A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pizza Magna

Postat de: vasimur in Pizza

Preparare aluat: Facem un aluat elastic, potrivit de moale și nelipicios din: făină, zahăr, sare, drojdie și apă caldă. După o scurtă frământare adăugăm uleiul,...Citeste continuarea

Pui in aluat de bere

Postat de: mihaelar63 in Pui

Se bat ouale spuma si se amesteca cu bere si putina sare . Adaugati pe rand faina alba si omogenizati . Alegeti carnea de pui de pe oase . Nu o maruntiti .Pe cat...Citeste continuarea

Paine impanata la cuptor

Postat de: sufletista in Piine

Branza o dam prin razatoare mica,cu mainele umede am format bilute din branza l'ortolan. Cateii de usutroi i-am dat prin razatoarea mica si am amestecat cu rozmarin rupt bucati. Painea o...Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu carnaciori,...

Postat de: mihaelar63 in Pui

Spalati carnea si o stergeti de apa. Pregatiti ingredientele pentru umplere. Feliati in baghete ardeiul si cascavalul. Introduceti in fiecare bucata de carne...Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu mozzarella,...

Postat de: ancutsa in Pui

  Se desfac piepții de pui, pentru a le mări suprafața de lucru. Se creează un buzunar, care se umple cu mozzarella, eu am pus câte o felie la fiecare. Se ung piepții cu ulei,...Citeste continuarea

Paine cu secara si graham

Postat de: mihaelar63 in Piine

Pentru framntarea aluatului folosesc masina de paine Tefal . Pregatiti si cantariti fainurile si apa . Faina se poate pune intrun bol mare si se rasfira cu ajutorul unui tel...Citeste continuarea

Paine integrala

Postat de: sufletista in Piine

Intr-un bol cernem faina integrala cu alba, adaugam zaharul, sarea si amestecam bine. Facem o adancitura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putin lapte,untul topit si racit,treptat lapte...Citeste continuarea

Pui la vas roman II

Postat de: violeta30 in Pui

Se spala puiul, se "ciugulesc" resturile de pene, se scoate acel punct de grasime de la tartita, se taie "pintenii" de la aripi, inclusiv varfurile de la aripi, dar si...Citeste continuarea

Pizza cu ton si porumb

Postat de: mirela0911 in Pizza

Intr-un bol se pun toate ingredientele si se amesteca bine. Se framanta pana se obtine un aluat omogen. Se acopera vasul cu un prosop de bucatarie si se lasa sa dospeasca 30 de minute. Intre...Citeste continuarea

Paste alfabet cu carne tocata -...

Postat de: ladydi in Paste

Fierbem pastele in apa cu sare si un pic de ulei conform instructiunilor de pe pachet. Intre timp tocam ceapa, curatam si pisam usturoiul. Cand sunt fierte pastele, le clatim cu apa rece si le...Citeste continuarea

Pui Tikka Masala

Postat de: licurici_lra in Pui

Condimentele se amesteca cu iaurtul grecesc, apoi cu pieptul de pui (taiat cubulete) si se lasa la marinat cateva ore. Pieptul de pui, inclusiv sosul in care a fost marinat, se prajeste in...Citeste continuarea

Paste cu rosii

Postat de: caroline in Paste

Rosiile le spalam si le taiem pe jumatate.  Punem o tigaie cu putin ulei de masline si calim usturoiul curatat. Dupa 1-2 minute, adaugam rosiile si lasam la foc iute pentru 10...Citeste continuarea

Paste trofie cu scoici

Postat de: caroline in Paste

Eu am folosit scoici deja curatate. In cazul in care aveti scoici ce trebuiesc curatate, procedati astfel: puneti scoicile sub un jet de apa rece si curatati cu un burete de sarma. Apoi cu o...Citeste continuarea

Paine la tava

Postat de: lucy2002 in Piine

Se cerne faina intr-un bol mare. Laptele caldut se amesteca cu zaharul si drojdia, dupa ce s-a dizolvat se toarna peste faina facand o gropita la mijloc si incepem a framanta. Adaugam oul batut...Citeste continuarea

Paste carbonara

Postat de: sufletista in Paste

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe pachet, la 1 l de apa apa adaugam 1 lingurita sare si cand incepe sa fiarba, adaugam pastele. Intre timp pregatim sosul. Intr-o cratita mai...Citeste continuarea

Pasta de ton

Postat de: sufletista in Peste

Pestele il scurgem bine de ulei intr-o sita. Intr-un bol adaugam maioneza, adaugam pestele, ceapa(care o dam prin razatoare,pusa in apa 10 min si stoarsa bine de apa). Cu ajutorul unui...Citeste continuarea

Paste cu creveti in sos alb si vin

Postat de: trifadalia in Penne

Pentru inceput se pune apa  cu sare la fiert, iar cand apa clocoteste se pun pastele si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. In tre timp ne pregatin sosul astfel:Crevetii se...Citeste continuarea

