Branza de capra pane

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 6015 vizualizari

 

Am vazut reteta intr-o revista si am zis sa incerc :)

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de branza de capra(mai grosute)
  • 1 ou
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de capra pane:

Branza de capra se feliaza baghetele.

Oul se bate cu furculita.

Pesmetul se pune in farfurie.

Se trece branza prin ou , apoi prin pesmet si se prajeste in uleiul incins.

TIPS-URI

1

Se poate da si prin covrigei macinati in loc de pesmet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de capra pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini aperitive Sandwici