A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Placinta mediteraneana

Postat de: simona72 in Ton

Pentru aluat: asa cum v-am obisnuit, simplu, la robotul de bucatarie. Se pune faina, untul taiat cubulete si sarea in bolul robotului. Se mixeaza cateva secunde pana obtinem un aluat nisipos. Se...Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu branza si...

Postat de: merisor67 in Pui

 Porționăm pieptul de pui în jumătăți, apoi filetăm fiecare jumătate așa încât să obținem niște foi mai subțiri.Eu am avut 2 bucăți de piept de pui, deci mi-au...Citeste continuarea

Pizza cu blat de dovlecel si branza

Postat de: merisor67 in Pizza

Pornim cuptorul la 180 de grade C. Tocăm ceapa solzișori și o călim în untul topit, împreună cu usturoiul curățat și tăiat rondele. Când ceapa se pătrunde, adăugăm...Citeste continuarea

Pilaf cu ciuperci

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de post

Mai intai se curata si se spala legumele. Ceapa se toaca marunt. Morcovii se taie rondele cat mai subtiri. Ciupercile se scurg de apa. Orezul se pune intr-un bol cu apa. Intr-o cratita...Citeste continuarea

Painea perfecta

Postat de: Ina in Piine

Pentru inceput dizolvam 40 g faina alba in 200 ml apa rece. Punem amestecul pe foc pana ajunge la clocot si se leaga bine. In tot acest timp amestecam cu o spatula aducand amestecul dinspre...Citeste continuarea

Pui invelit in piept de porc, cu...

Postat de: ancutsa in Pui

      Se pârlesc pulpele de pui și se spală. Se taie în jumătăți, astfel încât fiecare să aleagă ce îi place – ori...Citeste continuarea

Paste umplute

Postat de: sufletista in Paste

Pastele le fierbem in apa cu sare 5 min, sa fie al dente. Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece, le scoatem pe un servet de bucatarie si le tamponam pentru a elimina surplusul...Citeste continuarea

Pizza

Postat de: licurici_lra in Pizza

Se cerne faina si se amesteca cu sare. Drojdia se amesteca cu laptele caldut, un varf de lingura cu zahar si o lingura de faina, apoi se lasa sa se umfle. Se amesteca faina cu drojdia si...Citeste continuarea

Paine rulata, cu mac sau chimen

Postat de: RODIMUR in Piine

În vasul de frământat se pune făina, amestecată cu sarea, se face o adâncitură la mijloc și acolo se pune: drojdia mărunțită, zahărul și oul. Se toarnă laptele cald,...Citeste continuarea

Prepelita cu unt aromatizat

Postat de: Veronica22 in Mancaruri cu carne

Prepelitele curatate, spalate, se sterg cu un servet. Desprindem pielea de pe prepelite cu atentie deoarece se rupe usor. Pregatim untul aromatizat: Amestecam untul cu frunzulitele de cimbru,...Citeste continuarea

Piept de rata cu cartofi la slow...

Postat de: GABRIELAGH in Slow Cooker

Curatam si taiem rondele (groase cam de 5 mm) cartofii. Punem mai intai in oala untul. Adaugam cartofii si asezam piptul de rata deasupra cu pielea in sus. Presaram sarea si piperul. Pornim...Citeste continuarea

Pulpa de porc la cuptor cu legume

Postat de: Marius_biker in Porc

Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper. Intr-un vas, se pun 2 linguri de ulei si o cana cu apa, apoi bucata de carne. Se da la cuptor 2 ore. Dupa 2 ore, se intoarce pe cealalta...Citeste continuarea

Paste cu carne de pui in sos de...

Postat de: mirela0911 in Paste

Cum se prepara Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei, reteta savuroasa si usoara Pastele fainoase se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care se scurg de apa, se...Citeste continuarea

Perisoare cu cus-cus, in sos tomat

Postat de: RODIMUR in Porc

Se fac mai întâi perișoarele din carnea tocată amestecată cu: un ou, orezul (spălat bine în câteva ape și scurs), ceapa tăiată mărunt, mărarul tocat fin, sarea și...Citeste continuarea

Pulpe de curcan la cuptor

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Intr-un vas amestecam condimentele cu apa, vinul si laptele, adaugam pulpele spalate. Dam vasul pana a 2 zi la frigider (sau cateva ore) In tava unsa cu ulei adaugam pulpele si lichid cu...Citeste continuarea

Pulpe de pui pe pat de ciuperci si...

