Piept de rata cu piure de dovleac
Postat de: mirela0911 in RataSe curata dovleacul de coaja si se cantareste 400 g de miez. Se pune intr-o oala, se toarna apa cat sa acopere dovleacul, se adaua praful de de sare si se lasa sa fiarba la foc potrivit pana este...Citeste continuarea
Paine impletita cu mix de seminte...
Postat de: Oana in Slow CookerIn apa calda pune drojdia, zaharul si 2 linguri de faina. Amesteca bine si lasa sa creasca 10-15 minute intr-un loc cald. Pune faina in bolul unui robot de bucatarie, adauga...Citeste continuarea
Poiana cu ciuperci
Postat de: caroline in SalatePunem la fiert pieptul de pui in apa cu sare. Cand a fiert, il scurgem bine de apa si il tocam marunt. La fel procedam si cu branza ... o tocam marunt. Cartoii si morcovii ii curatam de coaja...Citeste continuarea
Placinta cu foi, carne si ciuperci
Postat de: ancutsa in Mancaruri cu carneIntr-un castronel, se pregateste maiaua: se faramiteaza drojdia cu o furculita, se adauga 100 ml apa, zaharul si 3 linguri de faina, amestecand pana se obtine o pasta mai moale. Se lasa...Citeste continuarea
Piept de curcan cu cascaval, ardei...
Postat de: trifadalia in Mancaruri cu carnePieptul de curcan feliat se condimenteaza pe ambele parti. Ungem un vas de yena cu putin ulei si asezam un strat din feliile de curcan condimentat, presaram si ceapa granulata, asezam feliile de...Citeste continuarea
Piept de rata cu legume de toamna
Postat de: dantes in RataPieptul de rata trebuie sa fie la temperatura camerei, se cresteaza pielea doar cat are grasime. Se sareaza si pipereaza si se asaza bucatile de piept de rata crestate cu partea pe care este...Citeste continuarea
Pulpe de pui cu legume si cartofi...
Postat de: cristina1985 in PuiCartofii se spala foarte bine (pentru ca se vor gati cu coaja), se inteapa cu furculita si se coc in cuptorul preincalzit, pentru 40-50 minute, la 190 grade Celsius. Cand sunt copti (ii verificati...Citeste continuarea
Pui de curte pe pat de cartofi,...
Postat de: AdrianUdrea in Slow CookerSe portioneaza carnea de pui si se clateste bine cu apa, se stropeste cu zeama de lamaie, apoi se lasa. Se curata usturoiul si se piseaza cu sare ca pentru mujdei, apoi se freaca, adaugand...Citeste continuarea
Paste cu dovlecei
Postat de: caroline in PasteIncepem prin a spala dovleceii, indepartam capetele, apoi ii taiem cuburi. Punem o tigaie cu ulei la foc si cand acesta este incins, punem dovleceii. Presaram sare si lasam la calit pentru...Citeste continuarea
Piept de pui la cuptor
Postat de: caroline in PuiPieptul de pui dezosat se spala si se sterge apoi cu un servet. Se cresteaza si se presara sare. Dovlecelul il taiem rondele, ardeiul gras il taiem fasii si rosia o taiem rondele, apoi...Citeste continuarea
Pizza de toamna cu aluat nedospit
Postat de: ancutsa in PizzaPentru aluat: se dizolva drojdia in apa calduta, se amesteca bine cu uleiul, sarea, mirodeniile uscate si faina cat cuprinde. Se framanta, pana se obtine un aluat pufos, bun de intins....Citeste continuarea
Paste gratinate cu pui, dovlecei si...
Postat de: panacris in PasteSe pune la fiert apă rece cu puțină sare într-un vas încăpător, ptr fiecare 100 g de paste, 1000 ml apă. Când clocotește apa. se adaugă pastele și se fierb al dente, mai...Citeste continuarea
Pizza cu ton si galbiori
Postat de: gaby_d in PizzaPune intr-un vas mare 1/2 din cantitatea de faina si amestec-o cu drojdia. Las-o 5 minute apoi adauga apa calda in care dizolvi si sarea. Incepe sa omogenizezi aluatul amestecand usor cu...Citeste continuarea
Pide
Postat de: rocsi_1612 in PizzaAluatul: Intr-un bol cerneti faina. Adaugati sarea, zaharul si drojdia uscata, amestecati cu o lingura. Turnati apa minerala calduta, treptat si framantati, pana aluatul devine omogen si usor...Citeste continuarea
Piept de pui cu mozzarella si...
Postat de: RODIMUR in PuiMai întâi se scoate pieptul de pui de pe os, se curăță de piele și de vițișoare, se spală, se scurge de apă și se taie bucățele. Se toarnă uleiul de floarea soarelui...Citeste continuarea
Pilaf cu chimen si carne de porc
Postat de: cristina1985 in PorcMuschiuletii de porc se taie rondele si se prajesc in ulei sau se gatesc mai dietetic (se fierb cu putin apa si ulei), pana sunt gata. Spre sfarsit, se pune sare si piper pe fiecare felie. Se...Citeste continuarea
Pastrama din pulpa de porc afumata...
