A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Bagheta cu rucola pt micul dejun

Postat de: simona72 in Sandvisuri

Bagheta o impratim in trei s-au patru bucati, depinde cit este de mare. Taiem fiecare bucata pe verticala, dar nu de tot, scoatem miezul, il faramitam si-l punem intr-un castronel. Adaugam untul...Citeste continuarea

Budinca aperitiv cu dovlecei si branza

Postat de: marianascarlat in Aperitive / Garnituri

Dovleceii spalati si curatati de coaja se rad pe razatoarea mare intr-un castron incapator. Se adauga in castron branza, orezul spalat, usturoiul pisat, coriandru, piperul, untul la temperatura...Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu ciuperci

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,cat sa intre furculita in ei Ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca, Ii curatam de coaja si...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un ibric adaugam untul taiat cubulete si ciocolata rupta,punem pe foc pana se topeste amestecand continuu,luam de pe foc si lasam sa se raceasca, Intr-un vas amestecam faina cu...Citeste continuarea

Briose cu dulceata de piersici

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Intr-un vas amestecam ingredientele uscate(faina,zaharul,praful de copt) Intr-un vas mixam iaurtul si untul topit si racit,ouale,adaugam amestecul de faina si esenta de vanilie si omogenizam cu...Citeste continuarea

Briose cu pui Dukan

Postat de: carla27carla in Pui

Carnea se taie cubulete mici.Se bate albusul spuma,se adauga galbenusurile,apoi in ploaie taratele de ovaz,cele de grau,1 lingura de amidon,iaurtul,carnea de pui ,praful de...Citeste continuarea

Bulete de caşcaval şi brânză

Postat de: Emacristina in Aperitive / Garnituri

Intr-un vas incapator punem branza, cascavalul ras si 2 oua. Adaugam sare si piper in functie de gusturi si apoi amestecam bine ingredientele pana cand obtinem o compozitie omogena....Citeste continuarea

Briose cu piersica

Postat de: caroline in Prajituri

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma.Separat galbenusurile se amesteca bine cu zaharul. Se amesteca galbenusurile impreuna cu albusurile batute spuma. Amestecam...Citeste continuarea

Bruschete

Postat de: sufletista in Aperitive / Garnituri

Feliile de paine se prajesc in tigaie sau in prajitorul de paine,pe ambele parti, Se unge felia de paine cu maioneza amestecata cu 1 catel de usturoi pisat, Se adauga rosiile tocate...Citeste continuarea

Briose cu salam

Postat de: Giorgia_gio in Aperitive / Garnituri

Amestecam ouale cu branza rasa,adaugam smantana,laptele si salamul taiat cubulete si amestecam bine,adaugam si faina amestecata cu praful de copt si omogenizam bine.Punem compozitia in formele pt...Citeste continuarea

Branza de capra pane

Postat de: Dea_Dea in Aperitive / Garnituri

Branza de capra se feliaza baghetele. Oul se bate cu furculita. Pesmetul se pune in farfurie. Se trece branza prin ou , apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins. Citeste continuarea

Briose cu capsuni

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Intr-un vas amestecam faina,malai,zahar,praf de copt. In alt vas mixam oul cu un praf de sare,adaugam treptat uleiul si laptele,adaugam amestecul de faina si amestecam cu o lingura cu miscari...Citeste continuarea

Budinca la pahar cu visine

Postat de: antici_gabytza in Dulciuri

Punem laptele la fiert cu lingura de unt, dar din lapte scoatem un pahar care il amestecam cu plicul de budinca si zaharul. Dupa ce a fiert laptele adaugam paharul cu budinca si punem din nou la...Citeste continuarea

Budinca la pahar cu zmeura

Postat de: antici_gabytza in Dulciuri

Punem 500 ml lapte la fiert.Restul de lapte il amestecam cu budinca si zaharul.Rasturnam paharul peste laptele fiert si il mai lasam pe foc pana se ingroasa crema.Lasam sa se raceasca. Pregatim...Citeste continuarea

Bulete de cascaval si branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Cascavalul se rade impreuna cu branza intr-un vas mare. Ouale se bat cu berea si se toarna peste branza si cascaval. se adauga, faina, pesmetul, piperul. Se formeaza buletele si se dau prin...Citeste continuarea

Budinca Yorkshire cu chiftelute

Postat de: mena29 in Mancaruri cu carne

Prima data mi-am pregatit chiftelele: am amestecat carnea tocata cu ceapa taiata marunt,usturoiul zdrobit,patrunjelul tocat,sare si piper dupa gust.Am format chiftelele si le-am lasat sa astepte...Citeste continuarea

Briose cu visine

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, cantitatea de zahar se imparte in doua. Batem albusurile spuma, adaugam jumatate din canttatea de zahar si praful de sare. In alt bol frecam galbenusurile cu...Citeste continuarea

Biscuiti nasturei

Postat de: bylaura in Prajituri

 Margarina, la temperatura camerei, se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat pana acesta se topeste, apoi se adauga oul si faina  amestecate cu praful de copt.  Se framanta bine...Citeste continuarea

