele parti la foc moderat. Intre timp curatam legumele si le tocam marunt. Scoatem carnea intr-un bol acoperim cu un capac....Citeste continuarea

Pulpa de miel la cuptor

Postat de: dantes in Oaie

Pulpa de miel se spala bine, se sterge de apa si se impaneaza cu usturoi, apoi se unge bine cu ulei si se asaza in tava. Usturoiul verde si patrunjelul se taie marunt si se presara peste pulpa....Citeste continuarea

Pulpe de rata cu varza rosie calita...

Postat de: Oana in Multicooking

Curata pulpele de rata de grasimea in exces si pune-o deoparte. In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pune uleiul de masline, cubuletul de unt si grasimea oprita...Citeste continuarea

Plachie de crap

Postat de: vasimur in Crap / Caras

Pas 1. Curățăm peștele de solzi, îl eviscerăm (scoatem intestinele, branhiile și osul amar de la baza capului, cu un cuțit ascuțit), îl spălăm foarte bine și-l marinăm,...Citeste continuarea

Pilaf cu supa de pasare, la...

Postat de: Ina in Multicooking

Am pus in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune un piept si doua pulpe intregi de pasare de curte peste care am adaugat doi litri de apa . Am adaugat un praf de...Citeste continuarea

Pui cu ciuperci in sos cremos

Postat de: madi_marin in Pui

Carnea se porţionează şi se condimentează cu sare, piper, cimbru, oregano şi boia. Bucăţile se pun la prăjit la foc mic şi se întorc pe toate părţile până sunt bine...Citeste continuarea

Paste in sos picant

Postat de: RODIMUR in Paste

Mai întâi se face sosul. Se curăță ceapa și usturoiul, se spală, se mărunțesc și se călesc ușor în ulei suficient și la foc mic. Se spală roșiile, se taie...Citeste continuarea

Pastrav la cuptor

Postat de: dantes in Pastrav

Se curata si se spala pestele, apoi se sterge de apa cu un servetel absorbant si ungem bine cu ulei pesti si ii umplem cu felii de lamaie, patrunjel verde tocat si cateii de usturoi. Ii asezam in...Citeste continuarea

Placinta cu carne si mozzarella

Postat de: Constelatialeu in Porc

Ne pregatim ingredientele, ceapa verde o taiem marunt, radem cartoful pe razatoarea mica, mozzarella o taiem cubulete mici (oprim cateva feliute subtiri pentru decorat). Am folosit o tava de...Citeste continuarea

Prajitura rasturnata cu mere, un...

Postat de: momo121 in Prajituri

Iata cum se prepara Prajitura rasturnata cu mere, un deliciu parfumat Pentru inceput ne ocupam de mere, le curatam de coaja si le taiem felii grosute.      ...Citeste continuarea

Pui in stil mediteranean

Postat de: simona72 in Pui

Carnea se portioneaza, pieptul se lasa intreg si se cresteaza usor pentru a patrunde mai bine aromele. Pentru marinare: toate ingredientele se amesteca intr-un castron. Se pune carnea, se...Citeste continuarea

Paine cu faina si malai

Postat de: lucy2002 in Piine

Intr-un vas incapator amestecam faina de grau cu cea de porumb si sarea. Facem o gropita in faina si adaugam drojdia dizolvata ( cu cateva linguri de apa  si cu zahar) lasam sa se...Citeste continuarea

Placinte basarabene (foioase) de...

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Mai întâi se pregătește umplutura. Cartofii se spală și se fierb ”în coajă”. Când sunt fierți (sau aproape fierți) se strecoară de apă și se lasă la...Citeste continuarea

Pizza cu spanac si sos Alfredo

Postat de: mirela0911 in Pizza

Blatul: Pentru aluat m-am folosit de masina de paine cu programul pentru pizza. In caz contrar, din ingredientele enumerate se framanta un aluat omogen si elastic. Cat timp sta aluatul la dospit...Citeste continuarea

Picior de miel confiat, cu condimente

Postat de: ctlina in Oaie

Curatati si spalati legumele. Tocati marunt usturoiul si ghimbirul, taiati ardeii in lamele. Incalziti cuptorul la 110°C. Sarati si piperati carnea. Intr-o cocota pentru cuptor...Citeste continuarea

Pofta pescarului - dorada cu ardei...

Postat de: Ksenya in Peste

Pestele il curatam de solzi, il evisceram, il spalam bine si-l filetam. Scoatem atent cu ajutorul unei pensete de bucatarie toate oasele. Il saram si-l piperam. Adaugam crenguta de rozmarin...Citeste continuarea

Pilaf cu urzici si leurda

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Se îndepărtează rădăcinile urzicilor, se spală foarte bine, în 5-6 ape, după care se pun la fiert, cu o linguriță de sare. Când sunt gata fierte, se strecoară și se...Citeste continuarea

Pizza taraneasca

Postat de: ancutsa in Pizza

  Mai întâi se pregatește aluatul: se dizolvă drojdia în apă călduță, se adaugă uleiul, sarea și făină în ploaie, treptat, amestecând și...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]