Plachie de crap
Postat de: Bunica in Crap / CarasPestele spalat, sters se sareaza usor. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Faine se pune intr-o farfurie si se tavaleste pestele prin faina. Pune bucatile de peste in uleiul incins si...Citeste continuarea
Papricas de pui cu galuste
Postat de: Constelatialeu in PuiSpalam pulpele, le taiem pe din doua si le stergem cu un servet. Taiem ceapa marunt, punem tigaia wok pe foc, adaugam uleiul si apoi ceapa, o calim cat sa devina lucioasa, nu sa se rumeneasca,...Citeste continuarea
Pulpe de rata cu varza rosie calita
Postat de: Bunica in RataPentru inceput punem o lingura de ulei in tigaie. Usturoiul curatat , spalat, sters si tocat marunt se pune la rumenit in ulei si in grasimea de rata. Se scoate usturoiul si se pun pulpele...Citeste continuarea
Pilaf cu praz si ciuperci
Postat de: claudiaO in Mancare copiiIncepem cu legumele. Prazul il curatam si il taiem rondele. Il punem la calit in ulei. Radacina de patrunjel o dam pe razatoarea mare - o adaugam si pe ea in cratita langa praz. Ardeiul spalat si...Citeste continuarea
Peste umplut cu spanac
Postat de: sufletista in PestePestele il spalam, il stergem cu un prosop de bucatarie, il condimentam cu sare, piper si zeama de lamaie dupa gust, dam la rece cat pregatim umplutura. Ceapa tocata marunt o calim in uleiul...Citeste continuarea
Pizza turceasca cu carne tocata
Postat de: mitinita in PizzaIntr-un bol, punem apa, drojdia si zaharul si il lasam deoparte 5 minute. Adaugam faina cernuta si framantam un aluat. La sfarstit, adaugam si sarea. Acoperim bolul cu un prosop de bucatarie umed...Citeste continuarea
Parizer de casa - mai bun decat...
Postat de: Criss in Mezel de casaCum facem Parizer de casa - mai bun decat parizerul cumparat Carnea se pune intr-o oala si se toarna peste ea 1 l apa. Se adauga foile de dafin si se pune la fiert. Cu ajutorul unei palete, se...Citeste continuarea
Paste Quatro Formaggi, arome si...
Postat de: rocsi_1612 in PasteCum se prepara Paste Quatro Formaggi, arome si texturi bogate intr-un preparat clasic al bucatariei italiene: Puneti apa cu putina sare la fiert, iar cand clocoteste dati drumul pastelor. Le...Citeste continuarea
Pui cu unt de arahide la punga la...
Postat de: ctlina in PuiIncalziti cuptorul la 170°C. Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Intr-un castronel preparati marinata. Amestecati ceapa, usturoiul cu untul de arahide, sosul soia, uleiul de...Citeste continuarea
Paine
Postat de: lucy2002 in PiineDrojdia se amesteca cu zaharul. Peste drojdie adaugam apa calduta. Cernem faina intr-un bol si amestecam cu sarea. Facem o gropita la mijloc, adaugam pe rand apa amestecata cu drojdia...Citeste continuarea
Pulpe de pui in sos de bere -...
Postat de: mirela0911 in PuiCum se prepara Pulpe de pui in sos de bere - Reteta pentru o mancare delicioasa Se spala pulpele de pui si se curata. Se lasa sa se scurga bine de apa. Se pun intr-un bol incapator. Intr-un...Citeste continuarea
Pandispan cu fructe de padure -...
Postat de: susu in PrajituriCum se prepara Pandispan cu fructe de padure - Reteta simpla pentru un desert pufos cu fructe Incalzim cuptorul la 180° si topim la microunde cei 75 gr de unt. Punem praful de copt in faina...Citeste continuarea
Painici cu seminte, ayran si faina...
Postat de: mihaelar63 in PiinePregatiti si cantariti ingredientele. Eu am framantat aluatul cu ajutorul masinii de paine. Intai am pus apa, ayranul, uleiul si drojdia. Am adaugat faina graham...Citeste continuarea
Paste scoici cu branzeturi
Postat de: ancutsa in PasteSe pun la fiert pastele într-o oală cu 1 l apă clocotită, o lingură de ulei și o linguriță de sare. Când sunt fierte al dente, se dau de pe foc și se scurg de apă....Citeste continuarea
Pizza cu branzeturi
Postat de: ancutsa in PizzaPentru aluat: înntr-un castron încăpător se amestecă drojdia uscată cu făina 650, se toarnă apă călduță, apoi uleiul, sarea și făină albă în ploaie,...Citeste continuarea
Pizza cu sunca, ardei si ciuperci
Postat de: RODIMUR in PizzaSe face un aluat potrivit de moale și elastic din: făină, drojdie proaspătă, zahăr, sare, apă caldă și ulei, la urmă, pentru definitivare. Se lasă aluatul la dospit, acoperit cu un...Citeste continuarea
Pizza de casa
Postat de: RODIMUR in PizzaSe face mai întâi aluatul din: făină, drojdie, zahăr, sare și apă călduță. După ce se încorporează toate ingredientele, se adaugă uleiul și se frământă timp...Citeste continuarea
Piure de cartofi cu busuioc,...