Beef Stroganoff

Postat de: gabrielacuisine in Spaghete

Spalam carnea apoi o feliem foarte subtire perpendicular pe fibra cam de 4 mm. Intr-un wok sau tigaie teflonata topim putin untul si apoi adaugam ciupercile feliate, ceapa tocata marunt si...Citeste continuarea

Biscuiti

Postat de: Dya in Prajituri

Untul rece il amestecam cu faina, praful de copt si zaharul. Obtinem un aluat sfaramicios. Adaugam apoi restul de ingrediente, omogenizam si punem aluatul format la rece pentru o ora. Din...Citeste continuarea

Bruschete cu rosii si usturoi

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Incalzim cuptorul la temperatura medie. Asezam feliile de paine in tava (pe hartie de copt). Ungem feliile de paine cu ulei, condimentam si dam tava la cuptor pentru cca 7 min. pana cand...Citeste continuarea

Bezele cu cafea

Postat de: Alina26 in Dulciuri

1.Ingingem cuptorul.Se bat albusurile spuma.Se adauga zaharul amestecat cu cafeaua,cate o lingura si continuam sa batem. 2.Continuam sa batem pana cand se obtine o spuma foarte tare. 3.Punem...Citeste continuarea

Bruschette cu rosii

Postat de: aliliana in Aperitive / Garnituri

Rosiile ( din productia proprie 2013) se spala, se curata de nervuri, se taie cuburi. Se dau cu sare, piper, menta, un graunte usturoi tocat foarte marunt, ulei de masline. Feliile de paine se...Citeste continuarea

Briose cu migdale

Postat de: papabundetot in Prajituri

Se amesteca intr-un vas ouale,zaharul,vanilia,coaja de lamaie si untul pana cand se topeste zaharul,apoi adaugam treptat laptele si faina amestecata cu praful de copt, si omogenizam intreaga...Citeste continuarea

Briose cu budinca de ciocolata

Postat de: papabundetot in Prajituri

Se amesteca intr-un vas ouale,zaharul,vanilia,coaja de lamaie si uleiul pana cand se topeste zaharul,apoi adaugam treptat laptele si faina amestecata cu praful de copt, si omogenizam intreaga...Citeste continuarea

Bilute de post tavalite in cocos

Postat de: papabundetot in Dulciuri

In 2 vase diferite am pus nucile si curmalele in apa si le-am lasat acolo cam…7-8 ore sa se inmoaie. Spre seara cand s-au inmuiat ,am scurs apa si atat nucile cat si curmalele le-am bagat...Citeste continuarea

Briose cu pere,motate cu crema...

Postat de: papabundetot in Prajituri

Se amesteca ouale cu lapte,ulei,zahar pana se topeste zaharul si apoi adaugam ingredientele uscate ramase,faina amestecata cu praful de copt. si un praf de sare. La final am adaugat si 4 sferturi...Citeste continuarea

Bruschete cu avocado

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Taiem covrigii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu ulei de masline, condimentam si presaram busuiocul uscat. Dam tava la cuptor, la temperatura ridicata pana devin aurii....Citeste continuarea

Biscuiti cu aroma de cafea

Postat de: Geanina87 in Dulciuri

Incepem prin a mixa untul moale cu zaharul pana devine ca o crema. Dizolvam ness-ul in cele 4 lingurite de cafea si adaugam peste unt. Incorporam bine, dupa care punem faina si framantam un aluat...Citeste continuarea

Bulgarasi de cereale si seminte

Postat de: adnia in Dulciuri

Am amestecat intr-un bol toate ingredientele uscate (semintele, faina si musli), am adaugat zaharul, scortisoara, anasonul si praful de copt, apoi am adaugat apa si am amestecat foarte bine totul...Citeste continuarea

Biscuiti cu vanilie

Postat de: papabundetot in Prajituri

Am amestecat untul cu zaharul pana s-au omogenizat,am adaugat oul,faina treptat si am amestecat,apoi am rasturnat aluatul pe masa unde l-am framantat ff putin. Am format o bila pe care am pus-o...Citeste continuarea

Briose cu palarioara de crema ricotta

Postat de: papabundetot in Prajituri

Se amesteca ouale cu lapte,ulei,zahar pana se topeste zaharul si apoi adaugam ingredientele uscate ramase,faina amestecata cu praful de copt. si un praf de sare. La final am adaugat si 4 sferturi...Citeste continuarea

Biscuiti cu crema si scortisoara si...