Postat de: vasimur in Pui

Cu o seară înainte curățăm pulpele de eventuale pene sau puf și le spălăm bine. Dacă sunt prea mari, putem să le tăiem în două. Pregătire marinadă. Punem...Citeste continuarea

Pui Shanghai cu sos iute

Postat de: aromearomate1 in Pui

Se taie pieptul de pui în fășii subțiri pe care le punem într-un castron și adaugam peste  jumătate pahar de vin alb, sare, piper, cimbru, amestecam pieptul de pui cu aceste...Citeste continuarea

Perisoare in sos de smantana

Postat de: RODIMUR in Porc

Pentru perișoare, se amestecă bine carnea tocată mixtă cu: oul, orezul (spălat în câteva ape și scurs) mărarul tăiat fin, ceapa tăiată mărunt, sare și piper. Se formează...Citeste continuarea

Prajitura cu piersici

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Cernem faina si in mijloc facem o gaura si adaugam zaharul, praful de copt, untul si oul batut si amestecam. Framantam aluatul iar treptat adaugam smantana pana rezulta un aluat elastic si...Citeste continuarea

Pizza fara dospire

Postat de: antici_gabytza in Pizza

Cernem faina iar in mijloc adaugam drojdia, sarea si zaharul. Adaugam incet zerul caldut si incepem sa dizolvam drojdia apoi integram usor si untul topit. Framantam un aluat elastic si nelipicios....Citeste continuarea

Paste cu ton si Philadelphia

Postat de: caroline in Paste

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj amestecand din cand in cand . Intre timp punem o tigaie...Citeste continuarea

Paine

Postat de: Lina24 in Piine

Punem faina intr-un lighean si facem o gaura in mijlocul ei. Drojdia o frecam cu o lingura zahar, apoi o turnam in gaura de la faina si o lasam 5 minute la dospit. Cele 2 oua le batem spuma...Citeste continuarea

Piept de porc fiert in zeama de varza

Postat de: Constelatialeu in Mezel de casa

Bucata de piept daca este inghetata, o lasam la dezghetat, apoi o asezam intr-o oala incapatoare ( 10 l), peste turnam zeama de varza, adaugam sare si boabele de piper si punem oala sa fiarba la...Citeste continuarea

Pui intreg la Crock-Pot Express...

Postat de: rocsi_1612 in Multicooking

Puiul il parliti pe flacara aragazului, in cazul in care mai are puf, apoi il spalati bine si il stergeti cu niste servetele. Intr-un vas amestecati untul cu sare, piper, boia dulce, boia iute,...Citeste continuarea

Painici cu lapte si chimen

Postat de: mihaelar63 in Piine

Drojdia proaspata se amesteca cu 100 ml apa calduta pana se desface. Puneti  zaharul si doua linguri de faina si amestecati . Lasati sa dospeasca jumatate de ora . Faina se pune...Citeste continuarea

Pasta de ton cu castraveti murati

Postat de: mirela0911 in Peste

Mai intai se pune pestele ton maruntit intr-o sita sa se scurga bine de ulei, eventual chiar presat cu dosul unei linguri pentru a se scurge mai bine. Castravetii murati se taie in cubulete...Citeste continuarea

Pizza casei

Postat de: claudiaO in Pizza

Drojdia o lichefiem cu zaharul, punem putina apa si faina si o lasam sa creasca 10-20 minute. Faina o amestecam cu sarea si oregano, apoi adăugăm maiaua crescuta. Framantam iar la final punem...Citeste continuarea

Placinte cu branza sarata si cascaval

Postat de: reisnaor_2006 in Cook and smile

       Pentru inceput preparam maiaua din apa, zahar si drojdie. Frecam zaharul cu drojdia, adaugam apa calduta si o lasam sa isi dubleze volumul.      ...Citeste continuarea

Paine rotunda, cu coaja moale,...

Postat de: ancutsa in Piine

    Maiaua: Într-un castron mai mic se pregăteşte maiaua, dizolvând drojdia în 110 ml apă călduţă, se adaugă zaharul şi aprox 150 g făină şi se...Citeste continuarea

Paine spic de grau, cu lapte

Postat de: ancutsa in Piine

    Mai întâi se pregăteşte maiaua, dizolvând drojdia în apă călduţă, se adaugă zaharul şi aprox făina şi se amestecă bine. Se obţine o pastă...Citeste continuarea

Pancake cu unt, miere si banane

Postat de: claudiaO in Dulciuri

Ouăle împreună cu sarea si zahărul le batem pana obtinem o spuma densă. Faina o amestecăm cu raful de copt, laptele si untul,  usor ca sa nu faca cocoloase. Adăugăm vanilia si...Citeste continuarea

Piept de pui cu legume...

