A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de fasole cu ciolan la slow...

Postat de: gurita_ta2005 in Slow Cooker

Fasolea se curata, se spala si se lasa la inmuiat in apa peste noapte. In vasul aparatului punem ciolanul si fasolea, acoperim cu apa, setam aparatul slow cooker Crock Pot pe functia high...Citeste continuarea

Cartofi si mere gratinate la slow...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Se pornește aparatul minunat de gătit slow cooker Crock Pot , în cazul meu pe programul Low, 30 de minute pentru ca vasul să se încingă. Cartofii, merele și ceapa se...Citeste continuarea

Carne de pui cu legume la slow...

Postat de: mirela0911 in Slow Cooker

Avantajul la acest aparat este ca il pui la treaba si pe urma poti face orice altceva, asa cum am procedat si eu. Carnea se spala si se portioneaza. Se lasa sa se scurga de apa. Ceapa se...Citeste continuarea

Castraveti bulgaresti

Postat de: MotanLaOale in Muraturi

Din aceasta cantitate rezulta 26-28 borcane de 800ml. Mie mi-au iesit 27. Castravetii se spala. Ceapa se curata si se taie felii de 5-6 milimetri. Hreanul se curata si se taie la lungime...Citeste continuarea

Ciorba de mazare, cu carnati...

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Mazărea se scoate din timp de la congelator, ca să se decongeleze natural.  Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală, se taie și se pun la fiert cu 3...Citeste continuarea

Ceafa de porc gatita la slow cooker...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Ceafa de porc se asezonează de sare, piper, cimbru și boia, apoi se așază în picioare :D, în vasul aparatului slow cooker Crock Pot .  Ceapa roșie și ardeiul kapia se...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu carnat afumat...

Postat de: katty in Slow Cooker

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in bucatele mai mici. Punem cartofii in vasul aparatului slow cooker Crock Pot si turnam apa cat sa depaseasca cartofii  cu 2 degete. Pornim aparatul...Citeste continuarea

Ciorba cu broccoli si smantana

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjelul, țelina) și cartofii, se spală, se porționează și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se culege și...Citeste continuarea

Cartofi mov, morcovi, ardei kapia...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Inițial cartofii mov se fierb în coajă pe modulul High, cca. 3 ore, asezonați cu sare de mare și cca. 1000 ml apă rece. Apoi se scot se lasă la răcit, cca. 60 minute sau cel mai...Citeste continuarea

Chifle impletite

Postat de: RODIMUR in Piine

Făina cernută se pune în vasul de frământat și se face în mijlocul ei o adâncitură în care se pun: drojdia mărunțită, oul și zahărul. Sarea se presară pe...Citeste continuarea

Cartofi cu coaste de porc aromate...

Postat de: trifadalia in Porc

 Se spala si se portioneaza costitele de porc individual. Intr-un castron se pun costitele, iar intr-un bol se amesteca: jumatate de capatana de usturoi care se rade pe razatoarea mica...Citeste continuarea

Crap de Dunare la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Crap / Caras

Am curatat pestele de solzi, i-am scos intestinele, l-am taiat rondele si l-am spalat bine, apoi l-am lasat sa se scurga de apa. Am tregatit un sos din mustar, ulei, zeama de lamaie, sare si...Citeste continuarea

Chiftele din carne de porc, la cuptor

Postat de: RODIMUR in Porc

Carnea se spală, se scurge bine de apă, se fasonează, se taie bucățele și se toacă mărunt. Se curăță ceapa, se spală și se călește ușor în ulei suficient și la foc mic,...Citeste continuarea

Currywurst (Germania)

Postat de: ctlina in Mancaruri cu carne

Amestecati sosul de rosii cu mustarul,  otetul, bulionul, zaharul, sare si piper. Colorati ceapa curatata si tocata in uleiul incins cu carnatii taiati bucati.  . Varsati...Citeste continuarea

Crumble cu prune si fulgi de ovaz...

Postat de: katty in Slow Cooker

Spalam prunele, le scoatem samburii si le taiem in sferturi. Ungem vasul aparatului slow cooker Crock Pot cu unt. Asezam prunele, iar deasupra presaram 2 linguri zahar pudra cu aroma de...Citeste continuarea

Castraveti in otet (2020)

Postat de: ancutsa in Muraturi

    Pui într-un vas (ibric mai mare sau oală) oțetul, mirodeniile, zahărul, apa și sarea și lași să fiarbă aprox 10 minute. Tai morcovul rondele. Așezi...Citeste continuarea

Chiftele din carne de porc, in...