Postat de: mihaelar63 in Mancare copiiCartofii se curata de coja si se fierb bine in apa cu sare impreuna cu cateii de usturoi. Nu am dorit un gust prea puternic de usturoi asa incat l-am pus la fierbere. Scurgeti...Citeste continuarea
Pulpe de rata cu ciuperci brune si...
Postat de: rocsi_1612 in MulticookingParliti pulpele pe flacara aragazului, le spalati bine. Morcovul il decojiti si il taiati rondele. Ceapa curatata o tocati marunt, usturoiul curatat in patru. Ciupercile spalate le taiati felii....Citeste continuarea
Pizza Hawai, editia a II-a revizuita
Postat de: panacris in PizzaÎn recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se...Citeste continuarea
Prajitura cu morcov a la Gaby la...
Postat de: panacris in Slow CookerÎn vasul mixerului se pun ouăle, zahărul, zahărul vanilinat, zeama de compot, uleiul și se amestecă energic până ce se topește zahărul. Între timp se curăță...Citeste continuarea
Prajitura cu mere la slow cooker...
Postat de: panacris in Slow CookerMerele se curăță, se taie felii, se pun în vasul de ceramica al slow cookerului Crock-Pot împreună cu zahărul brun și scorțișoara, pentru 30 minute la programul LOW....Citeste continuarea
Pireu de cartofi pasat cu slanina...
Postat de: trifadalia in Mancaruri cu carneCostita se feliaza. Se taie ceapa si se caleste in ulei pana ce devine lucioasa, se adauga boiaua si pasta de ardei impreuna cu costita si se caleste pana cand isi schimba culoarea carnea peste...Citeste continuarea
Pastrama cu sos la slow cooker...
Postat de: panacris in Slow CookerCeapa și ardeiul se curăță și se taie grosier. Pastrama se prăjește înainte în tigaie sau la grătar. După ce e semi gătită/prăjită, se taie bucățele potrivite. In...Citeste continuarea
Papricas de pui la slow cooker...
Postat de: gurita_ta2005 in Slow CookerAripile de pui le-am taiat in doua, le-am clatit bine si le-am pus in vasul slow cookerului Crock-Pot . Punem condimentele, stropim cu ulei de masline, apa cat sa acopere, adaugam si ceapa...Citeste continuarea
Pulpe de pui cu legume la slow...
Postat de: Constelatialeu in PuiMai intai bagam in priza slow cookerul Crock-Pot , adaugam uleiul in vasul crock-ului si setam functia high, lasam sa se incinga uleiul cat timp noi curatam legumele si le taiem. Spalam bine...Citeste continuarea
Pulpa de curcan la slow cooker...
Postat de: MotanLaOale in Slow CookerPulpa se curata, se spala si se sterge. Se presara cu condimente si se maseaza. Se curata ceapa, cartofii, ardeii, morcovul si se taie bucati potrivite. In vasul slow cookerului...Citeste continuarea
Paste Halloween cu bacon si pesto
Postat de: claudiaO in PastePunem apa la fiert intr-o oala mare. Cand clocoteste, punem sarea si pastele. Fierbem cca 7-8 minute - dupa cum le vrem de fierte. Punem la perpelit intr-o tigaie baconul cu 2 catei zdrobiti....Citeste continuarea
Piept de curcan in sos cremos de...
Postat de: diaconta in MulticookingPentru început se conecteaza aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent. In vasul aparatului se pun cele doua linguri de ulei. Se apasa tasta...Citeste continuarea
Piure de naut cu sos de ceapa
Postat de: ancutsa in Mancaruri de legumeSe spală năutul în mai multe ape, se pune într-un castron mai înalt, se toarnă peste el 500 ml apă și se lasă la hidratat peste noapte. A doua zi, se scurge...Citeste continuarea
Placinta cu carne si ciuperci si...
Postat de: ancutsa in PorcPentru aluat: se dizolvă drojdia în apă călduță, se adaugă uleiul, sare și făină cât cuprinde (aprox 630 g), până se obține un aluat pufos, dar bun...Citeste continuarea
Prune marinate
Postat de: panacris in ConservePrunele se spală si se taie în jumătăți și li se scot sâmburii. Usturoiul se curăță și se taie fiecare cățel, dacă e mai mare în două. Se umple fiecare...Citeste continuarea
Piperchi targasiti mancare...
Postat de: Bucataras in Mancaruri de legumeCum se prepara Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosii Spala gogosarii si curata-i de cotor si seminte, apoi taie-i in bucati mari. Topeste untul intr-o tigaie si...Citeste continuarea
Piept de pui invelit in cascaval,...
Postat de: RODIMUR in PuiMai întâi se pregătesc cartofii. Fie se curăță, se spală și se fierb în apă cu puțină sare, fie se fierb în coajă, se taie rondele (după ce se răcesc puțin și...Citeste continuarea
Pere la cuptor umplute cu branza...