Pate de somon

Postat de: Bunica in Somon

Pentru inceput tapetam doua tavi de iena cu folie alimentara. Tocam mararul si patrunjelul marunt. Pe fundul fiecarei tavi punem felii de somon pe un singur strat cat sa acopere tot fundul...Citeste continuarea

Pasta de curcan si ciuperci

Postat de: ladydi in Salate

Punem carnea de curcan la fiert in apa cu sare.Cand este fiarta, o scurgem de apa si o lasam sa se raceasca. Spalam ciupercile, incingem putin ulei intr-o tigaie si adaugam ciupercile. Lasam...Citeste continuarea

Piftie de pui si curcan

Postat de: lucy2002 in Mancaruri cu carne

Spalam bine carnea. Adaugam apa rece peste carne cu trei degete mai mult si o punem la fiert la foc rapid. Cand incepe sa fiarba si avem spuma o indepartam din cand in cand. Adaugam legumele si...Citeste continuarea

Pizarai sau pitarai sau colacei de...

Postat de: ioana_lupu in Piine

Intr-un castron se pun aprox 500 g faina, se face o groapa si se pune aici drojdia amestecata cu apa calduta si cu zaharul. Se lasa la dospit la loc cald, pana face bule deasupra (15-20 min). Dupa...Citeste continuarea

Placinta cu carne de porc

Postat de: oanapl in Porc

Carnea de porc se taie bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. Caşcavalul se rade pe răzătoarea mare. Ceapa se toacă mărunt şi ardeiul se taie cubulețe. Ceapa se...Citeste continuarea

Platou festiv, pentru revelion

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Mai întâi am spălat legumele și foile de salată. Am fiert ouăle pentru umplut și am pregătit roșiile cherry pentru umplut. Am făcut salata boeuf și umpluturile pentru...Citeste continuarea

Paine cu secara, mac si susan

Postat de: mihaelar63 in Piine

 Ingredientele se pregatesc si se cantaresc . Apa nu trebuie sa fie rece ,dezmortita as zice . Se introduc ingredientele in cuva masinii de paine in ordinea enumerata . Mai putin...Citeste continuarea

Pui cu salvie si lamaie, papardelle...

Postat de: mihaelar63 in Pui

Puiul se curata bine si se spala . Se pune la prajit in uleiul incins amestecat cu unt si cateii de usturoi . Deasupra se presara salvia sfarmata si cimbrul maruntit . Sarati si...Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu cabanos si...

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Pieptul de pui se spala si se usuca de excesul de apa cu ajutorul servetelor .  Gogosarul marinat se scoate din borcan si se scurge de zeama . Alegeti un cabanos uscat si subtire pe...Citeste continuarea

Parjoale din file de salau

Postat de: violeta30 in Peste

Spălăm fileul și îl tamponăm bine ca să nu rămână apă. Porționăm peștele în cuburi și îl tocăm la robot. Ulterior amestecăm toate ingredientele (ceapa,...Citeste continuarea

Piept de rata

Postat de: Dea_Dea in Rata

Incingem cuptorul la 180 de grade C. Pieptul de rata se foloseste la temperature camerei, se sterge bine cu prosop de hartie. Cu un cutit foarte bine ascutit crestam pielea, dar avand grija sa...Citeste continuarea

Piftii (racituri) cu carne de pui

Postat de: autodiag in Pui

Carnea se curata, se spala si se pune in oala sub presiune cu apa si sarea. Se curata morcovul si cepele, se spala si se pun peste carne. Se pune oala la foc mic pentru circa o ora. Se...Citeste continuarea

Paste cu piept de pui in sos chilli...

Postat de: mirela0911 in Paste

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Pipetul de pui se spala bine si se taie fasiute mici. Se pun la foc in cratita cu ulei incins. Se amesteca pana se...Citeste continuarea

Pateuri cu ciuperci

Postat de: Marius_biker in Aperitive / Garnituri

Ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga mixul de ciuperci. Se gateste cateva minute, apoi se pune pasta de rosii, parmezanul, sare si piper. Aluatul de intinde si se taie in 4. Pe fiecare...Citeste continuarea

Piept de purcel afumat cu fasole verde

Postat de: mihaelar63 in Porc

Pieptul de porc se portioneaza si se pune la fiert . Fasolea verde se curata se rupe/taie  bucati mai mici . Ceapa se curata si se taie marunt . Se scot bucatile...Citeste continuarea

Paste cu praz

Postat de: caroline in Paste

Incepem prin a pune apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe pachet amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa...Citeste continuarea

Paine cu trei seminte

Postat de: mihaelar63 in Piine

 Setati masina de paine pentru greutatea aleasa , adica , acum 1.5 kg. Setati gradul de rumenire al crustei . Eu am pus maxim . Turnati ingredientele in cuva in ordinea...Citeste continuarea

Pizza de post, cu ciupercute intregi

Postat de: RODIMUR in Pizza

Se face mai întâi aluatul din: făină, drojdie, zahăr, sare și apă caldă. După încorporarea acestor ingrediente se adaugă o lingură de ulei de floarea soarelui și se mai...Citeste continuarea

Pate din macrou afumat

Postat de: violeta30 in Peste

Scoatem oasele din pește și punem carnea de pește în vasul de blender peste care vom pune untul. Blenduim bine până devine o pastă cremoasă. Se servește pe felii de...Citeste continuarea

Prajitura cu gem si nuca - Reteta...