Postat de: RODIMUR in Porc

Cartofii se spală, se fierb ”în coajă” pe jumătate și apoi se lasă să se răcorească. Pentru chiftele, se curăță ceapa, se taie mărunt și se călește ușor...Citeste continuarea

Ciorba de legume, cu varza acra

Postat de: vasimur in Ciorbe

Varza murată o tăiem fideluțe sau o tocăm mărunt, cum ne place.  Curățăm ceapa, usturoiul, cartofii, morcovul, pătrunjelul și țelina și le spălăm bine. Spălăm și roșiile...Citeste continuarea

Castraveti picanti pentru burgeri

Postat de: Ksenya in Conserve

  Castravetii se spala si se taie felii, daca vreti sa-i dati un aspect mai interesant ca mine, folositi decojitorul special. Se adauga intr-un lighean incapator. Ceapa se taie...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: oanapl in Ciorbe

Legumele se curăță, se spală și se pun întregi la fiert în apă rece cu sare și foile de dafin. Se adaugă la fiert pieptul de pui tăiat fâșii. Când legumele...Citeste continuarea

Chili cu carne rapid

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Incalziti cuptorul la 180°C. Tocati marunt ceapa si usturoiul. Intr-o cocota sau tigaie adanca reveniti ceapa si usturoiul in untul incalzit. Puneti carnea tocata si reveniti timp de 10...Citeste continuarea

Cassoulet cu fasole, carnati si...

Postat de: cristeena20 in Mancaruri cu carne

Hidratam fasolea de cu seara in apa, iar a doua zi o fierbem cu sare, piper si dafin; eu am fiert-o in cucta (oala cu presiune) cca. 10 -15 minute.  Intr-o cratita (eu am facut in vas de...Citeste continuarea

Ciorba de somn la ceaun

Postat de: panacris in Peste

Peștele se eviscerează, se curăță și se porționează. Legumele se curăță și se toacă grosier. Ceaunul se încinge, se adaugă uleiul, legumele tocate cca. 1000 ml apă și...Citeste continuarea

Curry de ciuperci cu lapte de cocos

Postat de: Bucataras in Mancaruri de post

Spala, curata ciupercile si usuca-le cu un prosop de hartie.  Pune in tigaie uleiul la incins si adauga ghimbirul si usturoiul tocate marunt si ceapa taiata pestisor. Amesteca, lasa sa se...Citeste continuarea

Ceapa umpluta cu carne de pui,...

Postat de: panacris in Pui

Pieptul de pui se curăță, taie fâșii, apoi se condimentează de sare, piper, boia, ulei de măsline și se prăjește la foc iute, cât să se rumenească, apoi se lasă la răcit....Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu zucchini,...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

 Legumele se curata si se spala . Caliti usor in ulei ceapa si morcovul , tocate marunt . Adugati 2 l apa si puneti la fiert cuburile de cartof si rosia taiata marunt ....Citeste continuarea

Cordon bleu din piept de pui

Postat de: panacris in Pui

Pieptul de pui se tranșează, adică se taie pe din două, pe lung, apoi se bate ușor, să se aplatizeze. Astfel se obțin 8 bucăți de file din piept de pui. Pe fiecare felie se așează...Citeste continuarea

Cartofi cu piept de pui in sos de...

Postat de: mirela0911 in Pui

Mai intai se pun cartofii la fiert in coaja. Dupa ce se racesc, se curata si se taie in cuburi. Intr-o cratita se pune untul la topit. Se taie pieptul de pui in fasiute mici. Se pune la calit...Citeste continuarea

Crema de ciocolata alba, cu...

Postat de: RODIMUR in Dulciuri

Ciocolata albă se mărunțește și se topește la bain-marie. Când este gata, se ia de pe sursa de căldură și se lasă să se mai răcorească puțin. Între timp se mixează...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca cu piept de pui

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Dimineata pe racoare am cules legumele, mai putin ceapa , aia deja e culeasa de vreo 3 saptamani, le-am curatat si le-am taiat, ceapa taiata marunt, ardeiul, morcovul si pastarnacul cubulete mici...Citeste continuarea

Chifle aperitiv cu mozzarella

Postat de: RODIMUR in Piine

Se pune făina albă în vasul de frământat și se face în mijloc o adâncitură în care se pune: drojdia proaspătă fărâmițată, zahărul și oul. Sarea se...Citeste continuarea

Crema aperitiv/ Gaspacho de sfecla...

Postat de: ctlina in Mancaruri de legume

Taiati bucati sfecla rosie fiarta si curatata. Mixati sfecla cu branza de capra, branza de vaci, sare, piper, cateva foi de busuioc si crema de otet. Verificati de sare si piper. Varsati...Citeste continuarea

Compot de mere cu menta

Postat de: cristinutanicolita in Sirop / Compot

Merele se spala, se curata de cotor și se taie.  Intr-o craticioara se pune apa sa fiarbă împreună cu zaharul și menta. După ce clocotește se adaugă merele și se fierb la foc...Citeste continuarea

Chiftelute fifty-fifty

Postat de: mihaelar63 in Pui

 Curatati, spalati si tocati marunt ceapa si verdeturile. Painea se pune la inmuiat in lapte , apoi se stoarce . Reteta prevede paine si verdeturi in cantitate egala cu carnea ....Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei

Postat de: Ksenya in Mancaruri de legume

Dovleceii ii spalam si-i dam pe razatoarea mare, adaugam sare si-i amestecam, lasam 5-6 minute. Eliminam zeama pe care au lasat - o cu ajutorul unei site sau folosind mainile si storcand bine....Citeste continuarea

Crema de mascarpone cu frisca,...