Postat de: merisor67 in Mancaruri de legume

Curățăm legumele și le tăiem julien sau în bastonașe cât de cât de aceeași mărime, să dea bine în farfurie. Jumătate din dovlecel îl tăiem în...Citeste continuarea

Pui cu legume in aspic

Postat de: eumimi in Salate

Punem pieptul de pui la fiert impreuna cu ceapa taiata in 6, usturoiul taiat in cubulete, sarea si boabele de ienibahar. Lasam pe foc pana cand pieptul de pui este fiert bine. Fierbem...Citeste continuarea

Penne cu pui si legume

Postat de: claudiaO in Penne

Punem apa la fiert pt penne. Adăugăm 2 lingurite de sare si cand fierbe, adăugăm pastele. Fierbem 12-14 minute. Între timp tăiem puiul fasiute si le prajim putin in ulei, apoi...Citeste continuarea

Pulpe de pui in foietaj

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Parliti copanelele pe flacara aragazului, le spalati bine. Le condimentati cu sare, piper, boia dulce, busuioc uscat si le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Adaugati 2 catei de usturoi...Citeste continuarea

Panzerotti cu creveti si legume

Postat de: mihaelar63 in Paste

Panzerotti-paste le umplute se fierb in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj .Se clatesc cu apa rece si se pun la scurs intr-o sita . Legumele se decongeleaza la...Citeste continuarea

Pate de ficatei de pui

Postat de: AnaDavid in Ficat

Intr-o tigaie se pune ulei de masline, usturoi, cimbru, salvie și Rozmarin si se lasa sa se incalzeasca. Cand usturoiul începe să isi schimbe culoarea, se elimina totul și se lasă doar...Citeste continuarea

Paine in vas roman

Postat de: mihaelar63 in Piine

Pentru inceput se amesteca intr-un vas mai mic 150 gr faina alba cu drojdia si zaharul si apa calduta cat sa obtineti un amestec subtire, cam ca si cel de clatite. Se acopera vasul cu un...Citeste continuarea

Pulpe de pui umplute

Postat de: MotanLaOale in Pui

Pulpele se curata si se bat cu ciocanul ca la snitele intre doua folii alimentare. Se pun pe o farfurie si se presara cu sare si piper. Celelalte ingrediente se toaca marunt, iar cascavalul...Citeste continuarea

Painici cu lapte si cartofi

Postat de: claudiaO in Piine

Începem prin a pune cartofii la fiert ca pentru piure, cu o linguriță de sare. Cand sunt gata fierti, scurgem zeama si o amestecam 100 g unt. Restul de unt il amestecăm cu cartofii pasati...Citeste continuarea

Piept de purcelus cu cartofi, la...

Postat de: mihaelar63 in Porc

Pieptul de porc se spala si se portioneaza in bucati . Cartofii se curata si se taie pe lungime . Usturoiul se curata si se feliaza. Asezati cartofii in tava . Sub ei...Citeste continuarea

Pulpa de porc gatita lent

Postat de: panacris in Porc

Pulpa de porc se maseaza cu condimentele pentru bait uscat de la Kotany si se lasa la rece, asa uscat, fara niciun lichid, minim 180 de minute sau peste noapte la rece. Apoi se pune pulpa la...Citeste continuarea

Perisoare aperitiv

Postat de: eumimi in Porc

Cartofii ii curatam, ii taiem felii mici si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii pasam. Carnea tocata o punem intr-un bol, adaugam usturoiul si morcovul date pe...Citeste continuarea

Paine cu ceapa calita

Postat de: cristina1985 in Piine

Ceapa se curata de coaja, se spala si se taie marunt. Se caleste in 50 ml ulei, pana se inmoaie. Se toarna 100 ml lapte cald,intr-un bol. Se adauga zaharul si drojdia uscata si se amesteca. Nu...Citeste continuarea

Paste cu branza si bacon

Postat de: cristina1985 in Spaghete

Se pune apa (mai multa) la fiert, iar cand da in clocot, se adauga pastele si sare. Se fierb cam 15-20 minute (depinde cum le doriti). Se scurg, daca e cazul. Baconul se taie in bucati mici si...Citeste continuarea

Parjolute din carne de porc

Postat de: mihaelar63 in Porc

 Curatati si tocati marunt ceapa verde si usturoiul . Taiati maruntel branza maturata . Carnea tocata se pune intr-un bol mare si se amesteca cu sare,piper,ierburi...Citeste continuarea

Pate de ficat de pui

Postat de: cristina1985 in Ficat

Ceapa se toaca marunt si se pune intr-o tigaie cu apa si ulei ( sau doar cu ulei-daca nu vreti dietetic). Se caleste si apoi se adauga apa (daca trebuie) si se fierbe  20 minute. Se adauga...Citeste continuarea

Piept de curcan cu vin alb,...

Postat de: ancutsa in Curcan

  Se taie pieptul în două, se unge cu ulei, se freacă cu sare, dar şi mirodenii pentru o crustă frumoasă. Eu mi-am făcut propriul amestec din mirodeniile care îmi plac...Citeste continuarea

Paine cu unt si seminte

Postat de: oanapl in Piine

Drojdia o pui într-un bol micuț cu zahărul și le amesteci până când se dizolvă complet drojdia. Într-un vas cerni făina, presari sare, adaugi drojdia dizolvată,...Citeste continuarea

Pui in vas roman

Postat de: violeta30 in Pui

Curatam si spalam bine puiul. Il condimentam cu sare/delikat si condimente. Legumele le taiem in jumatati si le asezam pe fundul vasului, punem cescuta de apa, presaram cu delikat si asezam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]