Postat de: RODIMUR in Prajituri

Cum se prepara Prajitura cu gem si nuca - Reteta delicioasa de post Pentru aluat se mixează margarina cu: zahărul tos, vanilia și sarea. Se adaugă zeama de lămâie, 100 grame de...Citeste continuarea

Pilaf cu ardei copti si ceapa verde

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Ardeii copți se scot din congelator cu o seară înainte, ca să se decongeleze natural. Se va folosi și lichidul lăsat de ardei, la decongelare. Se curăță ceapa verde, se spală, se...Citeste continuarea

Paste cu sos de legume si ceafa de...

Postat de: lucy2002 in Paste

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Calim ceapa in ulei pana devine translucida( nu o prajim). Adaugam putina sare si legumele  curatate, spalate si taiate cubulete(mai...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu lapte de cocos

Postat de: licurici_lra in Pui

Pulpele de pui se spala bine si se taie cubulete, apoi se dau cu sare si piper. Ceapa, tocata marunt, se caleste in putin ulei de cocos, apoi se adauga carnea. Se adauga cate putina apa, pentru...Citeste continuarea

Pui pe sticla cu cartofi si gutui,...

Postat de: VI in Pui

 Un pui cam de 2 kg, condimente: sare piper, boia dulce, iute, delikat, patrunjel, usturoi, ulei. Amestecam toate aceste ingrediente si ungem bine puiul pe toate partile, apoi il fixam pe o...Citeste continuarea

Pulpe crocante la cuptor

Postat de: lucy2002 in Pui

Pulpele se curata, se spala si se lasa sa se scurga apa din ele. Dupa ce s-au zvantat, se presara sare si piper. Intr-un castron amestecam mustarul cu uleiul ca la maioneza pana obtinem o pasta...Citeste continuarea

Pizza picanta de post, cu peste

Postat de: RODIMUR in Pizza

Mai întâi se face aluatul din: făină, sare, drojdie, zahăr și apă caldă. După ce se încorporează aceste ingrediente, se adaugă uleiul și se mai frământă...Citeste continuarea

Placinte Poale-n brau de post, cu...

Postat de: RODIMUR in Mancaruri de post

Se face un aluat potrivit de moale din: făină albă, sare, drojdie, zahăr, apă caldă și la urmă, ulei de floarea soarelui, pentru definitivarea aluatului, care trebuie să fie, în...Citeste continuarea

Piure de dovleac copt, congelat

Postat de: lucy2002 in Conserve

Dovleacul se spala, se sterge, se scot semintele cu ajutorul unei linguri, dupa care se  taie in bucati potrivite. Intr-o tava cu hartie de copt asezam bucatile de dovleac si dam tava la...Citeste continuarea

Penne rigati cu broccolini si sprot...

Postat de: mihaelar63 in Paste

Pastele se fierb in apa clopcotita  cu sare , respectand instructiunile de pe ambalaj. Scurgeti pastele intr-o strecuratoare si le clatiti cu apa rece. Broccolini se pun...Citeste continuarea

Pasta de ardei kapia

Postat de: sufletista in Conserve

Ardeii ii curatam de cotoare si seminte, ii spalam si ii dam prin masina de tocata sau robot de bucatarie. Pasta obtinuta o punem intr-un ceaun in care am incalzit uleiul inainte. Adaugam...Citeste continuarea

Paine in ou imbunatatita, la cuptor

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Se bat oule spuma impreuna cu sare, pudra de turmeric, piper si chilli. Feliati salamul. Taiati cubulete cascavalul. Se taie ceapa rosie rondele si rosiile se feliaza....Citeste continuarea

Pastrav curcubeu picant -crocant

Postat de: mihaelar63 in Pastrav

Pastravii se curata de solzi si intestine. Se spala bine. Facand doua incizi pe interior la capete se poate scaote sirea spinarii . Asta doar daca doriti . Se sareaza...Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii si carnati

Postat de: sufletista in Paste

Intr-o oala punem apa cu sare si cand incepe sa fiarba, adaugam pastele sa fiarba cca 5 min. Prajim carnati taiati bucati, in cratita in care vom face pastele. Adaugam ceapa tocata marunt,...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]