Postat de: RODIMUR in Dulciuri

Mai întâi se face frișca, din smântână grasă, naturală, ținută anterior la rece. Se mixează smântâna cu un praf de sare, după care se adaugă treptat...Citeste continuarea

Crap la cuptor pe pat de cartofi

Postat de: katty in Crap / Caras

Spalam pestele, il scurgem si il presaram cu sare. Il lasam deoparte 10 minute. Curatam cartofii si ii taiem rondele. Intr-o tava punem 1 lingura de ulei si asezam rondelele de cartofi pe...Citeste continuarea

Cotlete de porc cu sos mustar

Postat de: ctlina in Porc

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Amestecati mustarul cu smantana, puneti sare si piper. Dati cotletele prin faina. Reveniti-le in uleiul cald pe ambele parti. Adaugati...Citeste continuarea

Chiftelute in aluat, la cuptor

Postat de: RODIMUR in Porc

Mai întâi se face aluatul, ca acela de pâine, din: făină, sare, drojdie, zahăr tos, 1 ou și lapte cald. Laptele cald este adăugat puțin câte puțin, mai...Citeste continuarea

Cartofi noi in unt

Postat de: abetina in Mancaruri de legume

Se toaca ceapa si usturoiul si se pun la prajit in unt. Se lasa pret de cinci minute la prajit dupa care se adauga cartofii si pret de cateva minute se lasa sa fiarba doar in unt. Se tot amesteca...Citeste continuarea

Copanele de pui la cuptor

Postat de: ctlina in Pui

Curatati si tocati ceapa si usturoiul. Spalati carnea si puneti-o pe o hartie de copt in centru. Puneti hartia intr-un vas pentru cuptor. Puneti sare, piper peste carne , ceapa si...Citeste continuarea

Ciorba de legume, cu suc de rosii...

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se adună și se aruncă. Se...Citeste continuarea

Ciorba de fasole uscata alba, cu...

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Fasolea uscată trebuie aleasă, spălată și pusă la înmuiat, cu apă clocotită, cu câteva ore înainte de prepararea ciorbei. După ce fasolea s-a înmuiat și apa...Citeste continuarea

Ciorba de rosii cu orez

Postat de: katty in Ciorbe

Curatam legumele, in afara de rosii, le spalam si le tocam cubulete marunte. In uleiul incins punem pe rand legumele, mai intai morcovul, apoi ceapa, telina si ardeiul gras. Amestecam usor din...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu iaurt

Postat de: katty in Ciorbe

Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa marunt, morcovul si telina cubulete mici, ardeiul gas cubulete mici, cartoful cuburi mai mari. Intr-o oala punem la fiert in apa cat sa le acopere legumele,...Citeste continuarea

Compot de cirese galbene cu lamaie...

Postat de: katty in Sirop / Compot

Spalam bine ciresele si le rupem coditele, apoi le scurgem intr-o sita. Spalam borcanele si le sterilizam, impreuna cu capacele. Scoatem borcanele si le lasam sa se raceasca. Umplem 3/4...Citeste continuarea

Ciorba de loboda cu cartofi si...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Cartofii noi se curata si se taie cubulete. Ceapa , usturoiul si ardeiul se maruntesc . Sotati usor in ulei ceapa , usturoiul si ardeiul . Adugati si cartofii si lasati...Citeste continuarea

Cuscus cu carne de porc la cuptor

Postat de: Meea in Mancaruri cu carne

 Cuscus: Tocăm cepele și le punem la călit în puțin ulei. Adăugăm apoi cușcușul și îl lăsăm la prăjit 2-3 minute, amestecând des. Turnăm apa, punem...Citeste continuarea

Cereale de casa cu lapte

Postat de: Meea in Mancare copii

      Topim untul apoi adăugăm zahărul și amestecăm puțin. Punem oul, sarea și vanilia. Adăugăm apoi făina, praful de copt și ciocolata tocată. Vom obține un aluat...Citeste continuarea

Ciorba pe pui cu fasole fideluta si...

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Mai intai mi-am pregatit toate ingredientele, am fost in gradina si am luat ceapa verde, fasolea fideluta, dovleceii si mararul. Amestecul de morcov, pastarnac si ardei l-am pus in apa rece sa mai...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]