Postat de: autodiag in PorcSe da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Ardeiul se curata de cotor si seminte,...Citeste continuarea
Placinta ciobanului cu carne de pui
Postat de: eumimi in PuiPunem carnea de pui la fiert. Cartofii si morcovii ii fierbem separat. Carnea fiarta o taiem cubulete mici, la fel si morcovii. Cartofii ii pasam cu untul si adaugam si galbenusurile (desi...Citeste continuarea
Piept de rata cu gutui caramelizate...
Postat de: mirela0911 in RataSe curata gutuile de coaja si casuta semintelor, apoi se feliaza in bucati potrivit de groase. Se pun intr-un vas cu apa si zeama de lamaie pentru a nu se oxida. Eu am avut un piept de rata de...Citeste continuarea
Platou cu afumatura, cartofi, oua,...
Postat de: ancutsa in PorcSe desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări supafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază feliile de carne printre feliile de...Citeste continuarea
Pastai verzi cu carnat chorizo si...
Postat de: ctlina in Mancaruri de legumeIntr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare. Adaugati pastaile verzi curatate. Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute. Scurgeti-le si puneti-le sub un jet...Citeste continuarea
Piept de rata cu pepene galben
Postat de: ctlina in RataSe taie pepenele în două, îndepărtați semințele. Taiati in felii jumatate (indepartati coaja) si faceti cateva bile. Asezonati carnea cu piper de Sichuan si sare de...Citeste continuarea
Piept de pui cu ciuperci, smantana...
Postat de: momo121 in PuiPieptul de pui il taiem fasii mai marisoare si le condimentam cu sare si piper. Ceapa si usturoiul le tocam marunt, iar ciupercile le curatam si le taiem felii mai grosute. ...Citeste continuarea
Prajitura rasturnata cu mere la...
Postat de: Oana in Slow CookerSe pregatesc mai intai merele. Se curata de coaja si se rad pe razatoarea cu ochiuri mari. Se stropesc cu zeama de lamaie sa nu oxideze. Se pun intr-o oala pe foc potrivit, se adauga zaharul brun...Citeste continuarea
Pui cu orez, mazare si trandafiri...
Postat de: ancutsa in PuiSe spală piepţii de pui şi se taie în două. Se aşază într-o cratiţă cu puţin ulei, se presară sare şi se rumenesc bine. Din când în când, se...Citeste continuarea
Paste cu pui, ciuperci si mascarpone
Postat de: oanapl in PasteTai pieptul de pui cuburi, îl condimentezi și îl călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe. Speli ciupercile și le tai în 2 (dacă sunt...Citeste continuarea
Paste cu carne de porc in sos de...
Postat de: mirela0911 in PasteSe curata ceapa si se taie marunt. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pune ceapa si se lasa la calit. Se adauga boiaua si se amesteca repede pentru a nu se arde, apoi se pune carnea...Citeste continuarea
Porc cu taitei lati si cascaval afumat
Postat de: mihaelar63 in PasteSunculita se taie cuburi marunte. Carnea de porc se portioneaza cuburi mai mari sau taiati julien, dupa preferinta. Spalati si taiati prazul marunt. Sotati prazul usor...Citeste continuarea
Pulpe de rata cu sos de afine
Postat de: rocsi_1612 in RataPulpele le parliti pe flacara aragazului de puf, apoi le spalati bine. Le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de copt, presarati sare, piper, boia dulce si ierburile de gradina. Curatati...Citeste continuarea
Pulpe de pui cu cartofi in oala de lut
Postat de: Constelatialeu in PuiAm spalat pulpele, le-am am presarat sare, piper si boia dulce peste ele. Cartofii i-am curatat si taiat in bucati mari. Am asezat cartofii in oala de lut, am presarat sare, apoi am asezat...Citeste continuarea
Piept de porc umplut
Postat de: trifadalia in PorcSe taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se prajesc in untul, apoi se lasa la racit. Intr-un bol se...Citeste continuarea
Platou de toamna
Postat de: ancutsa in PorcSe desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie în patru porţii. Se umple fiecare felie de...Citeste continuarea
Piept de pui la gratar, cu cartofi...