Postat de: ctlina in Aperitive / GarnituriIncalziti cuptorul la 180°C. Curatati perele, taiati-le in 2 si scoateti cotorul cu samburi din mijlocul lor. Amestecati branza Roquefort cu nucile curatate si maruntite. Umpleti 2...Citeste continuarea
Pulled pork la Multicooker Crock...
Postat de: mitinita in MulticookingCarnea de porc se taie in patru bucati de marime egala. Zaharul brun, sarea, boiaua dulce si afumata, pudra de usturoi si chimenul se amesteca. Bucatile de carne se dau prin amestecul de...Citeste continuarea
Piept de porc fiert in bere
Postat de: oanapl in PorcTai pieptul de porc în două și pui bucățile de carne într-o oală încăpătoare. Pui foile de dafin, cimbrul și boabele de piper în oală, urmate de...Citeste continuarea
Piept de curcan in sos de mustar
Postat de: mirela0911 in CurcanSe spala bucata de carne, apoi se sterge de apa cu prosoape absorbante. Se lasa deoparte. Intr-un bol se pune uleiul, sarea, piperul, boiaua si rozmarinul. Se amesteca, apoi se adauga mustarul....Citeste continuarea
Placinta cu carne
Postat de: lucy2002 in Mancaruri cu carnePeste carnea tocata adaugam: ceapa tocata, jumatate din smantana, sare, boia de ardei dulce, piper, marar si amestecam totul bine. Luam cate doua foi de placinta din pachet, cu atentie sa nu se...Citeste continuarea
Piept de rata cu mazare verde
Postat de: mihaelar63 in RataPieptul de rata se trece prin jet de apa rece si apoi se tamponeaza cu servet de hartie sa fie absorbita umiditatea. Condimentati carnea cu sare si piper pe ambele parti....Citeste continuarea
Peste la tigaie, cu garnitura de...
Postat de: ancutsa in PesteMai întâi se pregătesc cartofii, pentru că iau mai mult timp. Aceștia se curăță, se spală, se feliază în jumătăți și se așază într-o tavă cu un...Citeste continuarea
Pulpa de miel in crusta de sare
Postat de: Constelatialeu in OaieAm scos pulpa de miel din congelator si am lasat-o sa se dezghete. Apoi am curatat usturoi si am intepat pulpa de miel, cu varful unui cutit, pe toata suprafata si am infipt cateii de usturoi....Citeste continuarea
Pui crispy, cu piure cremos de cartofi
Postat de: RODIMUR in PuiPieptul de pui se spală, se scurge bine de apă, se fasonează și se taie apoi fâșii, nu mai groase de 1 cm. Se mixează ouăle cu toate condimentele care sunt pe plac (sare, piper,...Citeste continuarea
Piept de pui cu crusta de cipsuri
Postat de: MotanLaOale in PuiPieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite. Se pun in marinada, se amesteca bine, se acopera si se tin la frigider o ora. Intr-o farfurie se pun 100g faina. In...Citeste continuarea
Prajitura cu mure, crema de iaurt...
Postat de: lucy2002 in DulciuriSeparam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam pe rand zaharul + zaharul vanilinat, vom obtine o spuma tare lucioasa ca la beazea. Adaugam...Citeste continuarea
Painici umplute cu carne tocata de...
Postat de: Pungasa_Rogue in PiineSe pune carnea intr-o tigaie impreuna cu uleiul, putina sare si putin piper proaspat macinat. Se inabuse, acoperind tigaia cu un capac. Se adauga vinul, cepele (curatate de foi, spalate si...Citeste continuarea
Piept de curcan la cuptor reteta...
Postat de: mirela0911 in CurcanCum se prepara Piept de curcan la cuptor reteta sanatoasa si gustoasa Se spala bine bucata de carne, apoi se lasa sa se scurga de apa. Se sterge cu prosoape de hartie pentru a indeparta...Citeste continuarea
Piept de pui pe gratar, cu gem de...
Postat de: ancutsa in PuiSe desfac piepții de pui și se bat ușor cu ciocănelul de șnițele, pentru a le mări suprafața de lucru. Se ung cu mirodenii după plac (eu am ales sare, boia dulce, oregano și...Citeste continuarea
Placinta cu peste, legume si piure
Postat de: rocsi_1612 in PestePiureul: Curatati cartofii, ii puneti la fiert in apa cu sare. Cand sunt bine patrunsi, ii scurgeti de apa. Pasati cartofii, adaugati smantana, apoi unt, atat cat este necesar. Gustati daca mai...Citeste continuarea
Porc Masala
Postat de: ctlina in PorcCuratati ceapa si usturoiul. Tocati marunt ceapa, usturoiul si ghimbirul. Puneti o oala cu apa la fiert si fierbeti carnea de porc 3 minute. Aruncati apa si clatiti rapid carnea sub jet...Citeste continuarea