Postat de: papabundetot in Prajituri

Am amestecat untul cu zaharul pana s-au omogenizat,am adaugat oul,faina treptat si am amestecat,apoi am rasturnat aluatul pe masa unde l-am framantat ff putin. Am format o bila pe care am pus-o...Citeste continuarea

Baghete cu ierburi

Postat de: papabundetot in Aperitive / Garnituri

Am amestecat toate ingredientele si am framantat cam 5 minute aluatul,s-a format o bila pe care eu am impartit-o in 20 parti egale (se poate si mai putin daca vreti baghete mai mari),o parte din...Citeste continuarea

Briose cu ciocolata si stafide

Postat de: papabundetot in Prajituri

Ingredientele umede (ouale,laptele,uleiul,esentele)  le-am amestecat bine de tot,am adaugat apoi zaharul tos si cel pudra si am amestecat pana cand zaharul s-a topit,apoi am adaugat faina...Citeste continuarea

Budinca cu branza si stafide

Postat de: gusti in Spaghete

Am pus pastele la fiert, dupa care am pregatit crema de branza. Intr-un castron am pus branza, smantana, 2 oua, zahar si stafide. Am amestecat si am aromat cu  putina esenta de rom....Citeste continuarea

Briose cu dovlecei

Postat de: aliliana in Mancaruri de legume

Dovlecelul se spala se curata  daca are seminte . Morcovul asemenea. Se dau pe razatoarea mare intr-un bol ( dovlecelul) si pe cea mica ( morcovul), peste care se pune sare. Se lasa 10...Citeste continuarea

Bicolora cu cirese

Postat de: merisor67 in Prajituri

Ciresele le-am pregatit de cu seara, adica am scos samburii, am presarat 3 linguri de zahar peste ele si le-am lasat la rece. Am inceput intai cu partea ciocolatoasa: am pus intr-un vas untul,...Citeste continuarea

Briose din carne tocata

Postat de: TAB1TA in Mancaruri cu carne

Ceapa se toaca marunt. Morcovul se da pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza. Se pune uleiul de masline intr-o tigaie la incins. Se adauga ceapa, morcovul, usturoiul si oregano/cimbru si se...Citeste continuarea

Budinca de paste gratinata

Postat de: RuxyRux in Spaghete

Se fierb spaghetele in apa sarata cu o lingura de ulei de masline. Cele Barilla nr.1 necesita un timp scurt de fierbere numai 3 minute si mi se par tare practice :). Se scot si se scurg intr-o...Citeste continuarea

Bomboane Raffaello (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Dulciuri

Amestecam nuca de cocos cu laptele condensant si lasam 15 minute pentru ca nuca sa absoarba laptele. Verificam consistenta amestecului si daca mai este nevoie adaugam nuca de cocos. Formam apoi...Citeste continuarea

Bezele cu migdale

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Crema de ciocolata alba:  topim ciocolata alba impreuna cu frisca pe baie de aburi. O lasam sa se raceasca, apoi o punem in vasul de la mixer si incepem sa o mixam, la viteza mica,...Citeste continuarea

Briose aperitiv

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Aluatul l-am facut la masina de facut paine si am pus ingredientele in ordinea enumerata mai sus. Dupa ce masina mi-a framintat aluatul, l-am intins cu sucitorul pe masa de lucru unsa cu putin...Citeste continuarea

Biscuiti cu cocos

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Smantana se amesteca cu oule, zaharul si esenta de vanilie.Se adauga laptele , nuca de cocos si se omogenizeaza. Untul se topeste si se adauga si el , se omogenizeaza iar la final se pun 5...Citeste continuarea

Biscuiti Espresso cu Nuci

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Intr-un vas amestecam faina, cacaoa, ness-ul, praful de copt apoi le trecem printr-o sita. In alb vas punem margarina la temperatura camerei, zaharul, praful de sare si mixam foarte bine....Citeste continuarea

Briose 2 in 1

Postat de: ella87 in Prajituri

Se amesteca faina, praful de copt si bicarbonatul. Intr-un alt recipient se amesteca zaharul cu untul topit, ouale, apoi se toarna apa. Se pune amestecul obtinut in bolul cu faina si se amesteca...Citeste continuarea

Biscuiti cu scortisoara, ghimbir si...

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Am amestecat toate ingredientele solide: faina, praf de copt, scortisoara, ghimbir, cacao. Ciocolata am taiat-o cu un cutit in bucati micute. Untul la temperatura camerei l-am frecat cu...Citeste continuarea

Branzoaice

Postat de: jolygina in Aperitive / Garnituri

Incalzim laptele si il amestecam cu drojdia, zaharul si sarea pana se topesc, apoi incepem sa adaugam faina in ploaie pana obtinem o coca ca pentru paine. Framantam bine si la sfasit adaugam cele...Citeste continuarea

Biscuiti spritati cu cocos ,frisca...

Postat de: Dea_Dea in Dulciuri

Aluatul: Se pune in castron smantana, se adauga oul , zaharul , esenta de vanilie si se omogenizeaza. Untul se topeste si se pune peste compozitie , se amesteca si se pune faina amestecata...Citeste continuarea

Brownies cheesecake cu caise

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se prepara brownies: Punem la mixer untul si zaharul, adaugam pe rand ouale, iaurtul, gemul, laptele, vanilia, faina si praful de sare apoi cel de copt si cacaoa. Tapetam cu hartie de copt o...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]