Pulpe de rata pe varza la cuptor

de trifadalia in Rata, 4 Iun 2019 | 7390 vizualizari

 

       
 

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de rata
  • 1 varza ( 1,5 kg)
  • 200 gr bulion
  • cimbru macinat 2 lingurite
  • sare
  • piper
  • marinada:
  • usturoi
  • ulei de masline
  • marar
  • zeama lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata pe varza la cuptor:

Pulpele de rata se lasa de seara pana dimineata intr-o marinada formata din: ulei de masline, marar, usturoi pisat si putina zeama de lamaie.

A doua zi, varza se taie fasii se asezoneaza cu sare, piper si cimbru iar deasupra se toarna bulionul. Pulpele de rata se cresteaza deasupra pielii pentru a se scurge mai bine grasimea din ele peste varza, se pun deasupra verzei la cuptor, dand caldura sus si jos, 180 grade C, cam o ora acoperind tava cu o folie de aluminiu si încă o ora descoperita si intorcand carnea si pe partea cealaltă.

La servire se poate pune deasupra putina smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata pe varza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata umpluta cu sos de portocale