Pulpa de porc cu leurda

de Lau in Mancaruri cu carne, 30 Mai 2019 | 1890 vizualizari

 

 
 "Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 legatura leurda
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa sau supa
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu leurda:

Carnea o spalam si o taiem felii, dupa care le batem putin cu ciocanul.

Adaugam in tava in care am adaugat uleiul, condimentam cu sare si piper dupa gust.

Tocam verdeata si adaugam in tava.

Vinul il amestecam cu apa si mustarul, turnam peste carne si dam tava la cuptoru pana ce scade lichidul si carnea s-a rumenit frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de Craciun la tava