Postat de: RODIMUR in PuiPieptul de pui se spală, se scurge de apă, se porționează, se bate ușor și se pune la baiț, pentru cel puțin două ore, în frigider. Baițul se face din condimentele indicate...Citeste continuarea
Pui Shanghai
Postat de: caroline in PuiCuratam pieptul de pui de pielita si il dezosam. Il spalam si il stergem cu un servet de hartie dupa care il taiem fasii. Intr-un bol punem ouale impreuna cu sosul de soia, mustarul, zeama de...Citeste continuarea
Placinta greceasca cu branza feta
Postat de: RuxyRux in Aperitive / GarnituriFoile de aluat se dezgheata. Fiecare foaie se intinde cu sucitorul la dimensiunea tavii pe o foaie de copt. Intr-un bol se amesteca branza feta cu smantana, cu untul topit, cu ouale,...Citeste continuarea
Piure de cartofi cu varza si bacon
Postat de: ctlina in Mancaruri cu carneIndepartati primele foi de varza. Detasati restul de foi si puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 30 minute. Curatati cartofii, taiati-i bucatele si puneti-i la fiert in apa cu sare...Citeste continuarea
Paste cu ton si mazare
Postat de: caroline in PastePunem la fiert apa cu sare, apoi adaugam pastele. Le lasam la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj, amestecand din cand in cand pentru a evita sa se lipeasca intre ele. Ceapa o curatam si o...Citeste continuarea
Piept de curcan cu zucchini
Postat de: mihaelar63 in CurcanPieptul de curcan se spala si se portioneaza cuburi . Se pune intr-o tigaie non-aderenta cu 150 ml apa apa . Sarati . Condimentati cu condiment natural ...Citeste continuarea
Paste cu ciuperci de padure si sos alb
Postat de: mitinita in PastePastele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj. Ciupercile se feliaza. Ceapa si usturoiul se curata si se calesc cu o lingura de unt. Se adauga ciupercile. Se calesc si se...Citeste continuarea
Paste reci mediteraneene
Postat de: caroline in PastePunem apa la fiert .Cand apa a inceput sa fierba, punem sare si adaugam pastele. Le lasam la fiert 11 minute (sau timpul indicat pe ambalaj) amestecand din cand in cand . Mozzarella o scurgem...Citeste continuarea
Prajitura simpla cu iaurt
Postat de: caroline in DulciuriDupa ce folosim iaurtul, cutia o spalam si o vom folosi la masurarea celorlalte ingrediente. Punem intr-un bol iaurtul, faina, praful de copt, zaharul, ouale, uleiul si mixam pana obtinem un...Citeste continuarea
Pastrama de porc la cuptor
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriSaramura: Spalati muschiuletul. Intr-un vas cu capac, eu am ales o caserola mai mare, puneti apa cu sarea si amestecati pana ce, aceasta din urma este topita. Adaugati boabele de piper si...Citeste continuarea
Pateuri cu carne - Somsa
Postat de: ctlina in Aperitive / GarnituriTocati marunt ceapa si amestecati-o cu carnea. Adaugati sare, piper , chimen si amestecati bine. Intindeti aluatul foietaj. Puteti face cercuri de maximum 10 cm eu am avut aluat...Citeste continuarea
Pulpe de rata cu orez si sos de mere
Postat de: ladydi in RataSpalam pulpele, le saram, le piperam, le punem intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit la 200 grade C, pana se rumenesc frumos. Dupa aproximativ 20 de minute le intoarcem pe partea...Citeste continuarea
Pasta de ton cu hering afumat si...
Postat de: AdrianUdrea in PesteTonul se scurge bine de ulei si se amesteca cu heringul tocat marunt. Castraveciorii se toaca in cuburi mici, cat de mici, apoi se scurg bine de zeama, presandu-i in maini. Ceapa se curata...Citeste continuarea
Paste cu sos alb si ciuperci
Postat de: mihaelar63 in PastePastele se fierb in multa apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Eu de obicei le fierb mai putin, tinand cont ca vor fi puse la sfarsit in sos....Citeste continuarea
Pui marinat
Postat de: eumimi in PuiCarnea de pui o spalam si o crestam (optional). Intr-un bol amestecam uleiul cu zeama de lamaie si cu condimentele. Dam fiecare bucata de pui prin marinada, o asezam in vasul in...Citeste continuarea
Pui si legume la gratar cu...
Postat de: mirela0911 inCartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Cand sunt gata, se scurg de apa, se lasa la racit, apoi se curata de coaja. Pulpele dezosate se spala bine, se sterg de apa si se lasa...Citeste continuarea
Pui marinat la cuptor
Postat de: MotanLaOale inPuiul se curata, se spala bine si se usuca. Intr-un castron se amesteca toate condimentele Delikat cu sare, pana se face o pasta. Se unge bine puiul, exterior si interior, cu pasta obtinuta,...Citeste continuarea
Pui cu cartofi si zucchini
Postat de: mihaelar63 inPuiul se curata, se spala si se pune intr-o tava non-aderenta. Curatati si spalati legumele. Cartofii se taie bucati. Dovlecelul si ardeiul iute se taie rondele. Jumatate de ardei...Citeste continuarea